Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boing0000000

Kobiety!!!Pomóżcie wrócić do wagi sprzed ciąży

Polecane posty

Gość boing0000000

Zostało mi 8 kg do zrzucenia. Kobietki pomóżcie. Jak pozbyłyście sie nadwagi po ciąży. Karmię piersią, ale to nie pomaga. Dzięcko skończy pół roku, a ja ani kilogramka mniej. Jak Wam się to udało??????

Gość tez chetnie
sie dowiem :)

Gość Grubaski
Dużo wody pić i odstawić dalej miche.....

Gość
:D:D:D:D:D micha za drzwi

Gość bziku to ja
kochana.. chyba podobny sposób jak dla pozostałych kobiet : dietka i cwiczenia. tylko nie głodówka!!! a rozsądny i zdrowy sposób odżywiania, bogaty we wszystkie składniki. Np. montignac albo cuś. I ćwiczyc, cwiczyć, cwiczyć. Można w domu z kasetą. Tylko warunek: trzeba chcieć :)

wieczorem wcinaj marchewki, seler itp, nie jedz tłustych potraw, nie podjadaj miedzy posilkami... i karm dalej. Ja schudlam podczas karmienia 19 kg, a przytylam w czasie ciązy 17, ale dostawialam głodomorka parenaście razy na dobe, wypijal zawsze 2 piersi

Gość lekko...
lekko jedz. Odstaw białe pieczywo, ciasta, ciastka, czekoladę, ziemniaki, cukier. Jedz mięso, sery, warzywa, kaszę, ryż - niedużo, pij przed posiłkiem albo 2 godziny po. Nie pij klarownych soków i napojów gazowanych. Pij soki zawiesiste (pomidorowy, typy bobofrut), wodę niegazowaną lub zieloną herbatę. Nie jedz nic wieczorem. A nigdy w życiu jabłek (fermentują) Nie musisz ćwiczyć dużo. troche (ok 100 dziennie przez miesiąc) brzuszków i codziennie 2 godziny z maluchem na spacerze. Schudniesz