Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga567

Czy bardzo krwawiłyście...

Polecane posty

Gość trtr
ups... to u mnie masakra: kilka podejść i za każdym lądowanie z krwotokiem w wannie mój narzeczony miał, przez długie miesiące później, trudno gojące się skaleczenia na penisie

Gość malinusia
bardzo...3 dni i ból też ostry : (

Ja krwawiłam bardzo mocno, tak ze mój chłopak bardzo się przestraszył. Miałam bardzo umięsnioną błonkę. ale poszło dosyć gładko.

Gość Kinga567
A jednak jakoś się rozwija ten wątek. Nieco kuleje, ale jednak wpisy zróżnicowane. No cóż, piszcie dalej...

Gość larka
mnie na szczęsie wogóle nie bolało nawet nie wiem kiedy mi przerwał błonę :D pozdrawiam

Gość Kinga567
Podnoszę po długim czasie. Może ktoś jeszcze się wpisze?

Nie krwawiłam wcale i wcale nie bolało. Ale mój Skarb wiedział, ze to mój pierwszy raz więc był bardzo delikatny.

Gość siobhanka
Mnie nic nie bolalo, moze dlatego ze wypila wczesniej troche wina, romantyczna kolacja z winem... Za to jak po stosunku poszlam do lazienki to zauwazylam ze z moczem leci troche krwi, potem przez kolejne 2 dni plamilam. Ogolnie mity na temat bolesnego pierwszego razu mnie ominely bo moj byl bardzo przyjeny :D

Gość Kinga567
penisek mego chłopaka nic mi nie zrobił hm mowiłam mu żeby założył na niego wełnianą skarpetkę babci to był by grubszy a on sie uparł że wystarczy i pech bo nawet nie poczułam kiedy skończył od tyłu hm przeszkadzało mi troche jak bujał i obijał pośladki moje bo w tym czasie robiłam wzorki na paznokciach