Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna 0666

Mam mieszane uczucia....

Polecane posty

Gość bezimienna 0666

Jestem 2 lata po ślubie i w 8 miesiącu ciąży.. nie wiem czy to przez hormony ciążowe, ale mam mieszane uczucia względem mojego partnera... Ogólnie bardzo go kocham, ale są dni (np. dziś) że go nienawidzę... Nasza miłość miała być zawsze taka sama, zwariowana, nigdy nie mieliśmy popaść w rutynę a tymczasem on wszystko olewa i jest takim zwykłym sklapciałym mężem.... A mi już brakuje pomysłów na rozgrzewanie naszych uczuć.... On usprawiedliwia się tym że ciężko pracuję a ja siedzę w domu i wymyślam sobie nie wiadomo co... A ja też pracuję w domu, wiem że mam więcej czasu niż on i jestem bardziej wypoczęta, dlatego w weeekend staram się aby nie musiał niczym się zajmować, ale wtedy albo jedziemy do jego kumpla z którym cały dzień siedzi przy samochodzie a ja jestem skazana na towarzystwo żony kumpla i jej dzieci...Wiem że to jego hobby i super że jakieś ma, ale od czasu do czasu mógłby znaleźć czas i dla mnie, myślałam, że to ja jestem jego największym hobby.... Czy Wy też tak macie? Dodam, że rozmawiam o tym z nim bardzo często... i przez pierwsze dni jest lepiej a potem wszystko wraca do "normy"...

Gość bezimienna 0666
:(