Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AaguniaA

Ile kosztuje przedłużanie paznokci??

Polecane posty

Gość tipsynazyczenie
do ZlotaAnia-wzorek tylko taki umię,ale to nic,bo wszystkie będą nosić takie piękne pazurki:),a rozmiarek nr.2 -ale jaki problem,pilniczkiem popiłować i już pasuje,nawet na ten najmniejszy paluszek.przecież to najlepsza okazja kupić tipsy za 19 zł.a nie u stylistki paznokci jakieś tam profesjonalne za ok.80 zł,po co,lepiej u mnie ,pilnik i już masz tipsiki zażelowane-hi,hi-okazja jedyna w życiu!!!!!!!!!!!

Gość dobre:)
dobre:)

Gość paznokcie warrszawa
dziewczyny błagam was nie zamawiajcie u tej tipsiary na zyczenie BO JA STRACE PRACE!!!! SPLAJTUJĘ NORMALNIE! już i tak mam góra trzy klijentki na miesiąc bo wszystkie poszły do niej!!! a gdzie tu salon utrzymać jest masakra! Wiem że nie mam zabardzo talentu ale muszę się jakoś utrzymać błagam was tylko nie tipsynazyczenie! one mnie rujnują!!!!!!!

Gość maximax
witam a za ile paznokcie warszawa robisz te tipsy że tak wszystkie od ciebie uciekają? bo ja jestem akurat z warszawy i bylabym zainteresowana tylko jak masz drogo to wolę te tipsy na zyczenie... odpisz

Gość gość
W Krakowie moge polecic Black Pearl. Robilam tam paznokcie zelowe i byly trwale i sliczne :)

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z przedluzania paznokci w Black Pearl w krakowie :)

Gość anita999
Najlepiej iść do profesjonalisty, który nie zniszczy Ci paznokci. Ja od siebie polecam Panią Elenę z salonu Vici w Krakowie. Wykonuje naprawdę piękne żele, które dłuuuugo się trzymają :)

Gość gość
Ja byłam w bellezza.kalisz.pl i jestem zadowolona z efektów :)

Gość gość
Ja nie przedłużam paznokci żelem tylko hybrydą. Zdecydowanie mniej się niszczą paznokcie no i robię manicure sama a nie w salonach, ponieważ miałam niemiłe doświadczenie z "profesjonalistkami". KUpiłam Hardi z Semilaca (http://perfumeriaprestige.pl/makijaz/53-semilac-lakier-hybrydowy-022.html) i paznokcie nosze 2 tygodnie. Mogłabym dłużej jednak bardzo przeszkadza mi odrost.