Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze mnie troche lubisz

Pozdro600 poniewaz mamy swieta, chcialbym Ci z tej okazji....

Polecane posty

Gość gość
Włamuje sie do kompów i wynosze dane w plecaku :classic_cool:Jak napisze, że mam boyfrienda, to nie uwierzycie, więc zostawmy to tak jak jest: daje doopy za talerz zupy;)

Gość gość
Po prostu jeebał go pies:D:classic_cool:

Gość gość
No widzicie? Wiedziałam, że mi nie uwierzycie:o Pewnie sobie wymysliłam tego boya, jak całą resztę:(

Gość gość
Nie usmiecha sie, ale ma krzywą twarz i krzywy nos...im dłużej patrze, tym bardziej sie przekonuje do twierdzenia, jakobym miała wiele wspólnego z dzikim bobrem;)

Gość gość
Ech, opowieść z tamponem była nawet mocna. Od tamtej pory wiem, co to fisting i wiem, że nie preferuje 😭Mój boy...widzisz, to że pisze często na forum, to nie znaczy w sumie, że sie opierdaalam, bo ja miedzy jednym, a drugim postem robie robie mase rzeczy. Generalnie siedze w robocie po 10 godzin dziennie i rzadko sie widujemy. Jego zresztą często nie ma w Wawie.Jeezu, jak sie uzewnętrzniłam, ale tak jest niestety jak pisze.

Gość gość
Ech, mówiłam, żebysmy to zostawili. Jesli o mnie chodzi naprawde mozemy przyjąć wersje, że jestem 26 letnia dziewicą z grzybica pochwy, której nikt nie chce zapiąć w żaden otwór:o W sumie to ja nawet lubie sobie wyobrazać, że tak jest:d:classic_cool:

Gość student chemiczek
dzika zaciaga nasienie z pipet mlodych jurnych studentow I roku wydzialu chemii UW:classic_cool:

Gość gość
co jest w tym pliku? Wiruse i trojane?

Gość gość
O kurde. Ten film...to na bank prawdziwy Idealista, tylko pies z deka nie ta rasa, ale on mówił, że ma dużo piesków....teraz już wiemy dlaczego, hehehe:D

Gość tam jest bomba

Gość gość
Nie coś tylko penisy...duże, żylaste penisy...😴

Gość gość
Ech, co Wam bede ściemniać. Z twarzą czy bez po prostu nie chcieli mnie na planie. Załapała sie tylko moja koleżanka i narysowała najmniejszego penisa, a potem odmówiła bzykania sie z Roccem S.

Gość mam wargi
a powaznie chcialas brac w tym udzial?:classic_cool: nie obawialas sie ze mala 'nie odpali' albo cos w tym stylu?

Gość gość
Poważnie to napisalam w tym topiki z 10 prawdziwych zdań;)Te ostatnie do nich nie należą, ale faktem jest, że moja kumpela tak potrzebowała kasy, ze wtedy nie widziała innego rozwiązania. Potem nasz wspólny kolega kupił na stadionie kasete video Rocco invades Poland i wszyscy ją oglądali, straszne:(

Gość gość
Nie moge Ci napisać, jak ma na imie.....sory. On i tak został juz pare razy wplątany w życie tego forum, przez to, że ja tu pisze. Starczy.

Gość dzika nutria
krrrrr krrrr krrrrrr hrrrrrr hrrrr hrrrr :)

Gość dzika bobrzyca
krrrrrrr krrrrrrrrr krrrrrrrrrrr hrrrrrrrrr hrrrrrrrrr hrrrrrrrrr :))

Gość gość
A czy jest cos, o czym by wszyscy nie wiedzieli?:D Fora tlenowe to prawie jak wyrocznia w Delfach, zawsze prawde Ci powie:D

Gość gość
Najbardziej mnie intryguje dzika koszatniczka, bo ni w ząb nie wiem, o co kaman:D

Gość gość
A czemu pytasz o imie?

Gość macie film pozdro
Gość dzika koszatniczka
Krrrrrrrrrrrrrr KRRRRRRRRRR KRRRRRRRRRRRRRRR HRRRRRRRRRRRRRRRRRR HRRRRRRRRRRR HRRRRRRRRRR😠😡 :) http://www.ftj.agh.edu.pl/~2POLTORA/2.jpg

Gość gość
dzika kosztaniczka--gryzoń z Chille, mieszka w Andach. smukła budowa, pysk zaokrąglony, uszy sredniej wielkości...wszystko sie zgadza:classic_cool:

Gość gość
Nie wstydze Cie. Ja nie wiem, jak Ty masz na imie...nic o Tobie nie wiem....nawet czy masz gdzies nicka i jakiego, a Ty mnie tu tak podpytujesz...wstyd 😠

Gość pozdro -która to twoja kumpela
:classic_cool:

Gość gość
Dobrze, nie wiem jak Wy, ale ja treaz sie udam w dzikich podskokach na spoczynek, bo mnie zamuliło.Która to moja kumpela w tej obsadzie tez Wam nie moge powiedzieć. Sory, ale staram sie zachować resztki lojalności w stosunku do niej...w sumie jak na lachona, była całkiem spoko.🖐️

Gość gość
To nie ta od markieta i nie ta z SGGW 😠. Chyba nie jesteś niszowym idiotą?Wcale a wcale mnie juz tu nie ma 🖐️

Gość gość
Zdenerwowałam sie bardziej tym, że odświezyłam strone, zamiast wyłączyc kompa, niż Twoim niecnym pomówieniem 😠