Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filykk

kIEDY RANO MYJECIE ZĘBY, PRZED SNIADANIEM CZY PO SNIADANIU

Polecane posty

Gość po.... przeciez sie i tak
zabrudza

Gość powninno sie myc po
poniewaz naturalna flora bakteryjna chroni zeby... ja jednak wole zeby mi sniadanie smakowalo ;)

Gość eskeczka2525
przed śniadaniem . po śniadaniu, po obiedzie, po kolacji i przed snem ..

Gość milenkaaa
Ja myje przed sniadadniem i zaraz po. Mam taka paste, ze nie czuje jej z kanapka.

Gość zatorka
po- po co przed???

Gość ja tez poszlam pozno...
przed i po, a wciagu dnia po kazdym posilku (tak, nosze ze soba szczoteczke i paste w wersji mini w kosmetyczce w torebce...), 2 razy w roku kontoroluje zeby u dentysty i nie mam ubytkow ani kamienia

Gość yjtjg
ja jem przed... rano w ustach jest sie nieswiezym... wiec odrazu jak wstaje to myje bo nie moglabym zjesc sniadania

Po śniadaniu. Nie wyobrażam sobie, że miałabym myć zęby przed śniadaniem. Myję zęby pastą Blend-a-med, smak tej pasty jest intensywny, charakterystyczny. Niczego bym nie przełknęła, ani tym bardziej nie wypiła herbaty.

Gość bezbitej
a ja przed, bo rana tow buzi jak trampku :P mimo ze na wieczor umyje a myje tez blendamed

\"powninno sie myc po poniewaz naturalna flora bakteryjna chroni zeby...\" co??? :-Dowszem powinno sie myc PO,ale dlatego,ze sniadanie tez trzeba zmyc z zabkow zamiast zostawiac na kilka godzin jak nie na caly dzien.jaka flora??:-D zawsze mozna myc i przed i po jak ktos ma problem z przelknieciem jedzenia z trampkiem w buzi. jednak jesli wieczorem umyjecie zeby porzednia i wyszorujecie tez jezyk,po czym przepluczecie usta plynem do higieny-rano w ustach powinniscie miec ok smak