Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Outsider

Prosze pomóżcie Mi.Nie mam już sił ...

Polecane posty

Gość Lauruniaaaa
Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam ;-)

Gość penumbra
jak tam samopoczucie outsider wczoraj chyba było lepiej mam nadzieje ze z każdym dniem będzie dla ciebie lepiej pozdrawiam:)))

Czas leczy rany pozwala zapomnieć o tym co złe będzie tak i u ciebie wiem to z autopsji.Potrzebujesz teraz kogoś kto cię wysłucha jeśli będziesz tego potrzebował komu będziesz mógł się wygadać dowoli i wyrzucić z siebie swój smutek .Na pewno masz rodzine kogoś komu na tobie zależy i na twoim szczęsciu. Jeszcze dla ciebie zaświeci słoneczko trzymaj się cieplutko Na co komu wczorajszy dzień

Witam Was. Kolejny dzień . Nie tak wspaniały jak wczorajszy ale grunt to pozytywne nastawienie. Dziękuje wszystkim którzy udzielają się w moim temacie i dzielą się ze mną sowim doświadczeniem i radami - Bardzo wiele to dla mnie znaczy. Dziękuje Wam !!!

Człowiek potrafi wiele znieść nawet niezdajemy sobie sprawy że aż tyle Tobie też się uda wyjść na prostą

Witam Was. Dzień Trzeci. Miły poranek , słonko za oknem + troche tanecznej muzyki - ten dzień zapowiada się niespodziewanie dobrze :)) Jest powód tego wszystkiego ale jeszcze wam go nie zdradze. Poczekam z tym. Najważniejsze że jest dobrze. Pozdrawiam.

Gość penumbra
uuuu ciekawe jaki powód:) koleżanka była...:))))no dzień piękny idę myć autko jak jutro będzie padało to moja wina tak zawsze jest jak autko umyję dlatego tak rzadko to robię nie chcę psuć innym pogody a szczególnie pogody ducha ok pozdrowionka dla outsidera buziaki tak na marginesie dziś w tv słyszałam o leczeniu śmiechem i wystarczy (podobno)tylko się uśmiechać i wtedy sie oszukuje mózg i wydzielają się hormony szczęścia może to lepsze będzie niż psycholog dla ciebie outsiderze

uwaznie przeczytałam ta historie. Moje zdanie jest takie: gorsza jest zdrada emocjonalna od fizycznej. I każdy popełnia błędy. Skoro Twoja dziewczyna tak szybko zwiazała sie z Twoim kolega to chyba tak naprawde Cie nie kochała. Wybacz , że tak piszę:) Trzymam kciuki za Ciebie. Czas naprawde leczy rany:) wiem to ze swojego doświadczenia.

witam! ja rowniez z uwaga przeczytalam dokladnie Twoj topik i napisze tylko tyle, brzydze sie zdrada jaka by ona nie byla, bo to swiadczy o slabosci czlowieka ,o braku godnosci do siebei samego i o braku szacunku do drugiej osoby. ale w jakis dziwny sposob z tego co piszesz to zalujesz i dzieki temu ze w taki a nie inny sposob sie wypowiadasz na ten temat szczerze zycze ci szybkiego powrotu do zdobycia rownowagi psychicznej i poradzenia sobie z tak trudna sytuacja :) ponadto odiwedze twoj topik chocby po to aby sprawdzic jak sie czujesz i co u ciebei slychac dobrego:) ps. a pogoda faktycznie sloneczna :)

Maluetka - teraz patrze na to wszystko tak jak ty , no może nie całkiem ale widze że nie tylko ja tu zawiniłem. EeeHHH .Ale tylko ja tu cierpie. a coz to za temat - dziękuje ci za wsparcie i za zrozumienie. penumbra - nie zaprzecze że koleżanka nie miała na to wpływu :)) A co do śmiechu. Ja potrafie śmiać się i żartować chyba z wszystkiego - mam dosyć specyficzne i troche zboczone poczucie humoru . Al dobrze miz tym . Kocham się Śmiać !! Dziękuję Wam wszystkim :*:*:*:*

Przykro mi że to wszystko się tak potoczylo. Na prawdę Ci współczuję. Każdy z nas popelnia blędy, niektore można naprawić, niektorych juz nie. Ale bez względu na to czy możemy wrocić do tego co było, ważne jest abyśmy potrafili wyciągnąć z tego wnioski. Z Twoich wypowiedzi wiem że Ty już to zrobiłes i na prawdę żalujesz. Życie dziwnie się plecie. Nie sposob tego wszystkiego ogarnąc rozumem. Nie zadawaj sobie pytania dlaczego to wszystko tak sie potoczyło, bo nie ma na nie odpowiedzi, a probujac to wszystko ogarnąć pogrążysz się jeszcze bardziej. Ważne jest jutro. Przed Tobą jest jeszcze mnostwo wspaniałych chwil. Wiem że teraz przeżywasz ciężkie chwile, ale wiem też, że gdy znow się zakochasz niepopelnisz drugi raz tego samego błędu i docenisz podwojnie swoje szczęście . Musisz wierzyć że będzie dobrze. Musisz dać sobie trochę czasu. Wyjedź gdzieś, odpocznij, zmień otoczenie, to Ci na pewno pozwoli wrócić do rownowagi. Pozdrawiam :) Trzymaj się cieplutko:) Życzę duuużo pozytywnej energii :)

- \"Jest powód tego wszystkiego ale jeszcze wam go nie zdradze. Poczekam z tym.\" - \"uuuu ciekawe jaki powód koleżanka była...\" - \"nie zaprzecze że koleżanka nie miała na to wpływu \" heheehe, bylo co ;) ?? przyznaj sie :) wariacie jeden ;) zartuje sobie, ale ja tez mam duzeee poczucie humoru i wcale nie mowie ze nie jest z tych zboczonych hihih :)

a coz to za temat heheehe, bylo co ?? przyznaj sie wariacie jeden - liczysz że jak coś się stanie to opisze ci to ze szczegółami ? Nidyrydy :)) Jest dobrze i pojawiła się szansa na nowe inne wspaniałe życie z kimś kto wie co mnie boli i rozumie to. Będę nad tym pracował :)) Pozdrawiam Was

Gość a coz to z temat
-" liczysz że jak coś się stanie to opisze ci to ze szczegółami ? Nidyrydy " absolutnie, nawet na to nie czekalam ;) poza tym powatpiewam ze bylbys az tak wylewny i drobiazgowy :) to byla forma zartu bez podtekstow "Jest dobrze i pojawiła się szansa na nowe inne wspaniałe życie z kimś kto wie co mnie boli i rozumie to. Będę nad tym pracował " i bardzo dobrze pracuj, popieram jak najbardziej tylko badz ostrozny aby nie skrzywdzic poraz drugi i nie bawic sie uczuciami drugiej osoby bo to nie jest fajne, a wiem cos o tym no to tyle, i co ? do jutra ;) pozdrawiam

Witam Was . New Day - New Hope . Wspaniały słoneczny dzień . Aż się prosi o wyjście na dwór. a coz to z temat napisałaś : \"i bardzo dobrze pracuj, popieram jak najbardziej tylko badz ostrozny aby nie skrzywdzic poraz drugi i nie bawic sie uczuciami drugiej osoby bo to nie jest fajne, a wiem cos o tym\". Ja sama widzisz udało mi się wyciągnąć wnioski z tego co było. I teraz wiem że gdy juz będe w normalnym związku to będę wałczył o niego i dbał i starał sie być wszystkim dla tej drugiej połowy. Pozdrawiam

Witam! OK. Tak trzymaj, a dzien jest piekny :) az zyc sie chce jak tak slonecznie za oknem. Mozna by sezon grillowy juz otworzyc, przejazdzcze rowerowa sobie zrobic lub pobiegac po lesie ;) Pozdrawiam!

Gość rrrrrrrrrybka
Zdradziłeś pierwszy. Dopiero potem ona. Wiedziała, że po tym co zrobiłeś nie da rady z Tobą być. Pewnie nigdy by nie posuneła się do takiego kroku. Bardzo mądrą miałeś dziewczynę na którą nie zasługujesz. Ułożyła sobie życie a Ty teraz jej zazdrościsz. Sam wiesz jak smakuje to gdy ktoś Ci najbliższy ma kogoś innego. Twoja strata. Zrobiłam tak samo

mam nadzieję, ze babka nie będzie głupia i już się więcej nie zejdziecie. Jest mnóstwo facetów, którzy nie zdradzają. Ja zdrady bym nie wybaczyła NIGDY. Gdybyś był uczciwym facetem zostawiłbyś ją w spokoju, bo nie jesteś jej wart.

Witam Was. Another Day. Sinobrody - nadzieja kobiet Gdybyś był uczciwym facetem zostawiłbyś ją w spokoju, bo nie jesteś jej wart. - Po pierwsze , to nie mam z nią kontaktu i niczego od niej niechce, a po drugie kim ty jesteś żeby mnie oceniać ? Bo dla mnie tylko zerami i jedynkami. A co do rrrrrrrrrybka się niewypowiem.Widocznie znasz lepiej wydarzenia które były. \"Zdradziłeś pierwszy. Dopiero potem ona.\" - no ja tego niewiem , ale skoro ty wiesz lepiej to oświeć mnie. Pozdrawiam Was.

Bez urazy ale to forum temu służy każdy wyraża swoje opinie subiektywne czy obiektywne na to nic nie poradzisz trzymaj się :)

hej Outsider :) troche goraca tu wczoraj bylo :/ ale nie bierz tego do siebie, tak to wlasnie jest jak ludzie po przeczytaniu wybiorczo wydarzen z zycia czlowieka udzielaja rad lub je krytykuja, ale coz zrobisz taka mentalnosc, mozna by dlugo i duzo pisac, ale czy jest sens...? najwazniejsze to uczyc sie i wyciagac wnioski na podstawie popelnionych bledow, a ten etap masz juz za soba takze jest OK :D no a tak w ogole co slychac?? jak sobie radzisz ?? kolejny dzien pieknej pogody az zyc sie chce:) ja dzis np wybieram sie na przejazdzke rowerowa, planuje zrobic troche kilometrow ... dla relaksu i dla zdrowia pozdrawiam Cie serdecznie, 3maj sie i do jutra :)

Gość jklfczungw
po\drawiam

Witam Was !! a coz to za temat Dziękuje Ci za zaiteresowanie moim tematem.CO prawda zupełnie niewiem dlaczego to robisz jednakże bardzo to doceniam. Ostatnio nie mysle o tym co było.Mam inne sprawy którymi muszę się zająć.Niezbyt łatwe do rozwiązania , ale dam rade. Nie jest źle. Perła z lamusa \"Zdradziłeś... Przeczytałeś przypadkiem cudzego meila...\" - jeżeli to jest skierowane do mnie to możesz poświęcić chwile i napisac o co z tym mailem chodzi ? Chyba się pomyliłaś i nie jest to skierowane do mnie . Pozdrawiam Was Wszystkich !!!

\" Nie sądziłem że kiedykolwiek będę prosił o pomoc zupełnie obcych mi ludzi.Zawsze to ja byłem podporą innych , to w moje ramiona płakali wszyscy.A teraz kiedy ja potrzebuje tego samego - zostałem sam.\" ----------> chociazby dlatego zagladam na Twoj temat, w tak beznadziejnie ciezkich chwilach to chyba nikt nie chce byc sam i dlatego taz pomyslalam sobie ze bede tutaj zagladac :) a jesli chodzi o te nei latwe sprawy to mam nadzieje ze choc troszke pozwola zapomniec ... o tym co przykre ... i ze to nie nastepne wielkie problemy ktore ciezko bedzie rozwiazac... no ale to jest wlasnie zycie, nikt nie obiecywal ze bedzie latwo i sielankowo, eh... ale nei ma co sie zamulac...nalezy cieszyc sie tym co sie ma, bo ponoc po burzy zawsze wychodzi slonce :D pozdrawiam

Witam Was. Kolejny dzień. Wczoraj nie miałem kiedy napisać.Troche spraw na głowie. Cały czas zastanawiam się jak niektóre z nich rozwiązać i czy wogóle cokolwiek z nimi robić czy też pozostawić je swojemu biegowi. Jak narazie jest dobrze :)) Pozdrawiam Was.