Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan-dora

zakochałam sie w geju

Polecane posty

Gość ojojojojojoj
anal ponoć boli:(:(:(:(

Gość zawsze możesz sama sprawdzić
🖐️

Gość ojojojojoj
wolę nie:P

Gość a może ci się spodoba i już
zawsze będziesz prosić faceta żeby ci spenetrował....

Są geje \'mężczyźni i geje \'kobiety ;) W związku z tym, że ja lubię \"męskich\" mężczyzn to preferowałabym tego geja \'faceta :P To oczywiscie tylko założenia takiej żartobliwej dyskusji... Przykre, jeśli ktoś ma problem z odróżnianiem powagi od lekkij konwersacji :D

Gość ojojojojoj
paluszek i owszem ale .... to chyba nie:P:P:P

Gość ojojojojoj
boli nawet jak posmarujesz chyba ze facet ma miniaturkę:P

Gość bo musisz trenować
i się rozciągnąć :D jak będziesz mogła sobie włożyć luźno butelkę od piwa to nic nie będzie bolało. To tak samo jak z cipą i ilością facetów, czym więcej tym bardzie się rozciąga :classic_cool: :D

aaaale bzdura miesnie sa elastyczne potrafia sie rozciagnac i wrocic do poprzedniego rozmiaru jakby tak nie bylo to kazda by miala wielki kanion miedzy nogami a tak to tylko niektore maja ;)

do Harisa wqrzasz mnie juz - to bylo tylko teoretyczne zalozenie, jak sie czyta połsłowka to dochodzi tylko polowa i sie jest takim połmózgiem jak ty - koniec dyskusji !!! nie bede ci sie starala udowodnic ze uswiadomienie biseksualności w przypadku osoby hetero a homo to dwa oddzielne watki za płytka jestes na to!

A ja na poważnie - Najważniejsze jest jaki stosunek on ma do swoich upodobań. Jeśli zdaje sobie sprawę, ze to zboczenie i stara się z nim walczyć - nie stoicie na straconej pozycji. Znam 2 facetow, którzy w młodości byli praktykującymi homoseksualistami a teraz są dobrymi mężami i ojcami. Ale jeśli uległ \"politycznie poprawnej\" propagandzie to odpuść sobie tę znajomość - to nieuleczalny przypadek. Pozdrawiam!

Gość ojojojojoj
Harisie, na początku boli boli i koniec nie wystarczy żaden lubrykant chyba, ze ty masz tak rozepchany odbyt:P

Gość ojojojojoj
czym się tu fascynować?:P

nie podniecaj sie tak blanqa idz napij sie wody jak komus brak argumentow to bluzgac zaczyna ojojojooj-------> jak partner ma wyczucie to jest ok, nie jest to kwestia rozepchania (czytaj co powyzej o miesniach pisalam) a pozatym mowial juz - kazdy inaczej postrzega bol np u dentysy - jeden wrzeszczy od razu jak go dotknąć a drugi siedzi i nic

Gość IMO
dobrze radzę pokochac kogos innego może los sprawi, że Ty i Twój obecny obiekt uczuć ... pokochacie jednego mężczynę // wtedy będzie prawie tak, jakbyście byli razem , wszystko zostanie wsród bliskich :)

Gość Pan-dora
Ten topik ktoś założył mi na złość. Nie jestem zakochana w geju. Ale jak każdej kobiecie przydałby mi się gej-przyjaciel...

Gość Pan-dora
zaspokoił by mnie ktoś wreszcie analnie

nie utwierdzaj sie w przekonaniu, ze gej-przyjaciel to wlasciwy wybór... ja znam takich, którzy sa po prostu obrzydliwi to ze facet jest gejem nie oznacza ze postrzega swiat jak kobieta i lepiej ja rozumie, jest zwykla ciota - za slaby na mezczyzne i kobiete, zna obrzydliwe dowcipy, ktore go ciesza, ewidentnie chodzi mu juz tylko o pale w zad a na dodatek mysli, ze jest atrakcyjny jak wyleje na siebie perfumy, obstoi sie w lepsze ciuszki itd, tfu!

wiem byłam na tym topicu jak to piekna 30 letnia jest szczesliwa i się wspina po nieistniejących szlakach heheheh brechta ze hej niektorzy ludzie to maja nasrane

Gość pieprzycie nonsensy
Pandora dlaczego uważasz że najlepszym przyjacielem dla kobiety jest gej? czyżbyś nie potrafiła sie kumplować , przyjaznic z facetami o normalnej orientacji? rzucasz sie na nich na trzecim spotkaniu , zakochujesz sie w nich ,wodzisz oczami ,rozbierasz ich wzrokiem ...jednym zdaniem nie masz do siebie zaufania i obawiasz sie że któryś odpowie pozytywnie i zdradzisz swojego faceta? :P nie każda ma taki problem

Gość Pan-dora
No taka desperatka to nie jestem

Gość pan - dora
po prostu jestem samotna, nic soba nie reprezenntuję, czepia się innych i na dodatek wstydze sie przyznać do swojej homoseksualności :(