karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jesteś tu skończony i dziś nadeszła prawda i nie będzie litości. Jazda z tobą bez skrupułów fałszywcu. Głupota jego aż razi w oczy, ale ślepi tego nie widzą Jesteś tu skończony, czyli gdzie, w tej przegrywni? O nie Wchodzę sobie kiedy chcę i piszę co chcę. Nic się Madziu w tej kwestii nie zmieniło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 17 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Też nie jadłam nigdy rydzów. jadlem i wole kozaki kurkow tez nie lubie tak bardzo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 3 godziny temu Nie ma jeszcze grzybów, chyba, że z marketu suszone albo halucynogenne z czarnego rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jesteś tu skończony, czyli gdzie, w tej przegrywni? O nie Wchodzę sobie kiedy chcę i piszę co chcę. Nic się Madziu w tej kwestii nie zmieniło. Idź jęczeć i płakać zastanawiając się co kupić Lexowi. Kup flaszkę i pampersy dla jego najmłodszego syna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu Temat o jedzeniu, a te dwie niedopchniete przez życie wyskoczyły huy wie skąd i się rzucają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: jadlem i wole kozaki kurkow tez nie lubie tak bardzo Ja bardzo lubię jak sezon na kurki zrobić spaghetti zamiast z pieczarkami to z kurkami, wychodzi przepyszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma jeszcze grzybów, chyba, że z marketu suszone albo halucynogenne z czarnego rynku A ja mam i co lyso ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Temat o jedzeniu, a te dwie niedopchniete przez życie wyskoczyły huy wie skąd i się rzucają Dopchnij się i siknij sobie na zdrowie i niech każdy dziś się dowie... (..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jesteś tu skończony i dziś nadeszła prawda i nie będzie litości. Jazda z tobą bez skrupułów fałszywcu. Głupota jego aż razi w oczy, ale ślepi tego nie widzą O tak, koniec obłudy. Jazda z parszywcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja bardzo lubię jak sezon na kurki zrobić spaghetti zamiast z pieczarkami to z kurkami, wychodzi przepyszne. spaghetti z grzybami to nie pasuje chyba ze masz na mysli sam makaron nie potrawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Idź jęczeć i płakać zastanawiając się co kupić Lexowi. Kup flaszkę i pampersy dla jego najmłodszego syna. Nie chce się wtrącać w wasze pogadanki ale tak na marginesie najmłodszy jego syn od kilku lat nie używa pampersów. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 895 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: spaghetti z grzybami to nie pasuje chyba ze masz na mysli sam makaron nie potrawe Mam na myśli spaghetti normalne z mięsa mielonego, przecieru pomidorowego itd plus makaron, grzyby inne by nie pasowały ale kurki zamiast pieczarek to jest niebo w gębie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: O tak, koniec obłudy. Jazda z parszywcem. Jazda, jazda, jazda, biała gwiazda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Temat o jedzeniu, a te dwie niedopchniete przez życie wyskoczyły huy wie skąd i się rzucają Ty za to taki dopchnięty jesteś, zwłaszcza przez słuchawkę. Idź już stąd imitacjo mężczyzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Mam na myśli spaghetti normalne z mięsa mielonego, przecieru pomidorowego itd plus makaron, grzyby inne by nie pasowały ale kurki zamiast pieczarek to jest niebo w gębie. moim zdaniem pieczarki tu nie pasuja ten sos jest lepszy bez nich grzyby moze do sosu z boczkiem serowego lub smietanowego Edytowano 3 godziny temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 3 godziny temu Ja jebje jakie to nudne ile mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu Włączę sobie Geslerową i będę wyebywał kolację, ach to jest życie. Jeszcze jakieś masaż by się przydał i mizianko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 3 godziny temu Ja już wszystkie odcinki widziałam niestety po 10 razy każdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 17 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie chce się wtrącać w wasze pogadanki ale tak na marginesie najmłodszy jego syn od kilku lat nie używa pampersów. xd a to juz stary ramol musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty za to taki dopchnięty jesteś, zwłaszcza przez słuchawkę. Idź już stąd imitacjo mężczyzny. Podać ci numer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Ja już wszystkie odcinki widziałam niestety po 10 razy każdy Ja te stare lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Ja już wszystkie odcinki widziałam niestety po 10 razy każdy Wszystkich sezonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ja te stare lubię. Też ale na hbo od 14 sezonu tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszystkich sezonów? Owszem a bo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu Kiedyś ściągałem z chomikuj.pl kuchenne rewolucję i później tak pomyślałem, że to chyba nie było normalne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 173 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Też ale na hbo od 14 sezonu tylko Na YT z komentarzem, ale idzie się przyzwyczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Na YT z komentarzem, ale idzie się przyzwyczaić Nie cierpię słuchać takich rzeczy z komentarzem bo mnie gowno obchodzą cudze przemyslenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 234 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Podać ci numer? Stary a głupi. Zadzwoń popłakać do iskry, by potem obrażać ją na forum, i tak w koło Macieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Owszem a bo co A bo nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1532 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Stary a głupi. Zadzwoń popłakać do iskry, by potem obrażać ją na forum, i tak w koło Macieja. Elke też obrażał, ale blika chętnie przytulił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach