karmazynowy przyplyw 173 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jaki tu spokój lalalala Nic sie nie dzieje lalalala Tego mi trzeba i dlatego tutaj wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jaki tu spokój lalalala Nic sie nie dzieje lalalala A nie nananana? xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1934 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie wiem jak można czteropak wlewać w siebie, albo dwa. Znam takie osoby. Codziennie piją 4 albo i 6 piw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1934 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A nie nananana? xD Kurde masz rację pomyliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Znam takie osoby. Codziennie piją 4 albo i 6 piw. Ja też znam, ale na samą myśl mnie brzuch boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1934 Napisano 8 minut temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja też znam, ale na samą myśl mnie brzuch boli Ja maksymalnie zmieszcze 2 a potem by mi musieli w kroplówce to podawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 682 Napisano 7 minut temu (edytowany) 10 minut temu, Еlciаа napisał: A nie nananana? xD Już wypaliłem fajkę serduszko Jak się czujesz ? Edytowano 6 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja maksymalnie zmieszcze 2 a potem by mi musieli w kroplówce to podawać. Ja już zacząłem kupować jedno normalne i jedno małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Już wypaliłem fajkę serduszko Jak się czujesz ? Nawet dobrze, a co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1934 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja już zacząłem kupować jedno normalne i jedno małe A przychodzi 5 latek do mnie i pije colę 2 litry i sika co chwilę ale daje radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 682 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nawet dobrze, a co tam u Ciebie? U mnie też, więc spoczko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach