Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AaguniaA

Ile kosztuje przedłużanie paznokci??

Polecane posty

Gość AaguniaA

Od niedawna mysle o przedłuzeniu paznokci.Mysle zeby sobie zrobic paznokcie zelowe ale nie wiem ile bedzie to mnie kosztowac.Prosze pomozcie !!Jesli wiesz to napisz odpowiedz z cena ile mniej wiecej to kosztuje.Za odpowiedz bede bardzo wdzieczna.

Gość anesze
To zależy czy chcesz przedłużyć samym żelem, czy na tipsie. W profesionalnych salonach cena tipsów wynosi ok. 80 - 120 zł. Ale u maniciurzystek pracujących u siebie w domu (takich jak ja) cena wynosi zazwyczaj ok. 50 zł. Zależy też gdzie. Każdy wie, że w Warszawie wszystkie usługi są droższe. Mój cennik wygląda tak: Tipsy standardowe (różowe) - 30.00 zł Tipsy french - 35.00 zł Tipsy standardowe z ozdobami (cyrkonie, naklejki, brokat, itp.) - 40.00 zł Tipsy french z ozdobami - 45.00 zł. Moja znajoma robi tylko tipsy french z ozdobami za 50.00 zł (no chyba, że na specjalne życzenie)

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA
PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami"sypkimi"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia

Kochana jakbyś u mnie robiła paznokcie to wiedziałabyś w jakim czasie zostały zrobione:)a nie pisałabyś tu o 3 godzinach hehe a o frenchach piszesz,bo tylko takie widziałaś na blogu z linku :P fajna jesteś:D też Cię lubię:) Życzę powodzenia w reklamowaniu swoich usług:)

Gość tipsynazyczenie
heh a co boisz się że twój salonik niedługo splajtuje?;) przez takie jak ja?????;). Ja w odróżnieniu od Ciebie nie koszę tak swoich klijentek i biorę tylko kase za same tipsy, a to że ty musisz utrzymać ten żałosny salon to nikogo nie obchodzi a co do profesjonalizmu nie oceniaj dopóki nie zobaczysz na własne oczy mam już 12- letnie doświadczenie w tej branży... i mam bardzo dużo zadowolonych klijentek:)

przez takie jak ty to nic nigdy nie splajtuje:O Ty nie jesteś żadna konkurencją stylistek. Dodatkowo zachowujesz sie jak gówniara "reklamując" sie na forum w taki sposób. zakładasz wątki w których sama się polecasz podając za inną osobę.Chyba nie uważasz,że to normalne? A po krytyce z mojej strony(tak dla nie to żałosne co robisz!!!!) znów piszesz jakieś bzdury jako kolejna osoba. Dodatkowo masz w galerii najprawdopodobniej zdjęcie nie swojej pracy-zbyt odbiega od całej reszty . Nie wiem czy wiesz,ale powinno być opatrzone chociaż źródłem. I nie wiem w czym możesz mieć 12 lat doświadczenia-jedyne co mi przychodzi do głowy to ,ze w oszukiwaniu ludzi:O chętnie podam wzory paznokci i zobaczymy czy po pierwsze to ty w ogóle wzór odtworzysz. Proszę bardzo cos innego niz "brzydki french" http://vpx.pl/i/4YleF.jpg http://vpx.pl/i/zXqaG.jpg http://vpx.pl/i/RLKhp.jpg

Gość fuuuj
co za paskództwo! Ale proste do wykonania...które mam zrobić i ci zaprezentować tutaj??? uwierz że potrafię zrobić wszystkie kto jakie mi zleci....daj mi tylko jeden dzień, bo nie ukrywam, mam bardzo dużo zamówień...

o gustach sie nie dyskutuje wiec skończ mi tu wywody robić na temat czy się szanownej pani podoba czy też nie. jak by się klientce nie podobało to by sobie takich nie zrobiła. proste i logiczne. a swoją droga to bardzo ci współczuję skoro różne paskudztwa musisz odtwarzać dla swoich klientek:) męczysz się widać a szkoda. I jeszcze jedno jak z ciebie taka pani ekspert to gdzie profesjonalny język?:O:O:O Ostatni raz ci odpisuje więc zakoduj,ze miałam prawo skrytykowac twój jakże chory pomysł. A jak taka profesjonalistka z ciebie to sama sie przekreśliłaś zawodowo za ten pomysł.(wiec zadna profesjonalistka,bo takie to takich pomysłów nie mają) podkreśliłam również durne i jakże żałosne zachowanie-te reklamy-sama ze sobą i nagonka na mnie tuz po wyrażeniu opinii. Ty juz wiesz co można o tobie myśleć. a teraz idz i rób te swoje "tipsy metodą żelową":) ps.w naszym środowisku takich nie znamy:) dobranoc:)

Gość ok ok
W porządeczku Pani ekspert:) w takim razie zapraszam na jutro w odwiedzinki i ocene mojej pracy:) PS Traktuję w TAKI sposób odoby w jaki ONE traktują mnie... Tak samo traktuję ich dzieło w taki sposób jaki one traktują moje...

Gość matina1
Witam.Ale się uśmiałam-tipsy na zyczenie?!.Co to ma być,przecież każda wie ,że nie da się zrobić na zamówienie paznokcia dla każdej klientki ,przecież to tak samo jakbym kupiła w chińczyku te plastikowe-ha,ha. a gdzie rozmiar płytki,budowa,jedne mają płaskie inne wypukłe paznokcie,nie to jakiś ,,chory pomysł",ale się naprawdę uśmiałam :)

Gość lucjola2229
ok. ale niby jak ma to klientka sobie sama przykleić???????????????

Gość tipsikinaspecjalnezyczenie
a z przyklejeniam paznokci nie ma największego problemu... Razem z tipsami dołączam instrukcję jak powinno się paznokcie najlepiej przyklejać... Robię standardowe rozmiary, aby każdy mógł sobie sam je dopasować, ze względu na długość i szerokość... wystarczy pilniczek do rączek i gotowe;) cena 19 zł jest to cena za same przyozdobienie, wyżelowanie, utwardzenie, nabłyszczanie tipsów jak tylko klijentka sobie zażyczy a długość i szerokość już zostawiam do własnego upodobania:) Pozdrawiam:)

Gość hehehheeeeeee
jaka typiara LUCJOLA! Wiadomo tępa dziewczyna to i znaczka na list nie umie sobie przykleić;) a co tu mówić o paznokciach;) haha;) to przecież żadna sztuka! haha;) wystarczy mieć troszkę inteligencji i zrobić to tak żeby było GIT ;)

Gość lucjola2229
do hehehheeeeeee; jak widać na zdjęciu,zdobienie jest zrobione na długim tipsie,z kieszonką,więc jak ktoś przyklei go na końcówkę paznokcia,to będzie Jolą Rutowicz,a wydaje mi się że raczej mało jest takich bezguści:),a pozatym tips ma kieszonkę na pół płytki,więc paznokieć przy takim noszeniu tipsa bez utwardzenia żelem jest narażony na uszkodzenie swojej naturalnej płytki. jeżeli chodzi o proponowane tipsy za 19 zł.to one nadają się jedynie do propozycji zdobienia dla ewentualnej klientki w salonie-ha,ha ale sobie wymyśliła pomysł na biznes-ha,ha

szkoda dyskutować z tą osobniczką,bo to nawet nie ma sensu. Jak na pewno zauważyłaś prócz durnego pomysłu jest również osobą o wstrętnym charakterku... agresywna wymyślaczka z tej ekspertki. nikt normalny nie wpada na takie pomysły jak i nie reaguje w taki sposób na krytykę. i jeszcze bezczelna ma śmiałość pisać,że korzystała z moich usług!!!:O:O:O the end!

Gość lucjola2229
Asiu,masz rację,szkoda słów na to coś!!!!!!! Pozdrowionka dla ciebie,obejrzałam twoje pazurki,śliczne i pełen profesjonalizm,ja też zajmuję się szkoleniami :) Pozdrawiam,też Asia :)

Gość SĄ FAJNIUTKIE TE ZA 19ZŁ
a mi się tam podobają tipsy na zyczenie za 19zł niczym się nie różnią od tych co się robi w salonach za 100 zł... moim zdaniem to jest super pomysł, taka nowość ktoś ci wysyła do domku tipsiki i nigdzie nie musisz chodzić i tracić dużo pieniążków:D a i z tą kieszonką dałam sobie radę;) bo skróciłam tipsa (oczywiście od strony kieszonki) ładnie przypasowałam do moich naturalnych paznokci i wyglądały bardzo pieknie:) Polecam wszystkim:):):):):):):):):):):)

Gość pytam bo jestem ciekawa
nosisz je jeszcze?

Gość Kalinaaaa
hahahha dziewczyno smieszna jestes sama sobie posty piszesz i reklamujesz. to co robisz to jest żal i jeden wielki chłam. no ale nie dziwne ze az takie metody musisz stosowac skoro nie masz klientek na te swoje badziewia. a i widze pare zdjec moich znajomych z forum, chetnie sie tym na pewno zainteresuja, mam nadzieje ze wiesz ze popelnilas przestepstwo dziewczynko. jak ci sie nudzi to do lekcji idz

Hehe, kobiety o czym wy piszecie??? Czy wy wiecie na czym polega stylizacja paznokci????? Widać że chyba nie. Paznokcie mają być odpowiednio wypiłowane, wystylizowane, a nie byle jak pomalowane i przyklejone. Każda potrafi pomalować tipsa, ale jak on jako gotowy wygląda gdy jest przyklejony???? Jak długo się trzyma???? Gdzie tu estetyka???? Proszę przykleić te pomalowane tipsy i wrzuciś tutaj zdjęcie. Ciekawe która się odważy???

https://picasaweb.google.com/lh/photo/Y15U1IZNNf8yIm5KnXllcdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink moje dzieło:) niedługo bede miała fotki moich klijentek to też się nimi pochwale:) tylko pamiętajcie... wszystko zależy od dobrej techniki przyklejenia paznokci wystarczy poświęcić na to jedynie 10 minut i gotowe, macie piękne tipsiki wyżelowane błyszczące zapraszam do mojej galerii:) http://tipsikinaspecjalnezyczenie.blog.onet.pl/

Gość buhahahha badał cię jakiś
psychiatra ostatnio? :)

Gość haha ble
jak ty je porównujesz to do paznokci profesjonalnie zrobionych,to naprawdę jesteś tandeciara.kto ci to kupi dziewucho?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fioletowadama
Takie tipsy za 19 zł ????????????? wooooooow! Mogę do Pani nr tel?? Są zajebiste!!!!!! Biorę je !:)

Gość tipsynazyczenie
cieszę się że ci się podobają ,chociaż jedna naiwna-hi,hi,mogę jakiś rabacik dać jak kupisz 2 szt.będziesz dumna że nosisz takie pazurki,jesteś super,już cię lubie,bo na kafe widzę że mnie nikt nie lubi,ale i tak się będę reklamować,bo potrzebuję kasy!

Boże drogi, widzisz i nie grzmisz. I widzę że tylko jeden wzorek, no no , szaleństwo w wyborze. A jaki to rozmiar tipsa?????????????????????