Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawa135

Czy jest tu ktoś, kto siedzi teraz w domu sam i jest mu smutno?

Polecane posty

Gość lawa135
Do dziewczyn nie mieszkających w Pl, Tak sobie myślę, że chyba jest Wam trudniej przez to, że jesteście na obczyźnie i pewnie dwa razy bardziej czujecie się samotne, kiedy TAM jesteście samotne. Ale też myślę, że musicie mieć niezły hart ducha i odwagę, bo tęsknota pewnie towrzyszy Wam cały czas mniej lub bardziej. Teraz sie tylko nasiliła. Ale wspomnijcie, że przecież codziennie dajęcie sobie radę z tęsknotą, odważną próbą poprawienia sobie życia. Więc tym bardziej dacie radę pogodzić się po kłótni lub skończyc drastycznie to co boli. Macie odwagę żeby wyruszyć gdzieś, daleko, choćby samotnie i sobie poradzić. Bo juz raz to zrobiłyście. Miłych mimo wszystko świąt życzę :D

Gość a u nas pada śnieg
hej,miałam pójść na spacer po śniadanku,ale burza śnieżna....brrr

Gość lawa135
W Warszwie na szczęście piękny, słoneczny dzień, choć trochę chłodny - 9 st C.

Gość a u nas pada śnieg
--9....niemożliwe.... u nas na płn-wsch 5st....ale szaleje śnieżyca....

Gość lawa135
Ta kreska to myślnik, nie minus ;)

Gość a u nas pada śnieg
....a już myślałam,ze się biegun zimna w Polsce przesunął;)...co nie byłoby takie złe....

Gość lawa135
Czli, u Ciebie ludzie idą do kościoła w zimowych kurtkach? Ale Wielkanoc!

Gość a u nas pada śnieg
...no tak wyszło ,ze w zimowych...ale jeszcze wczoraj to w leekkich pantoflach....ale musze wam powiedzieć,ze taka śnieżyca to niesamowity widok...:) taka jedna chora----nie mamy Cię gdzieś:)

Gość lawa135
Taka sobie chora ---- pewnie, że NIE MAMY CIĘ GDZIEŚ,. Film na tvn zapowiada sie fajnie.

Gość lawa135
Kochana, chłopak tez nie ma Cię gdzieś. Ja z moim jestem 7 lat i żadnych świąt nie spędzaliśmy razem dotychczas. To przystoi narzeczonym i małżeństwom. A chłopak, jeśli ma normalną rodzinę to spełnia obowiązki rodzinne. I na pewno jest myślami z Tobą. Pewnie wieczorem zadzwoni. Postaw się w sytuacji jego matki i pomyśl, czy wówczas nie byłoby Ci przykro gdyby Twój młody syn zostawił rodzinę w święta i spędził je z dziewczyną? Nawet nie narzeczoną ...

Gość a u nas pada śnieg
jaki film?

Gość lawa135
Czego pragną dziewczyny. O nastce, która odszukała ojca. Komedia.

Rozumiem go, tylko dzień wcześniej mówił że nigdzie nie pojedzie że mnie nie zostawi, bo jastem dla niego najważniejsza.A tu co???? Nawet zwykłego smsa nie wyśle:(

Gość lawa135
Widocznie rodzina naciskała i nie chciał Cię niepokoić. Bo przecież co by usłyszał? NIE JEDŹ! ZOSTAŃ ZE MNĄ! I jak miałby wybrać między Tobą, a rodzicami? Nie rób mu wyrzutów. Wyślij czułego, skromnego smsa i życz mu cudownych świąt. Kochana, na tym polega miłość. Szanuj go za to, że szanuje rodziców. Też będziesz tego wymagała od swoich pociech. Smsa wyśle, wyśle ...

Gość lawa135
Bo teraz jest pora kościoła, obiadu, rodzinnych posiadówek, ploteczek, spacerów... Wiele osób podchodzi z obowiązku do takich spotkań. te ciotki, wujkowie nie rozumięjący jak szybko urosłeś, wydoroślałeś ... Te pytania o plany na przyszłość ... Myślę, że wieczorem się odezwie. A Ty postaraj się żebyś mogła mu powiedziec, że wypoczęłaś, zrelaksowałaś się, czujesz sie lepiej, czekasz na spotkanie z nim, tęskinisz, masz nadzieję, że On spędza święta miło i za bardzo go rodzinka nie zanudza ... A jak zanudza, to Ty mu to wynagrodzisz jak sie u Ciebie zjawi ...

ale tak nie jest, nie jest mi miło i on uwielbia swoją rodzinkę, właśnie widzę że ja zawsze będę na drugim miejscu, a wiesz on chce od sierpnia zamieszkać ze mną, a co będzie jak się kiedyś znów rozchoruję, pojedzie sobie a ja mam być uśmiechnięta i tolerancyjna??????

Gość lawa135
Ogląda ktoś ten film?

Gość lawa135
Jak bedzie z Tobą mieszkał to juz nie bedzie dobrze wyglądało jeśli znów Ciebie zostawi w takiej sytuacji. Ale myślę, że tak nie zrobi. Nie skreślaj go. Sprawdź. Do sierpnia nie daleko.