Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyraffka

Wysoki wzrost.

Polecane posty

Gość Zyraffka

Hej! Mam 15 lat (od roku miesiączkuję) i mam tylko 167 cm wzrostu - Jak myślicie urosnę jeszcze? Chciałąbym mieć 174 cm wzrostu.... no chociaż 172 .... chcę byc wysoka...Dodam jeszcze ,że moja mama ma 161 cm ,tata 182 cm , a siostra 174 cm (!)... A wy w jakim wieku osiągnełyście swój końcowy wzrost?

Gość Zyraffka
to ma do tego ,że słyszałąm,że po pierwszej miesiączce już się prawie nie rośnie

Gość czyste
do 15 i anii centymetra wiecej:/

Gość tez tak mialam
to zle slyszalas. pierwsza miesiaczke dostalam jak mialam chyba niecale 13 lat. i jak sie z pewnoscia domyslasz w tmy wieku nie mialam 182 cm.

Gość ja rosłam do 21 roku zycia

rosniemy do +/- 20 lat. najszybciej rozniemy w okresie dojrzewania. spokojnie jeszcze mozesz urosnac i osiagnac swoj wymarzony wzrost chociaz nie wyciagniesz sie ponad to co odziedziczylas w genach. (nie mowie tylko po rodzicach). ja osiagnelam swoj wzrost w wieku 13-14 lat, ale to z powodu gwaltownego odchudzenia sie

Gość Zyraffka
No właśnie , a ja też sę odchudzam ( mam 10 kg nadwagi).. A moja siostra rosła do 16 roku życia.... Obecnie ma 19 i od tamtej pory nie urosła...

odchudzanie samo w sobie nie jest zle-wazne zeby robic to z glowa. ja w 3 m-ce schudlam ok 12-15. poczatki anoreksji ktorys doktorek mi powiedzial. a tak w ogole skad wiesz ze akurat 10kg? odchudzaj sie do momentu w ktorym bedzie ci ladnie.

Gość roiznhie to bywa
mysle ze spokojnie mozesz miec te 174 jak nie wiecej, napewno na obecnym wzroscie nie poprezstaniesz:)

wcale nie jest powiedziane ze bedzie tyle miala. znam przypadek, ze jedna siostra jest sporo wyzsza od drugiej. a co do wieku, w ktorym sie przestaje rosnąć, ja rosłam chyba do 13-14 roku życia, ale jest to cecha indywidualna

Gość Zyraffka
Dzięki:) Mam jeszcze jedno pytanie: Ile cm rocznie rosłyście ,już pod koniec waszego wzrostu? Bo ja przez ostatni rok urosłam tylko 4cm...

Gość moze niekoniecznie chodzi mi
ja przestałam rosnąc gdzieś tak w wieku 13-14 lat

ja mam 171 cm wzrostu i mam 16 lat, miesiączkuje od 12 roku życia, moi rodzice tata - 167, mama - 162 . Przez całe gimnazjum urosłam tylko 1 cm, i już chyba na tym poprzestałam.

Gość przez całe gimnazjum
urosłam tylko 1cm???? Niesamowite...

powinnas sie cieszyć....167cm to normalny wzrost dla dziewczyny...sama tyle mam i jestem z tego baardzo zadowolona;)

Gość Zyraffka
Ale ja chcę miec powyżej 170 cm ;(

Gość no a czy mozna
czyms wspomoc wzrost?

Gość prosze mi powiedziec
mam pytanie. jaki jest odpowiednik wzrostu w polsce w porownaniu z ameryka : 3' 4' 5' 6' 7' jakiemu wzrostowai odpowiadaja te cyfry?

hmm....nie ma żadnych ćwiczeń na wzrost...słyszałam jedynie o hormonie wzrostu...ale nie kupisz tego nigdzie bez wstępnej konsultacji z lekarzem...i on też nie może wypisać ci tego ot tak...tylko w niektórych przypadkach....więc po prostu zaakceptuj swój wzrost

Gość Zyraffka
Jak to zaakceptuj? To znaczy ,że już nie mam szans urosnąć?

Gość a po co Ci wysoki wzrost
wtedy będziesz mogła być tylko z wysokim facetem, a jak jesteś niższa to i taki co ma 170 cm będzie dobry :) Pozdro

Gość jejuuuu
to teraz mnie zmartwilycie szczegolnie doda69 powiedzialas ze sie odchudzalas radykalnie i dlatego wczesniej przestalas rosnac,ja teraz pluje sobie w twarz ze bylam taka glupia,tyle ze mialam juz 18 lat myslicie ze to moglo cos zahamowac? musi byc jakas metoda na wzrost procz tych tabletek! slyszalam ze one sa niebezpieczne,teraz w dobie XXI wieku...musi cos byc no

Gość wedlug mnie
no jak sie dostaje miesiaczke to jmuz sie wolniej rosnie albo wcale...ja tez ma 15lat i168cm wzrostu;)nie rosne juz gdzies od 2lat...ale ja nie chcve byc wieksza..wole byc taka niz jakas zyrafa;) kiedys jak mi to bedzie przeszkadzalo to zaloze obcasy i bede miala pona d 170cm;) wez sie nie przejmuj;) a jesli masz tylko takie problemy to zazdroszcze;)

Gość wedlug mnie
moi rodzice tez mniej-wiecej tyle maja...-takze mowie ci-nie urosniesz..ale ja bym sie cieszyla;):P

Gość Kaasiiaa
ja do 1gim moze roslam potem juz tylko z 1 czy 2 cm:P i tak doszlo do 175.. ale to za duzo lepsze twoje 167 taki normalny kobiecy wzrost:) a nie moj- przecietnego favceta ehhe:P poza tym jak wlozysz obcasiki to bedziesz miala swoje 174 i bedziesz pieknie wygladac:P a ja na obcasach to ojjjj... mutant:/

Gość zajbista wiocha
zajebiście a co mają powiedzieć laski pozwyżej 180 ? :p

Gość DO Zyraffka
To źle słyszałaś kochanie:) wyobraź sobie, że miesiączke dostają już dziewczynki 8-letnie więc jak to sobie wyobrażasz, że takie dziecko już nie urośnie?

Gość czarna inez22
ja powiem tak.miło byc wysoką osobą,jest się zauważalną, ale pod jednym b.ważnym warunkiem jak się ma drugą połowę,bo faceci naszego pokolenia:)są strasznie niscy jak karzełki,przynajmniej jak na facetów za niscy.ja mam 175 i udało mi się znaleźć faceta 202cm a nie było łatwo:) pewnie marzysz o karierze modelki?

Gość a czy to
a czy znacie moze jakis sposob jak urosnac?

Gość jau
ja mam 173 cm wzrostu i wcale mi nie jest z tym dobrze, większość kobiet, a nawet znajdą się mężczyźni są dużo niżsi niż ja. W towarzystwie czuję się jak wielkolud, na prawie wszystkich patrzę z góry. A gdzie tu założyć szpilki!