Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec

morderstwa w krakowie

Polecane posty

Gość co o tym myslec

ogladaliscie we wtorek z archiwum X o zamordowanej Kasi? morderca oskalpował ją normalnie spac w nocy nie mogłam

Gość co o tym myslec
to sie ciesz nie wiesz nawet jacy psychopaci zyją w naszym kraju

To nic w porównaniu ze sprawą hakowego, czy ludzkiej skóry znalezionej w Wiśle.

Gość co o tym myslec
no mi własnie chodzi o ludzką skóre znaleznioną w krakowie w wiśle i szczatki ciała

Gość From this moment
a nie wiem czy slyszeliscie o tym ze przy centrum handlowym carrefour paletal sie jakis psychopata ktory gwalcil kobiety poczym obcinal im siekiera rece i wieszal na drzewie malo tego niedawno byla glosna sprawa jak na starym biezanowie w okolicach zlocienia psychopata zabil kilka osob udusil po czym odrabal konczyny i glowe a korpus zakopywal w ziemi

Gość co o tym myslec
o tym nie słyszalam ale tego psychopaty z krakowa jeszcze nie znalezli

Gość From this moment
tego od skor?? zlapali go i co najlepsze okazalo sie ze to byl profesor wykladajacy na uj

Gość co o tym myslec
w tym programie mowili ze do tej pory nei znalezli mordercy, za tydzien bedzie druga czesc programu, policja cały czas szuka

Gość From this moment
aa to moze byly dwie takie sprawy bo pamietam ze w zeszlym roku zlapali goscia ktory oskalpowal kobiete...okazalo sie ze ta kobieta to byla zona profesorka z uj, byla chora psychicznie i on nie wytrzymal z nia i ja zabil, oskalpowal i wrzucil do wisly

No to ma naśladowce :-O Ludzie ogólnie są po*ebani :-O O sobie też myslę,że jestem normalna,a za chwile nachodzą mnie takie mysli,że obiektywnie patrząc możnaby mnie zamknąć gdzieś na ich podstawie.

Gość From this moment
aj em de czołzen łan to w jakiej dzielnicy kraka mieszkasz bo nie chcialabym cie spotkac czasem jak masz te dziwne mysli :D

Gość From this moment
powiem wam ze ja mieszkam w bloku wiezowcu...zanim zostal zasiedlony to pedofil zwabil na przejsciowke w mojej klatce dwie male dziewczynki, tam je zgwalcil i zamordowal.........normalnie dramat....nigdy nie poszlam na przejscoiwke i nie pojde!!!

Gość co o tym myslec
Amancie ale co masz do prawa i gliniarzy jak jego nei moga znalezc

Gość From this moment
aj em de czołzen łan kurde to musze sie pilnowac :D to mieszkasz ode mnie rzut beretem!!! bo ja na piastow, a wczesniej tez na stokach mieszkalam...

Gość From this moment
no ja na stokach niestety juz nie mam znajomych ale przyznaje ze mieszkalo sie tam fajnie...choc jak jeszcze tam mieszkalam to pamietam ze po lasku grasowal jakis wampir :D

Gość From this moment
no ja oczywiscie tez....skonczylam w tej szkole edukacje na 1 klasie bo pozniej sie wyprowadzilam...a jaki rocznik jestes bo ja '80 jak sie okaze ze jestesmy rowiesnicami to sie zdziwie ze swiat taki maly :D

Gość co o tym myslec
fajnie macie dziewczyny mieszkacie w takim ładnym miescie, ja raz byłam w Krakowie i bardzo mi sie podobała atmosfera tam panujaca

Gość ja tez mieszkam na piastowie
ale w łodzi:D:D a na łódzkich stokach miałam działkę:D najpierw jak się nie wczytywałamm w wypowiedzi to myślałam że o łodzi mówicie:p

Gość From this moment
aaa to juz mnie tam nie bylo jak ty zaczynalas :) no coz...ale oszolomow u was nie malo...pamietam, nawet takich sasiadow mialam, no ale na piastow tez nie lepiej w zeszlym roku banda kapturkow wpadla na osiedle z siekierami i nozami, w bialy dzien dorwali chlopaka i go zmasakrowali...normalnie przy ludziach, dzieci siebawily pod blokiem, moherki siedzialy na lawkach...poprostu rzez bez zenady

Współczuję. Ostatnio na stokach jest spokojnie.Ja mieszkam na domkach,więc to jeszcze inna sytuacja,bo tam nic się niedzieje,nie ma takiej anonimowości i pola do popisu jak w osiedlu. W Łodzi mam ciotke,mieszka bodajże na ul.Łososiowej :D