Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras

czy ktoras z was uwarza sie za idealna albo prawie idealna?

Polecane posty

Gość czy ktoras

czy sa takie kobiety? nie zalozylam tematu zeby tu kogos zjezdzac, wiec chcialbym zebyscie sie pochwalily:)

Gość ja jestem idealną
kobietą taką o której marzą mężczyźni po prostu i jeśli pytasz o wygląd - wiesz - o gustach się nie dyskutuje, bo każdy ma rację ;p

Gość cośtamcośtam
dobre pytanie...jestem ciekawa czy jest ktoś taki:) a uważam że jestem idealna...no gdybym miała umięśniony brzuch, większe piersi, zero cellulitu, zdrowsze włosy...ups to chyba jednak nie jestem, no prawie ;) Najważniejsze że jestem ideałem dla swojego mężczyzny:) pozdrawiam wszystkie ideały

Gość ja się uważam za idealną
bo nie walę ortografów

Witam :) Ja nie mam sobie nic do zarzucenia jesli chodzi o wyglad. Wzrost sredni, waga odpowiednia, wymiary tez. Wszystko mi sie podoba, wszystko jest na swoim miejscu. Piersi super, nogi i pupa tez, buzia czysciutka i zadbana, dlugie proste wlosy. Jesli pytasz czy sie sobie podobam to odpowiadam szczerze ze tak. Nigdy nie wariowalam z powodu wygladu, wagi, diety i nie wiem czego jeszcze. Dlatego jak cxzasami czytam niektore posty to mi zal tych dziewczat ktore sie katuja zeby cos ze soba zrobic. Ja w ogole nie biore pod uwage jakis diet, operacji plastycznych itp. Jestem ladna, zgrabna dziweczyna, ktora dba o siebie, ale wszystko w umiarze. Nigdy nie stosowalam zadnej diety, po prostu zdrowo sie odzywiam. Moj nazeczony kocha kazda czastke mojego ciala i nie pozwolilby mi nic zmieniac :). A najbardziej kocham nie za moj charakter. Wiec dziewczyny, glowa do gory i pokochajcie siebie takie jakimi jestescie. Najwazniejsze zebyscie byly stale usmiechniete. A najwiekszym waszym atutem zawsze bedzie wiedza i to co macie w glowie a nie jak wygladacie ! Pozdrawiam

Gość czy ktoras
ok moj blad: czy ktoras uwaza....itp chodzi mi o wyglad zewnetrzny, jak wam sie zyje, czy macie latwiej w zyciu dzieki urodzie? czy kobiety was lubia? czy jestescie podobne do jakiejs aktorki? modelki? czy rownie pieknie wygladacie bez makijazu? nie odbierajcie pytan jako ataku, jestem tylko ciekawa:)

Zgadzam sie z przedmowczynia. TO chodzi o akceptacje siebie. Ja uwazam sie za atrakcynja kobiete i wiele osob mi to mowi, ale to chodzi o to by podobac sie sobie a nie innym. Ja sie sobie podobam i swietnie sie z tym czuje. Nogdy nie mialam problemow z innymi dziewczetami z tego powodu (tak mi sie przynajmniej zdaje, ale jak wiedomo kazdy ma jakis wrogow bo zwyczejnie nie da sie lubic kazdego). Wazne jes jaka sie jest osoba :)

Gość ergo
ale dewoty...

A do kogo jestem podobna??Nie wiem,raz dwie osoby uznaly,że to dziewczyny,która reklamowała żel palmolive,ale niezupełnie się z tym zgodziłam. Wrzuciłam hasło na google i najbardziej (moim zdaniem jestem podobna go tej pani (nie mam tak zadartego nosa) http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.filmpolski.pl/z1/98o/5298_1.jpg&imgrefurl=http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/115298&h=369&w=492&sz=38&hl=pl&start=138&tbnid=BoDWWDKQvUJcCM:&tbnh=97&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dmodelka%26start%3D120%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DN

Gość kusdsss
no to za ładna ni e jesteś wg mnie :) zalezy ile masz lat bo to wązne tez.

Gość Niv
Mozna powiedziec ze uwazam sie za idealna jesli chodzi o rysy twarzy i figure. Jesli tylko przestana pojawiac sie pojedyncze wypryski na twarzy i ramionach to wtedy bede bardzo z siebie zadowolona ;) Mam tzw "baby face" jesli ktos wie o co chodzi i przyciagam mezczyzn jak magnes, co czesto denerwuje mojego kochanego meza :) A kobiety reaguja na mnie dobrze, czesto mowia ze jestem ladna albo pytaja co robie ze jestem taka szczupla. Ale jestem drobna, usmiechnieta blondynka, wiec moze wygladam na sympatyczna. Za to moja kolezanka, bardzo ladna dziewczyna, wysoka brunetka czesto spotyka sie z zawiscia ze strony kobiet i na pierwszy rzut oka wiekszosc ludzi mysli ze jest wyniosla i "kim ona nie jest", wiec roznie to bywa :) Najwazniejszy jest usmiech i zyczliwosc dla ludzi