Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie pójdę

Która nigdy nie pójdzie do ginekologa???

Polecane posty

Gość ja nie pójdę

Gość zakrecona tu nadaje...........
ale On nie gryzie:)

Gość ja nie pójdę
no ale po co mam iść dzieci nie planuję rodzić zresztą to tak trochę głupio jakby mi grzebał tam

Gość JA NIE PÓJDE
BO MI MIĘDZY NOGAMI DYNDA PARÓWA,....CHOCIAŻ...JAKBY DOBRZE OBCIAGAŁ I BYŁ TEŻ TRANSWESTYTĄ..

Gość pizzowata
ja nie pójde bo mam za małe cyce

Gość no to zycze zdrowia
jak kiedys dostaniesz jakas grzybice albo raka piersi czy macicy, zapewnie sie sama wyleczysz jesli wogole odkryjesz ze jestes chora:/

Gość Anonimowa22
Ja zanim pójdę do ginekologa, będę musiała najpierw wybrać się do psychologa. Strach przed ginekologiem, jest na tyle silny, że uniemożliwia mi wejście do gabinetu. Możecie się śmiać, wyzywać mnie od wariatek, ale ja już nie raz byłam u ginekologa i wychodziłam od niego, tuż przed badaniem.:(

Gość Marta1983
Hej dziewczyny nie bójcie się ginekologów. Wiem że tak łatwo mo mówić o tym ale ja też się bałam ale przełamałam strach i poszłam w tą środę była moja pierwsza wizyta. Wybrałam kobietę na wizytę ponieważ pewniej się czułam. Na początku porozmawiała i zapytała z czym do niej przychodzę. Powiedziałam że chce cytologię i USG. Zrobiła wszystko dobrze delikatnie zbadała piersi. Jestem zadowolona że poszłam bo bałam się że jestem bezpłodna a ona wykluczyła po badaniu to co przypuszczałam.

Gość 24
wy jeszcz chyba bardzo mlode jestescie :)

Ojej... Jak się nie chce mieć dzieci, to się trzeba skutecznie zabezpieczać, a pigułki czy spirale dostaje sie tylko od ginekologa i to przy wizytach kontrolnych 2 razy w roku. Bez tego dziecko grozi nieuchronnie, a z byciem w ciąży wiążą się wizyty raz w miesiącu, jak wszystko idzie OK :) W razie kłopotów i częściej :) Więc albo rybki, albo akwarium, bądź co bądź bez ginekologa się nie obędzie :) A tak na marginesie, są lekarze którzy wszystko robią tak szybko i możliwie delikatnie, że nawet człowiek nie zdąży się zawstydzić a już jest po wszystkim :)

Gość Esk00
kazdy ma swoje powody, tylko nalezy rozwazyć ewwntualne skutki w przyszłości, chodze teraz do pana gienia i jest równolegle endokrynologiem tak ze nie dziala w ciemno jak moje poprzednie panie, które mnie tylko zaleczały przeciwzapalnymi lekami, mam sie teraz juz lepiej. jak tam sobie chcesz....

Gość ojhojojojoj
ja długo nie mogłam się przemóc... strach był tak slny że z grzybicą męczyłam się ponad rok(gin powiedziałam że 2 miesiące a ona stwierdziła że strasznie długo wytrzymałam;/), aż zaczeło tak swęzieć że już nic nie chciało pomóc.. no i potem załowałam ze tak długo zwlekałam bo leczenie trwało zaledwie 3 tygodnie.