Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 25 mies do....

PORÓD Katowice - prywatny szpital Łubinowa 3???

Polecane posty

Gość maryat
Ja ciążę prowadzę u doktora Witycha

Gość gośćkasika87
Maryat :Tychy czy Chełmek?

Gość maryat
W Tychach :) a Ty?

Gość Dudzio
Dziewczyny, ile kosztuje poród na łubinowej? Mam termin ma 9 sierpnia i nie wiem gdzie rodzić, rozważam właśnie łubinową, ale ciekawi mnie koszt pobytu tam

Gość gośćkasika87
Chełmek , właśnie myslalam ze ty moze tez .szkoda bo milo by bylo spotkac sie później na lubinowej :-)

Gość maryat
Może trafimy tam na siebie ;)

Gość gośćkasika87
Temin cc mam na 26,08wiec możliwe :-) pozdrawiam

Gość Roxa13
Ja w Chełmku u dr Witycha prowadzę :-) A na kiedy macie w ogóle terminy???

Gość maryat
Ja na 31 sierpnia :)

Gość gość
Ja też prowadzę drugą już ciążę u Witycha, w chełmku. Rodziłam na łubinowej i teraz też będę ale chcę CC. Szkoda, że cena powala. Termin mam na połowę stycznia. Nie moge się zalogować na swoje konto będę później pisać z nicku kornelia:)

To ja, komentarz wyżej :) Pisałam już post strone wcześniej 2 ok końca :)] Ktoś tu pytał o ZZO, czekali na ok 6- 7 cm rozwarcia, prosiłam ok 5cm, potem przypomniałam o tym, położna sprawdziła rozwarcie i za 10 min był anastezjolog do wkłucia. Niestety tak jak pisałam wyżej, źle się wkuł i znieczulenie nie zadziałało a zdążyli mi już podać oksy na podtrzymanie akcji więc ból się jeszcze zwiększył. Dlatego też teraz nastawiam się na CC, czy któraś płaciła za cesarkę i czy to faktycznie 7 tysięcy ?

Gość gośćkasika87
Kornelia daj mi namiar na np fb do siebie opowiem ci wszystko na priv

Gość gośćkasika87
Kornelia wyslalam wiadomość ale wyszło że takie konto nie istnieje wiec moze poszukaj mnie na fb Katarzyna Kasia czarnobiale zdjęcie profilowe

Gość gość
Dziewczyny, czy jeśli moja ciążę prowadzi lekarz z Lubinowej i on skieruje mnie na cesarskie cięcie to również za nie płacę??

Gość Basix89
Hej Dziewczyny również prowadzę ciążę u dr Witycha w Chelmku :-) termin mam na 28.08 i również mam zamiar rodzic na łubinowej. Doktor nic nie wspominał o żadnej dreszcze itp chociaż wie że panicznie boję się pęknięcia krocza :-) mam pytanie czy którejś z was w 30 tyg bardzo twardnial brzuch i ruchy dziecka były bolesne? Ja tak mam prawie cały czas ost byłam w szpitalu na 4 dni w pierwszy dzień zrobili ktg powiedzieli ze mam skurcze i muszę zostać.. Przez kolejne dni dostawałam tylko magnez i po 4 dniach wypisali mnie do domu bo stwierdzili że jest ok. Mam brać więcej magnezu i buscopan forte i za tydz do kontroli do lekarza prowadzącego.. Boję się czy wszystko z małym ok a wizyta dopiero w śr.

Gość Basix89
Dodam że przy wypisie nie zrobili mi powtórnego ktg. Przyszli ponaciskali brzuch stwierdzili że jest miekszy niż 4 dni wcześniej i wypisali mnie do domu... :-/

Nie płacisz na cesarkę ze skierowaniem. Mi często twardniał brzuch, miałam brać magnez i no spe jak ból się pojawi przy tym twardnieniu. Może Witych zwiększy Ci po prostu dawkę magnezu , u mnie to było 2x1x2 czyli ogólnie 5 tabletek dziennie.

Gość gośćkasika87
Witam dziewczyny nasz pan dr jedzie w sierpniu na urlop i czynam panikowac czy aby nie urodze jak to nie będzie....czy ktoras orietuje sie do kogo mamy w tym czasie np zadzwonić i zapytAć jeśli zacznie się cos dziac czy pozostaje nam tylko jazda na szpital?????

Gość Basix89
Wydaje mi się że dr jest zawsze pod telefonem nawet na urlopie i doradzi co i jak. Znam przypadek gdzie koleżanka rodziła w święta i akurat dr nie było ale dał informacje do szpitala że jedzie jego pacjentka przekazał całe informacje itp. I jak tylko wrócił to odrazu w garniturze jako gość szpitala ja odwiedził zapytał co i jak. Także myślę że bez paniki :-)

Gość GoscKasika87
Dzięki :-)

Gość GoscKasika87
Witam to znowu ja :-) mam pytanie do dzuewczyn które rodzily tu przez cc....kiedy zakladaja cewnik przed znieczuleniem czy juz po znieczuleniu???

Gość gość
Po znieczuleniu

Gość gośćPołożna
Drogie Panie Piszę aby rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie pobytu pacjentki i porodu w klinice na Łubinowej 3 . Każda pacjentka może rodzic w ramach kontraktu z NFZ . Nie ma żadnych dodatkowych opłat . Klinika również posiada swoje poradnie ,gdzie lekarze przyjmują w ramach kontraktu z NFZ -tj poradnia w Katowicach na ulicy Wrocławskiej,Sosnowcu przy ul. Prusa ,oraz w Lędzinach przy ul. Lędzińskiej. Pozdrawiam serdecznie

Gość Gość Aneta
Witam. Czy ktoś może powiedzieć coś o pobycie w szpitalu na łubinowej. Czy ciuszki dla małego trzeba mieć swoje czy maści i kremy też swoje. I wogole czy poród rodzinny to jakiś dodatkowy koszt i czy mają na tyle sal do porodów rodzinnych czy tak jak wszędzie jedna lub dwie sale i kto pierwszy ten lepszy. Z góry dziękuję za info.

Gość gość
Witam czy mogę prosić o informację jak wygląda CC? jaka opieka,po ilu godzinach od operacji musimy wstać. Oraz czy możliwy jest kontakt skóra do skóry zaraz po jeszcze na sali operacyjnej. Z góry dziekuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się