Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROMANTYK_83

Jakich cech w podejściu do seksualności nie znosicie u kobiet?

Polecane posty

Gość ROMANTYK_83

Ja pierwszy: Oddzielanie seksu od miłości Zbyt bogata przeszłość seksualna Eksperymenty z przygodnym seksem Zbyt duża " łatwość" Zbyt szybka chęć kochania się w związku

Gość marstara
tylko sex wam w glowie;)

Gość ROMANTYK_83
Dodam jeszcze: zbyt wczesna inicjacja

Gość ta w lustrze to neistety ja
a taka kompletnie zielona to dobra jest?

Gość marstara
zbyt wczesna inicjacja>>>to znaczy od jakiego wieku?

Gość ROMANTYK_83
No powiedzmy poniżej 18-stki. Chodziłem do renomowanego liceum i u nas dziewczyny, o których było wiadomo, że nie są już dziewicami były wytykane palcami. A taka kompletnie zielona jak najbardziej na plus :) Taka "czysta" :)

no to suepr :D chociaz nie wiem czy tak super bo w suemi chyba malo kto w dzisiajszych czasach tak mysli. ja sie staram tym nie przejmowac. nei ejstm z tych co to na sile beda tracic dziewictwo byleby po 20 juz dziewica nie byc. mimo to wkurza mnie to jak zmeinia sie podejscie do seksu w dzisiejszych czasach...

Gość czyste
Chodziłem do renomowanego liceum i u nas dziewczyny, o których było wiadomo, że nie są już dziewicami były wytykane palcami. >>>u mnie bylo wrecz odwrotnie:o

Gość czy te tematy nigdy
się nie skończą??? Po co nieustannie się spierać o to, jaka kobieta jest lepsza... Każda jest inna i najważniejsze, aby miała "czyste" serce i była zdolna do miłości:) Taka kobieta dobrze wie, co powinna robić i jak sie zachowywać:)

Anonimek, to wszystko bardzo pieknie wyglada. Twoje podejscie do tych spraw, to co piszesz, to co masz pod wpisami :) piekne, ale chyba troche przesadzasz. czesto bywasz na kafeterii i tak sie obnosisz z tymi swoimi zasadami. z czego to wynika?

Gość ROMANTYK_83
Kobieta, która uprawia przygodny seks czystego serca raczej nie ma i wstyd taką brać na żonę

Gość czyste
Anonimek >>>wnioskuje ze nie dziewica nie ma u Ciebie szans?

Ja chodzę do renomowanego liceum i u nas nikt nic nie wie na temat życia seksualnego kolegów. Dziwne to było to twoja liceum. Dziewczyny chodziły z kartkami na plecach, która już straciła dziewictwo, a która nie??

Gość czy te tematy nigdy
przygodny seks wiadomo..., ale nie można przekreślać nie-dziewic, które kochały się z miłości

Ostatnio nie bywam tak często. Nie obnoszę się z tym, lecz wyrażam swoje zdanie. Po prostu jest ono tak zauważane, bo jest odmienne od większości tutaj wyrażanych poglądów 🖐️

Gość no znowu zebrala sie
przed kompem zgraja popaprańcw z kompleksem lichego kochanka

Gość czy te tematy nigdy
pochwalił, albo raczej przez nieostrożność dał do zrozumienia o tym...;):P

ja tez tak sadze ale nie powtarzam tego an kazdym temacie na jakim sie wypowiedam :) ale nie mam pretwensji ani nie chce wypominac. po prostu bylam ciekawa ) taka kobeica ciekawosc :)

Gość czyste
Anonimek >>dzieki za odpowiedz:)

Gość ROMANTYK_83
Na żonę bym mimo wszystko wolał dziewicę. Bo nie chciałbym spędzić reszty życia z myślą, zę jakiś facet (albo nie daj boże nie facet, tylko faceci) pieprzył kiedyś moją żonę.

Kurka, o czym wy w sumie mówicie??!! JAkby się zastanowic to nie ważne czy poszła z Tobą do łóżka wcześniej i to wszystko nie ma znaczenia, bo jeżeli kochasz to......

Gość czy te tematy nigdy
romantuku, ale przecież kobieta też może mieć takie myśli, że facet był z innymi, w dodatku później ją z nimi porównuje... to idzie w obie strony...

Gość no znowu zebrala sie
astra no co ty , o co ty go posadzasz ??? o to że ma uczucia ???? dla niego każdy facet z którym ona by sie wcześniej kochala "pieprzyl sie z nią" , ktoś kto używa takich określeń istotnie zasluguje tylko na to żeby sie z nim pieprzyć inne opcje sa dla niego niedostepne tak jak kosmos !!!

Gość ROMANTYK_83
No ja mam już żonę. Byliśmy dla siebie pierwszymi. Dziewictwo i liczba wcześniejszych partnerów (i czy były to związki czy raczej przygodny seks) bardzo dużo mówi o zasadach i systemie wartości dziewczyny. Jak byłem prawiczkiem to nie wyobrażałem sobie pierwszego razu z nie dziewicą.

no aj wlasnei nie moge sie pogodzic z mysla ze On kogos wczesniej mial. i neistety mozna powiedziec ze sie z nia pieprzyl wlasnie. biorac pod uwage jego przeszlosc i to jaki byl. i to nie byla jednak kobeita... jak to boli... czuje sie jakby mnie zdradzil. nie znal mnei wtedy, ale mnie zdradzil. ale mysel ze z czasme sobie z tym poradze. Milosc ze wszystkim musi sobie poradzic :)

Gość heheheheeheheehehee
wiesz romantyk , w sumie to co za różnica czy ktoś przed toba czy po tobie pieprzyl twoja żone hehe, nawet po tobie gorzej , bo jak nastepny bedzie lepszy to cie wymieni na doskonalszy model :)