Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arahne

ból w podbrzuszu

Polecane posty

Gość arahne

Witam Tydzien temu mialam okres i zaraz po nim zaczeło boleć mnie podbrzusze, oprócz tego czasem boli mnie w okolicy żołądka, jest mi niedobrze, jestem senna, i mam zawroty głowy.Myślałam,że to może owulacja, ale wdaje mi się,że to troche za wcześnie. Kochałam się w drugim dniu miesiączki, i zastanawiam sie czy nie nabawiłam się jakiejś infekcji. Bo ciąże raczej wykluczam, przecież i tak za wcześnie na objawy. Czym mogą być spowodobane te bóle? pytam bo sie denerwuje, ale doskonale wiem, ze nie zastąpi to wizyty u lekarza. Ale może ktoraś z pań miala podobne objawy.

bol w podbrzuszu tak mysle ze to normalne, nie koniecznie powiedziane ze bol wystepuje tylko podczas owolacji i okresu. mnie tez to czasem nekalo ale lekarz powiedzial ze to normalne i nie ma sie czego bac. a co do bolow glowy tez je ostatnio miewa, ale mysle ze to przez zmiany w pogodzie.mysle ze nie masz czym martwic jednak objawy sprzyjaja wizycie u ginekologa, zeby sie upewnic i uspokoic ze wszytsko jest w porzadku:) wesolych swiat:)