Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitkahrttr

wlosy na rekach u kobiety..

Polecane posty

Gość kobitkahrttr

czy to skresla kobiete w oczach faceta?

Gość W moim przypadku
kobietę skreśla raczej golenie rąk. Takie łyse ręce są stuczne i obleśne. Zero naturalności. Dobre dla laluń. Lubię jak kobieta ma nieduże kobiece włoski na rękach.

Gość świetny pomysł
Mi włosy na rękach spłoneły. Odrosła taka delikatna, maleńka, jasnozłota szczecinka.

Ale co ma skreślać? Przecież na to nie ma się wpływu. To tak jakby skreślać kogoś za to, że ma mniej niż 180 cm wzrostu :)

ja bym go skreśliła wcześniej niż on mnie... przepraszam ale musiałam się odezwać, bo drażni mnie ta propaganda walki z owłosieniem nadernadmiernym.

Gość alicjaaaaaaaaaa25
Włosy na rękach to chyba normalne bo nawet klatke piersiowa pokrywa delikatny meszek, no chyb aze ktoś ma to hormonalnie (ja tak mam) i nic na to nie poradze tak juz mam i koniec. Nie jest to jakos tragicznie a przynajmniej zlewam to że ktoś woli ręcę bez ani jednego klaczka. Zawsze śmieje sie bo panie ktore mają troszkę więcej "tych" hormonów mają większe libido :D a jeśli facet naprawde ceni kobiete i to jest ta jedyna to żadne klaczki nie zmienią.

Gość kobitkahrttr
w moim otoczeniu jets tak, ze kobieta nie powinna miec na rekach zadnych wloskow, i jakos zcazynam tym przesiakac moze?chcoiaz nie chche golic rak, bo nie wyobrazam sobie tego ;| fak, mnie tez zaczyna troche irytowac ten szum wokol owlosienia..