Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedyś kobiety

Przynajmniej chociaż starały się, zeby oddać się dopiero temu jedynemu

Polecane posty

Gość Kiedyś kobiety

Przynajmniej chociaż starały się, zeby w życiu im tak wyszło, że oddadzą się dopiero temu jedynemu. Seks dopuszczały tylko z prawdziwej milości. A dzisiaj? Myślą sobie, że mogą się walić z kim popadnie. Liczy się dla nich nie miłość, a sam seks. Bez skrupółów nabijają sobie łóżkowy licznik partnerów i nawet nie mają wyrzutów sumienia. A potem się taka dziwi, że nikt jej na żonę nie chce.

Gość 24_latka
Nie zgadzma sie, a przynajmniej nie wszystkie hihi. Ja czekam!

Gość 24_latka
a raczej-zgadzam hehe

Gość hjgskchakdc
czekam czekam ale ile mozna:o

Gość uuuuuuuuup
też się nei zgadzam. Miałam jednego partnera tylko - mojego obecnego. Więc nie uogólniaj bo to nieprawda co piszesz :O

Gość shemsi
nie godze sie :-P ja kochalam sie 1 raz ze swoim porzyszlym mezem, ja takze bylam pierwsza dla niego po 5 latach wzielismy slub (mialam 20 lat, on 23) niestety jestem jedna z nielicznych wzsrod moich kolezanek, wiekszosc kochala sie z conajmniej 2-3 facetami :-/ i ciagle szukaja tego "jedynego"

Gość wikitika
a ja mialam bardzo nieliczne kontakty z męzczyznami i mam wrazenie ze własnie z tego powodu nikt mnie nie chce.. A wszystkie inne zdziry maja męzów. i co?

Gość kiedyś meżczyzni
przynajmniej chociaz starali sie, żeby w życiu im tak wyszlo, że oddadza sie dopiero tej jedynej seks dopuszczali tylko z prawdziwej milości a dzisiaj ??? myśla sobie, ze moga walić sie z kim popadnie, liczy sie dla nich nie milość, a sam seks bez skrupolów nabijaja sobie lóżkowy licznik partnerek i nawet nie maja wyrzutów sumienia, a potem sie taki dziwi, że nikt go nie chce na meża

Gość bo seks to już nie jest
"oddawanie się" panu mężowi i znoszenie z pokorą tej kobiecej powinności seks to przyjemność - teraz także i dla kobiet

Gość uuuuuuuuup
nie dość że nie mają wyrzutów to jeszcze są dumni, i się chwalą który więcej "zaliczył"... :O A kobieta jeśli się okaże nie-dziewicą, to od razu puszczalska... :O

Gość 24_latka
ja zdecydowałam czekac na tego jednrgo, zobaczymy jak na tym wyjdę hihi, jak narazie wychodze całkiem nie źle

Gość uuuuuuuuup
ja też czekałam, i mam nadzieję że się doczekałam ;) (póki co tak właśnie uważam, a to już parę latek.. :) ). I nie żałuję :)

Gość Sex to przyjemność
ale powinien on być połączony z miłością