Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruchający gołąb

Muszę się napić, bo zaraz zwariuję!

Polecane posty

kurfa 😡 musze iść psa wykąpać :O szlag by no ! 😠 😡 bede za jakies 2 godziny :O kto widział Maltańczyka będzie wiedział dlaczego :O nosz kurfa no ! 😡 tylko sie nie schlejcie :classic_cool:

Amazonko przypominam ze \'czysta\" tez dysponuje:D;) ja po prostu bylam za orzeszkami i znalazlam ziemne;)

dolaczam do szanownych kolezanek ze schlodzonym piffkiem:)

już myslałam ,że zostawiłyście mniue samą😭 zaprosiłam ogiera ,żeby było kogto molestowac . ciekawe czy nie csyka i wejdzie :D

jakie artykuly alkoholowe zakupiliscie na okres swiateczny?

Cait ja dzis wyjatkowo tyskie:classic_cool::D pewnie sie scykal tyle bab:o :D:D ;) 40dni postu byloo w koncu;) :D

Cait ja jeszcze nie jestem \" na swoim\" ale moj tata zakupil wodki i piwa;) w poniedzialek jade do rodzinki :D jutro moze jakies tance;0

Dziewczynki, muszę zniknąć, bo chłopina mnie woła...czeka na mnie z kolejnym drinkiem ;) Pifkujcie i drinkujcie miło....:D:D:D Wesolutkich i spokojnych Wam życzę :)

setunia ja tez nie jestem na swoim, ale kupilam wino do obiadu na jutro a w domu jeszcze mamy wodeczke:) bedzie milusio ja dopiero w poniedzialek poszaleje

Cait przewzanie pije Zuberka albo wlasnie Zywca choc tyskie tez ostatnio czesto:D;)

egipcjanka ja dzisiaj browar ,jutro nie wiem , ale poniedziałek tylko \"woda świecona\" :P

setunia ja ostatnio tyskie w knajpach, bo sie o dziwo poprawilo:)

Egipcjanka aaaa jak clhlopina wola to idz:) i baw sie git:) Wesolych swiat Wam zycze:) Cait acha:D ja moze w pon tez gdzies wyskocze jak kuzyn cos wymysli;0

Jankeska ja nic na tych linkach nie widze:( Cait no tyskie ostatnio ma bardziej wyrazny smak niz kiedys:)

setunia my ze znajomymi zaplanowalismy maly wypad gdzies na tance na poniedzialek:) oj bedzie sie dzialo..zwlaszcza ze we wtorek wzielam wolne w pracy:) ile masz lat?

a w knajpach zawsze biore debowe mocne:D i na efekty dlugo nie trzeba czekac:o musze z tym skonczyc:D;)