Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aprilkaaa

czy to mozliwe,czy ktoras tak zaszła w ciąze??

Polecane posty

Gość aprilkaaa

Pytam bo nie chce mi sie wierzyc czy mozna zajsc w ciąze 6 dni po miesiaczce??

Gość mozna
moja siostra zawsze zachodziła w ciąże zaraz po miesiaczce i z pierwszym i drugim dzieckiem

Ozywiście ze mozna, to zalezy od długosci cyklu i czasu owulacji. Pewnie chodzi ci o 6 dzień cyklu? Moja kolezanka zaszła 7 wieczorem, a rano jeszcze miała @. W takich wypadkach zwykle rodzą sie dzieczynki...

Gość aprilkaaa
miesiaczka trwała tylko 3 dni ,ale to był 6 dzien od pierwszego dnia krwawienia... tak 6 dzien cyklu

Gość Haniaa
Ale widać cuda sie zdaerzają

Gość to nie cuda
tak jak napisała... Ronja córka zbójnika zalezy to od długosci cyklu czasu owulacji mozna powiedziec ze wiele sie na to składa ja miałam pco pecherzyki mi nie pekały i nagle zaraz po miesiączce pecherzyk mi peknał i zaszłam w ciaże

Jaki cykl by nie był odrazu po okresie ciąża -szok!!!I jak tu stosować metody naturalne...

Gość to nie cuda
perelka22 ---->jak masz regularne miesiaczki to chyba nie masz sie co martwic wtedy wszysko masz jak na dłoni,ja miałam nieregularne miesiaczki i nawet duphaston mi nie wyregulował a po pigułkach strasznie tyłam...wiec te cuda sie zdarzaja u kobiet które sie nie zabezpieczaja i maja nieregularne cykle