Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda na elektroda

Szampony, odżwyki... witaminy na elektryzujące się włosy

Polecane posty

Gość moda na elektroda

Witam. Chcę się z wami podzielić moim problemem, którym są elektryzujące się włosy. Ten problem prześladuje mnie chyba całe zycie, ale ostatnio się bardzo nasilił i nie wiem co z tym począć. Włosów nie rozpuszczałam chyba z rok (nawet na noc) bo aż strach. Marzę o tym, ale jak widzę lewitujące wokół głowy kudły to bierze mnie rozpacz i bezsilność. Gdy widzę je w takim stanie, to zastanawia mnie, skąd to się w ogóle bierze i jak sobie z tym poradzić...

Gość moda na elektroda
Dziekuje za rade, ale zastanawia mnie jeszcze co jest tego przyczyna, bo ponoc najlepszym sposobem jest zlikwidowac zrodlo problemu:) Moze niedobor jakis witamin?

mnie elektryzują się przede wszystkim w zimie. Sztuczne materiały, a nie daj Boże wełna, plastikowa szczotka do włosów nieantystatyczna i bach :) Wydaje mi się, ze problem nie leży we włosach tylko w powietrzu. Zimą jest suche i mroźne, a w pomieszczeniach suche i gorące. Poza tym im bardziej są czyste, suche i im mniej obciążone tym bardziej się elektryzują. Taka uroda jak sądzę. Pozdrawiam :)