Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Sarunia*

Jak się kochać gdy on jest znacznie wyższy

Polecane posty

Gość *Sarunia*

Jesteśmy razem od kilku miesięcy, myślę że niedlugo dojdzie do zlbliżenia. Kłopot w tym, że on jest dość wysoki (177 cm), a ja maleńka (148) :( Jak można się kochać kiedy istnieją takie różnice wzrostu, jakoś nie wyobrażam sobie, że położy się na mnie a ja będę ogladać jego sutki :| Pomóżcie dziewczyny :)

ale wyobraż sobie sex pod ściana .ty plecami do ściany obejmujesz go nogami :P

Gość o rzesz...
masz jakas chorobe wrodzona ze taka niska jestes?

Gość *Sarunia*
Nie, nie mam choroby :) I wcale mi ten wzrost nie przeszkadza. Chodzi mi tylko o kwestie techniczne ;) Dziękuję jankesa :) Pomyślę o tym... chciałabym spróbować z nim "na jeźdźca", ale nie wiem czy się odważę... :|

Gość M.C.
Jedyna pozycja przy jakiej mozesz miec jakikolwiek klopot to poz. na stojaco, ale wtedy mozesz objac go nogami a on ciebie podtrzymywac, mozecie tez oprzec sie o cos, np. o sciane. Nie wiem jaki masz problem z poz. na jezdzca... Przeciez wzrost niewiele ma z nia wspolnego. Ja mam 164cm wzrostu, a moj facet 193 i rzniemy sie jak kroliczki we wszelakich pozycjach, nie mamy zadnych problemow.

Gość *Sarunia*
zapomniałam dodać, że nie mam nóg

Gość *Sarunia*
Ja właśnie chciałabym kochać się na nim. To raczej kwestia echhh.... raczej jestem uległa..... Na jeźdźca musiałabym przejąć kontrolę ;) Jasne? ;) Dziękuję za odpowiedzi :D

Gość Wodna nimfa
Dacie rady :D Moj mis tez jest ode mnie wyzszy o półtorej glowy, ale to nigdy nie robilo nam problemu :D Troche optymizmu, swobody i bedzie fajnie, pozdrawiam :)

Gość *Sarunia*
Mam jednak nadzieje, ze spełni on rowniez moje najskrytsze marzenie i postawi mi na klacie gorącego i parującego k'lotzuszka, którego bede mogla potem ze smakiem spałaszować.

Gość 69869
jezeli lubisz byc ulegla, to polecam na pieska. wzrost nie stanowi problemu

Gość M.C.
Jesli on chce na jezdzca- to musisz spelnic jego zadanie ;) tak sobie tlumacz :) mysl o tym jak bedziesz na nim, ze on tego wlasnie chce, ze musisz go zadowolic, tez bedzie gites ;) milego...

Gość Wodna nimfa
69 też dacie radę :) wystarczy poduszka pod jego głowę i najlepiej pod tyłeczek i będzie baarrrdzooo miło.... :D

w jakim jesteście wieku? jakoś nie chce mi się wierzyć że dojrzała kobieta ma niespełna 150cm :) 177cm to wcale nie wysoki wzrost dla mężczyzny. to raczej średni wzrost. a co do seksu to powiem Ci tylko tyle ze ja mam 160cm i uwielbiam mężczyzn około 185-190cm. chyba nie ma nic przyjemniejszego niż kawał chłopa pod pierzynką :D oczywiście zadbanego, ale to już osobny temat :)

Gość uiogg
phhhh, przeciez nie musicie zrownywac sie stopami u mnie i partnera jest podobna roznica wzrostu i wcale nie uwazam jej za duza, ani na co dzien, ani w seksie nie przeszkadza

30cm to nie wielka roznica, mialam dwoch mezczyzn o tyle wyzszych i jakos dalismy rade bez wiekszych problemow:]

Gość hopin
siedzisz na krawędzi łózka, krzesła, boiurka on klęczy, stoi przed tobą leżysz na brzuchu, on kocha cię od tyłu leżysz na plecach a nogi na jego ramiona