Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam...............

czy ktos ma zone prostytutke lub taka co kiedys to robila

Polecane posty

Gość niczym sie nie roznie
Nic mnie nie zabolalo, zainteresowal mnie topik, wiec pomyslalam, ze rozmowa sie rozwinie na troszke innym poziomie. Nie bede walczyc z wami bo temat nie brzmi-prostytutka kontra reszta. Wiec to chyba wy na tych przedmiesiach mijacie sie troche z tematem.

zacznijmy od tego ze ja bym nie chciala zebys byl moim ojcem. Boze uchowaj mnie od pozaru, powodzi i takiego glupka ojca jak ty!!

Gość do prostytutki..
Tak twoj ojciec musi byc z ciebir dumny glupia kurvo! nie dosc ze tandetna szmata! to jescze glupia , poczytaj swoje wypoweidzi inbecylu!koncze smieciu!twoje dzieci tez beda dumne ! skurwy syn i corka kurwy .. ale wstyd!

Zreszta nie chce mi sie marnowac czasu na takie prostactwo jak co niektorzy, nikt nic madrego tu nie wnosi. Wole sobie pojsc na dobre spa. Bo jak czytam niektore wypowiedzi to az ciarki mnie przechodza jak sobie pomysle jaki pleps spoleczny w tej biednej Polsce siedzi.

Gość lachociagu nie dosc
ze w zyciu NIKT , to nawet na forum ci nie wyszlo.. zal mi cie , jestes nikim , smieciem,dobrze o tym wiesz , i musisz z tym sie meczyc....

a poza tym panie profesorze nie inbecyl tylko imbecyl!! Ty to juz pewnie habilitowany!!!

Gość hahhahaha literowki
sciero nie myl z gramatyka! szybko klient czeka ! spa ci zrobi biala sperma na ryj dobrze zrobi! nadstaw dupy ...hahahaahahahahah, slyszysz smieciu

tacy jak Ty to moga mi co najwyzej samochod wymyc.

Gość Jaki zawod taki szacunek
spoleczenstwa.Czy to w Polsce czy w europie. Najsmiesniejsze jest to , ze wyzywasz ludzi , sama bedac nikim, ba szukajac jeszcze wlasnie z nimi kontaku .Mysle ze cos jest z toba nie tak , masz powazne zaburzenia umyslowe , spowodowane nie akceptacja srodowiaska i probujesz odreagowac, niestey akceptacji brak zarowno w realistycznym swiecie jaki w wirtualnym..

Gość Tacy jak ja to
moga sie na ciebie spuscic i zlac milcz kurwo szmato ciagnij druta jak pan powiedzial .. co mowia tak prawda ? smieciu?

wiesz nie szukalam akceptacji ale ludzi ktorzy chociaz potrafia naglowek- temat przeczytac. Banda zepsutych niewyzytych pol mozgowcow.

Gość smiec samochod ma
ojejej , wlasnie widac z jakiegio plepsu pochodzisz ! i za jakie grosze lachy ciaglas! widzisz ja kurwa nie jestem nikt mnie nie obraza a na ulicy przy mnie mozeszwachac smrod moich opon ,jakas ty tandetna prostytuta!

Gość do nie roznie sie
nie denerwuj sie, taki twoj los ..chocbys oblozyla sie brylusami , plebejskiego pochodzenia i kurewskiej natury nie zmienisz!zawsze bedziesz tylko zwykla kurwa .Ale to juz wiesz;-)

Gość Szkoda slow na topic
Prostytutka z biednego domu , ciagla lachy , i wyzywa innych od biedakow! bo ona samochod ma.Nie dosc ze jestes snmieciem do tego jestes pusta i glupia , nikt nie uwierzyl nawet w te wymyslone studia .Z tego samochodu niezle sie ubawilam , ale musisz byz z pipidowy ze chwalisz sie autem..

to poczytaj sobie wypowiedzi innych nim do mnie zaczniesz pic, nie bede tolerowac takich prymitywnych obelg, a to ze siedze i z wami czas marnuje na forum to tylko dlatego ze czekam az mi ogrodnicy w koncu wyjda. Musialabym byc wyjatkowo skrzywiona gdybym z zamilowania z wami sie tu uzerala.

Gość hahahahah ogrodnicy
ach to teraz tak sie nazywa klientow.Szkoda mi cie, no coz musisz jakos na chleb pracowac. tylkomoze sie nie myj ogrodnicy spoceni, brudni , a ile ich jest? lecisz w trojkaty kurwo! hahahahahahahah, dobre masz te teksty czekam na wiecej smieciu!

nie chwalilam sie ale jak chcesz to zaczne bo nie jeden a 4 samochody razem z moim mezczyzna mamy. Teraz dopiero sie chwale i to ty masz jakies kompleksy bo to zaden luksus samochod miec ale chyba rowerem jezdzisz skoro takie rzeczy wylapujesz.

nie chwalilam sie ale jak chcesz to zaczne bo nie jeden a 4 samochody razem z moim mezczyzna mamy. Teraz dopiero sie chwale i to ty masz jakies kompleksy bo to zaden luksus samochod miec ale chyba rowerem jezdzisz skoro takie rzeczy wylapujesz.

za 100zl to ci najwyzej emaila wysle.

Gość Tak wszyscy ci wierza
wez jescze jakies rewelacje napisz , chetnie sie posmieje , ale cyrk nie moge ahahahahahahaahahhaahahah. mezczyzno.....ale masz gramatyke super to na studiach tak sie nauczylas? Czy w 4 samochodzie hahaahahahahahhahaha.

Gość Biedna dziewczynka
szkoda mi cie masz problemy...a co na to specjalista ?

Gość LUdzie cicho madra
prostytutka mysli , co by tu jeszcze napisac , teraz beda 4 domy ... a hahahahahah.ty tandetny lachociagu ,wez juz rob te lody tym robolom ,i ciesz sie ze chos klient sie znalazl na twe TANDETNE wdzieki!

nie w london college, popatrz na swoja interpunkcje lepiej.

Gość ALE TOPIC NIE MOGE....
ja tez ma 8 samochodow! cartiera na lapie , rolexow 23, dom na capri , meza kuwejczyka ...wlasnie moja slozba przyniosla ma kolacje .....

Boze wy to chyba buraki calymi dniami zbieracie, na mnie to nie robi wrazenia pieniadze w zyciu pomagaja ale to nie wszystko.

Gość a ja mam w cancum
posiadlosc , bugatti , ferrari i nie wiem czy nie zakupic jeszcze z 7 furek , oczywiscie to kazdego osobny kierowca,wlasnie ogladam moje szmaragdy , ech ten ma tylko 14 karata oddam sprzataczce , chvcialam zaznaczyc ze sprzataczka jezdzi nowym cl ..dostala w prezancie na urodziny a niec ma....

nie widze w tym nic zlego ze ktos po ogrodnika zadzwoni czy ze sprzataczka przyjdzie i wysprzata, ja osobiscie wole sama dbac o swoje mieszkanie, wiec nie przewraca mi sie w glowie.

no tak ja siedze sama przed kompem bo moze w przeciwienstwie do Ciebie potrafie sama cos napisac po polsku, ty chyba do tego ludzi potrzebujesz.

Gość gwiazda prostytutka
pod wieloma postaciami ....