Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem czy kupic

kupował ktos perfumy na ALLEGRO?

Polecane posty

Gość sama nie wiem czy kupic

zastanawiam sie na kupnem perfum z avonu ale nigdy tego nie robiłam i nie wiem czy warto. czy spotkałyscie sie kiedys z oszustami albo z tym ze perfumy okazały sie nieoryginalne?

Gość moze nie jestem specjalista
wydaje mi sie avonu i oriflame jeszcze nie podrabiaja

Gość amertil
ja kupowlam na allegro miss dior 50 ml w drogeri jest za ok260 zl ja kupilam za 119 zl oryginalny zadna podroba z avonu tez kupowalam wydaje mi sie ze tego sie nieda podrobic bo te perfumy sa z reguly tanie.Trzeba patrzec na kometarze i najlepiej kupowc od super sprzedawcow chociaz niekonecznie

Gość Zakupowa
Ja kupowałam męskie PUMA (ok. 20 zł taniej niż w sklepie) oraz Gabriela Sabatini. Kupiłam tester za 52 zł. podczas gdy w sklepie kosztują 115 zł. Oba zapachy oryginalne. Tez uważam, że warto kupować u doświadczonych sprzedawców, którzy mają dużo pozytywnych komentarzy. Jeśli chodzi o perfumy, to ja polecam testery (to takie coś jak w perfumeriach)- pisze na tym, że to jest tester (ale zapach ten sam). Testery są bez kartoników oryginalnych i bez korka, więc jak ktoś chce dla siebie, to się opłaca. Ale jak na prezent to już nie. Ale i zwykłe perfumy (nie testery) mozna kupić sporo taniej. Trzeba przejrzeć ofertę.

Gość makwienej
ja kupilam perfumy oriflame giordani white od jednej kasiulki za 20 zlotych tez sie balam,ze to sciema ale perfumki oryginalne :)

Gość gbcvbcb
buhahaha.... jak mozna podrabiac perfumy z avonu czy z oriflame.. przeciez one sa bardzo tanie... komu by sie oplacalo... na dodatek sa slabe i beznadzijne... zreszta to nawet nie sa perfumy...

Gość makwienej
o jejku ja sie cieszylam,ze dostalam oryginalne perfumki bo spodziewalam sie cegly :P te perfumy kosztuja normalnie 80-90 zl a to dla mnie bardzo duzo kasy jak za perfumy :P