Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana do konca

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość zszokowana do konca

Mam faceta z ktorym spotykam sie ok 2 lat. Jego mama nawet nie wie o moim istnieniu. Tak sie jakos zlozylo ze potrzebowalam czegos co mogla mi zalatwic tylko ona, i na jej pytanie dla kogo to cos ma byc moj facet odpowiedzial ze dla BLISKIEJ KOLEZANKI. Jak mi to opowiadal to az mi nogi podcielo. mam wrazenie jakby sie mnie wstydzil. Nie wiem o co mu chodzi...

Gość ile lat macie

Gość zszokowana do konca
ja 23 on 29

Gość ile macie lat
dziwna sprawa koles jest wyjatkowo dziecinny skoro tak zastanów sie nad tym i nad tym związkiem

Gość zszokowana do konca
raczej w tym problem nie lezy bo on dziecinny nie jest

moze sie ciebie wstydzi? a moze pochodzi z konserwatywnej rodziny, nie moze miec dziewczyny, co najwyzej narzeczona (po oficjlanych zareczynach i zaakacpetowaniu przez rodzicow)? a moze jedno i drugie? sorry, ale jestes z facetem 2 lata i nas pytasz, o co mu chodzi?? czy to my z nim jestesmy?

Gość Rubix
moze sie boi, ze jak matka sie dowie, ze gosc ma dziewczyne, to zacznie mu opowiadac o zyciu seksualnym? Chociaz ma 29 lat, wiec to troche za pozno.,..

Gość ile macie lat
no nie w tym sensie ,chodzi o to ze nie traktuje Cie powaznie...tzn chyba tak jest skoro jego mam nie wiem po2latach ze ma dziewczynę tzn Ciebie ,ze jestescie ze sobą,ale to tez zalezy jakie tam macie układy,ale najwazniejsze jest to jak traktuje Ciebie na codzień

Gość miśmasz
pewnie wcześniej już przedstawił inną jako "moja dziewczyna"..boi się że się wyda

Gość Robi72
Przepraszam, ale nie rozumiem ciebie. Facet powiedzial to co mysli, jestes dlaniego bliską kolezanką, więc o co tobie chodzi ?