Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyraffka

Wysoki wzrost.

Polecane posty

Gość Alpa*
a ile masz lat?

Gość mateusz22
a ja mam 198 cm wzrostu i jestem najwyższy z tego grona i co? aha jestem facetem ale to przecież jest bez znaczenia:D kurde baby ale wy macie fajne podejście do każdego tematu... BTW rośnie się tyle ile ma się w genach zapisane, nie ważne czy pijesz mleko czy nie. Jak się dobrze odżywiasz to jesteś wysoki i w dobrej kondycji a jak źle to jesteś tylko wysoki:D.... i cherlawy. Oczywiście możliwe są pewne \"interwencje\" hormonalne ale w pewnym wieku. Jeżeli jesteś za mały możesz brać HGH ale przed osiągnięciem dojrzałości fizycznej bo inaczej kości zamiast rosnąc wzdłuż będą rosnąc wszerz... Jeżeli natomiast za duży to testosteron w przypadku facetów oczywiście.

Gość Komplex
a ja mam 185 cm wzrostu . wszyscy na ulicy są ode mnie niżsi, to przykre. mam cholerne kompleksy, chciałabym niższa chociaż o 10 cm. naprawdę nie wiem co zrobić. istnieje hormon wzrostu ale o hormonie "pomniejszaczu" nie słyszałam. znacie jakiś sposób na zmniejszenie się??

Gość alipo
ojj... niestety nie ma xD sama bym chciała skorzystać ;P chociaż mam 175/176 cm wzrostu a najgorsze ze mam 14 lat i moge jeszcze urosnąć... :( ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze juz nie urosne :)

Gość Winetu
Hey Mateusz22 Twój wzrost jest idealny.

Gość jaty
mam kumpla który ma wzrostu 194 a jego dziewczyna 170

Gość Winetu
Ja mam 174 i nie mogę tego zaakceptować, dramat życia!!!!!!!!!!!

a ja ma 181 cm i jestem z tego dumna uwielbiam moje dlugie nogi :P tylko wysokiego faceta nie moge sobie przez to znalezc bo jakos ich tak malo :(

Gość Winetu
To Ci zazdroszczę tego, że nie masz kompleksów, ja swoje długie nogi najchętniej bym obcięła!!!!!!!!!!

Gość alipo
a ile masz wzrostu Winetu? :)

Gość alipo
a nie, juz widze :)

dzieki :] choc nie zawsze tak bylo poczatkowo mialam duzy kompleks zawsze bylam najwyzsza i czulam sie jak dziwolag teraz uwazam to za atut :D

Gość Winetu
też chciałabym nauczyć się to akceptować ale nie wiem jak się za to zabrać.

Gość agata0000000000
Ja przestałam rosnąć,jak miałam 12 lat.Mam 172cm wzrostu.Teraz sobie przypominam,że w wieku 12 lat dostałam pierwszą miesiączke,więc to na pewno z tym się wiąże.Wtedy nie wiedziałam,że często wraz z pierwszą miesiączką przestaje się rosnąc :).

Gość agata0000000000
WINETU Ty chyba jesteś jeszcze bardzo młodziutka,że uważasz,że jesteś za wysoka.Ile masz lat?Masz idealny wzrost!!!!

Gość Winetu
Dziękuje bardzo za ten idealny wzrost, ale nie wiem co by się miało stać bym w to uwierzyła. A młoda to już dawno nie jestem mam 29 lat, i im jestem starsza tym trudniej mi się żyje ze swoim wzrostem.

Gość Mr.
JA mam 18 lat i mam 185 cm wzrostu i nie uważam się za wysokiego

Gość katrin9
Dziewczyny!! czym wysie martwicie 175cm? to duzoo? nie az tak wysokie dziewczyny sa atrakcyjne!! i tee dlugie nogiii mmmm..!! cudniee pokazcie swoje zalety w tym wzroscie ubierzcie mini krotkie spodenki a chlopcy sienapewno bede oglondac! ja sama mam tyle i powiemwamze teraz mi jest z tym dobrze;) slyszlam duzo kompelmentow o moich nogach i napewno wiekszosci dziewczym nam tego zazdrosci!!

Gość Winetu
Mr. Ty jesteś chłopakiem, dla chłopaka nawet 2m to nie za dużo.

Gość kristof
Tak naprawde wzrost niema znaczenia morzesz byc wysoki/a i co ci to w zyciu da jezeli na starcie niewybierzesz drog zycia wiadomo zle miec powiecmy dla kobiet mniej niz 155 cm a dla faceta 160 bo to juz jest lekkie uposledzenie psychofizyczne ale nawet przy tak niskim wzroscie da sie osiagnac bardzo wiele ja jestem facetem lat a zresztom niewarzne ile i znam sie troche w tej sprawie tom sprawom jest kompleksy które prawiom se dzieciaczki kiedy majom o 5 cm za durzo lub 5 cm za malo ja mam ok 180 cm i dobrze mi z tym wiem otym ze som odemnie wyzsi i som nizsi ale zawsze se odpowiadałem ze karzdy jest osobnom jednostkom i jest inny od drugiego człowieka wyobrazcie sobie takom sytuacje jak byscie sie mijali z karzdym takiego samego wzrostu takiej samej twarzy figurze bez sensu karzdy kto szanuje siebie powinien wiedziec otym by nigdy ale to nigdy komus nie zazdroscic sork za blendy ././.

Gość kristof
teraz troszke na ostro do tego który ma 185 cm karzdy ma swoje zdanie ale nierub ze swego muzgu pranie bo karzdy czlowiek wie czego kurna chce i jak by to niebyl wzrost wysoki to wiekszosc ludzi było by karłowatych wiec nie pierdo.l tu głupoty bo ci zaraz wybije zgłowy te genetyczne glupoty a do frajera 198 mam zadanie nie pomysli co stary dawal mu na sniadanie pewnie stary był szefem fabryki hormonu wzrostu a tak dla wszystkich nie skojarzonych mówie ze wzrost nielezy w genetyce mój kumpel ma ojca 189 matke 166 cm wiec powinien byc wysoki dziadków tez wysokich miał dziadek ok 200 babka ok 169 a on 172 cm wzrostu i dobrze sie odrzywiał znowu drugi przykład mój brat mimo iz moi rodzice majom ojciec 176 matka 159 cm wzrostu on ma 191 cm wiec nie piernicz ze wzrost zapisany jest w genetyce

Gość alipo
a ten kristof głupi. Wzrost po częsci jest zapisany w genach. I niech się nauczy ortografii i uzywa przecinkow... xD

Gość mateusz22
Ala masz 174 cm i się przejmujesz :) daj spokój... Moim zdaniem idealny wzrost dla kobiety, to wzrost miedzy 172 a 177 cm więc się mieścisz :P. Oczywiście to jest subiektywna opinia. Jednym będą się podobać niższe a innym nawet wyższe kobiety. U mnie na roku są dwie wysokie dziewczyny, jedna ma 182cm a druga jest ciut wyższa. Według mnie i moich kolegów są to kolokwialnie mówiąc " najlepsze dupy na roku" (tylko nie obraźcie się :D). Mówię wam, wysokie dziewczyny podobają się facetom. Jak się domyślam jednym z powodów przez który demonizujecie swój wysoki wzrost jest chęć podobania się... Rozumiem też że chodzi o jakieś poczucie "komfortu" kiedy przebywacie z ludźmi, wiem bo sam czasem czuje się niezręcznie kiedy stoję w grupie "niskich" osób, no ale trzeba mieć trochę dystansu do siebie i życia. Mowie wam nie dramatyzujcie i głowa do góry, żadna z Was nie jest wyższa od Małgorzaty Dydek, która ma bodaj 214cm a ona jakoś sobie radzi:D

Gość mateusz22
a teraz do krzysia:D to tylko prowokacja?? bo nie uwierzę że są tacy głupi ludzie:D

Gość Winetu
Nigdy nie miałam problemów z chłopakami myślę, że miałam większe powodzenie u nich niż moje niższe koleżanki. Teraz jednak mam męża i teściową a ona mi dogryza, zabroniła chodzić mi na obcasach i mówi, że nie szanuję go wkładając takie buty. Jak się pewnie domyślacie ona sama jest niska, ma 152cm.

Gość Sandi900
:-/ A co ma szacunek do tego??? Taka teściowa to koszmar. Ja bym nie chciała do niej jeździć. Może niech twój mąż jakoś z nią pogada na ten temat, żeby dała ci spokój?

Gość Winetu
Mamusia to świętość więc nie mam szans.

a ja mam tylko 157 cm i nigdy mi to nie przeszkadzało, a nawet bardzo mi to odpowiada, nigdy nie chciałam byc wyższa, a co dopiero miec powyżej 170 cm.. to nie dla mnie

Gość Winetu
To co robisz na tej stronie, to forum nie jest chyba dla Ciebie. A co do wzrostu to Ci nie wierzę.

Gość sywa1212
Ja mam 1.75 i nie mam kopmleksow mam 14 lat