Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucca

Szukam pokoju 2os z łaz. w Zakopanem!!!

Polecane posty

Gość mucca

Może ktoś poleci jakiś pokój tak do 40 max 50 zł w Zakopanem gdzieś niedaleko Krupuwek i dworca PKP. Chcę zrobić prezent rodzicom (50l.) i na parę dni latem ich wysłac w góry.

Gość mucca
te 40 zł to od osoby oczywiście, liczę że podacie jakieś sprawdzone oferty!!!

Trudno o adres niedaleko Krupowek i dworca PKP- jedno wolec.... Jak chcesz, to mam adres prawie na Krupowkach- ladne, zadbane pokoje z telewizorem, lazienka, duza kuchnia dla gosci. Koszt w lecie kolo 40-50 zl (trzeba sie zapytac, ile biora obecnie- mozna wyslac maila z zapytaniem). tel.: 018 201 42 45 e-mail: biuro@tatraclub.zakopane.pl ul. Witkiewicza 11 http://www.zakopane-apartamenty.com/tatraclub.html My bylismy zadowoleni- jezdzimy tam co rok. Do Krupowek minuta drogi. Mysle, ze nie warto szukac czegos kolo dworca, bo to nieciekawa okolica.

Gość mucca
dzięki za info, a co do dworca to chodziło mi o lokalizację blisko krupówek ale w stronę dworca - na tym mniej więcej obszarze, bo rodziców wyślę naszymi wspaniałymi PKP i nie chcaiałabym aby się błąkali...

Gość a co to jakis prezencik
z okazji rocznicy slubu czy cos ??? :D

Gość mucca
tak poprostu... należy im się, tata nigdy nie był w naszych górach, a samym im jest szkoda tyle na siebie wydawać, wolą nam (dzieciom) dać...

Gość do mucca
ja tez tak zrobiłam 3 lata temu-byli zachwyceni ale mieszkali daleko od centrum (samochodem) to był prezent na 35 lat po slubie -kila dni .

Gość mucca
no właśnie samochód odpada, jazda samochodem w długie nieznane mu trasy jest dla mojego taty stresem, a więc nie oto mi chodzi, więc chcę coś w centrum.

Gość fsvbv
hmmm... ja bym poleciła nocleg w Białce Tatrzańskiej ale między Białką a Zakopanem jeździ się autobusami w każdym razie, jak co, to kwatera u "Pipisia" Nowobilskiego, znajdziesz w necie

Gość fsvbv
ahaaa... dopiero się wczytałam w temat no to kwatera, o której piszę, nie kwalifikuje się

Gość mucca
no wlaśnie mi zależy na czymś w centrum, co by nie tracili czasu na takie glupoty jak dojazdy...

Gość Margeuritte
ja wiem :) na Pardałowce pnesjnoat Pod Lipą :) polecam , blisko dworca jak pojda przez gorke, skrót to pokaze im wlasciciel a podjechac po nich moze samochodem z dworca. poszukaj strony w necie

Gość mucca
dzięki, na zdjęciach wygląda fajnie, tylko no troszkę bliżej bym chyba chciała...

Gość Margeuritte
ale to nie jest jakos strasznie daleko idzie sie tam z dworca w gore, kolo tego basenu co zbudowali i potem przez pastwisko taką gorką, naprawde jest tam milo kuchani do dyspozycji gosci w pelni wyposazona i ladne widoki z okien. polecam to tak bardzo bo bylam tam juz 3 razy i zawsze jestem zadowolona.

Gość wehehe
nie masz na co kasy wydawać??

Gość mucca
może jeszcze ktoś mi da jakąś lokalizację?