dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 pomozcie mi prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 nich ktos mi pomoze w swiatecznym nastroju. prosze ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra rada do pulpitu dziołcha Napisano Kwiecień 7, 2007 Wejdź w PANEL STEROWANIA > EKRAN > potem zakładka USTAWIENIA > ZAAWANSOWANE > i tam kliknij na ustawienia karty, i szukaj tam pulpitu, i tam opcji obracania ekranu... nie wiem czy to dobre znalazłam na jakiejś stronie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 nia ma tam pulpitu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra rada do pulpitu dziołcha Napisano Kwiecień 7, 2007 wejdź w sterowniki nvidia taam obróć oś pulpitu HU a to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Kwiecień 7, 2007 Ja tak mam, kiedy wciskam klawisz \"F11\", spróbuj. Też kiedyś próbowałam to ustawić, popieprzyłam sobie cały komputer, a wystarczyło wcisnąć jeden klawisz.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra rada do pulpitu dziołcha Napisano Kwiecień 7, 2007 trudno obsługa komputera;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra rada do pulpitu dziołcha Napisano Kwiecień 7, 2007 trudna* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 F11 nie dziala :( program antywirusowy wykryl jakiegos konia trojanskiego :( nie wiem co mam zrobic nie mozna tego usunuac ani wyleczyc :( odwrocilam monitor, stoi na boku, chyba nie zepsuje go do konca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 naprawilaaaaaaaaaaaam :) na pasku narzedzi byl nowy znaczek a w nim rotacja :) standardowy i ok :) dzieki wszystkim wesolych swiat!!! Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka. zycze ola :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobry material na kochanke 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 co to jest \"obsługę tzw. ciasteczek (cookie)\" jak to uruchomic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach