Madchen 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 czy można siebie lubić przy takich wymiarach być atrakcyjną fizycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_katia_ 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 jasne ze mozna :) znam ludzi z 30-sto kilogramowa nadwaga ktorzy w pelni akceptuja swoje cialo. i ciesza sie zyciem. ja niestety mama 173 cm, waze 56-57 kg i nie czuje sie dobrze ze soba :( powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SerdzioP Napisano Kwiecień 9, 2007 Tak, wszystko zalezy od psychiki. Jakbys miala kochajaca rodzine to nie przywiazywala bys takiej wagi do wagi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SerdzioP Napisano Kwiecień 9, 2007 _katia_ psychike masz "skopana", bo wymiary wrecz anorektyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość knock knock Napisano Kwiecień 9, 2007 pewnie, ze mozna :) Nie wazne ile sie wazy, wazne jak sie z tym czuje i czy sie jest zadbanym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam 70 kg przy 170 cm Napisano Kwiecień 9, 2007 na jedno wychodzi :) można siebie polubić, chociaż ja planuje zrzucić jeszcze pare kg szczególnie, że mój narzeczony ważny 76 kg :P boję się go dogonić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SerdzioP Napisano Kwiecień 9, 2007 To powiedz narzeczonemu, zeby jeszcze przytyl, dzieki temu bedziesz sie lepiej czula, bo roznica sie powiekszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SerdzioP Napisano Kwiecień 9, 2007 iga. mialas jakies problemy w dziecinstwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek Wojcieszyk Napisano Kwiecień 9, 2007 To prawie tak jak ja, tez waze 79kg, ale mierze 183cm i powiem Tobie, ze figura jak marzenie, zatem spokojnie mozna siebie polubic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 jasne, ze mozna. to jest prawie idealna waga choc wiele zalezy od sylwetki. jesli siebie nie lubisz to polub i wtedy zacznij cos zmieniac. odchudzanie nic w zyciu nie zmienia. chyba, ze wazymy 120 przy wzroscie 150 cm. wtedy tak, bo po pierwsze zagrozone jest zdrowie a po drugie wygladamy jak kupa smalcu na dwoch krotkich nozkach. bez obrazy dla nikogo. nadwaga, taka do max 20 kilo ponad norme to nadwaga, przy ktorej mozna siebie lubic. przynajmniej tak mi sie wydaje. majac tyle wazortu nadwagi nie widac. ale problem i tak przewaznie jest w glowie a nie w kilogramach. sa dziewczyny, ktora ilekolwiek by nie wazyly, tyle bedzie za duzo. inne lubia siebie nawet wazac duzo za duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Kwiecień 9, 2007 o dziekuje dziewczyny za wpisy. a jak sadzicie ile by trzeba bylo schudnac? mam zaburzenia . inawet przy 58 czulam sie źle... teraz doszlam do max swoich mozliwosci.. wiec chce tylko troche schudnac by nie przegiac/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksandriewa Napisano Kwiecień 10, 2007 monstrum z ciebei wysokie i szerokie!! o my good!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 ehh dzieki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figielkas Napisano Kwiecień 10, 2007 Ja mam 174cm i do niedawna ważyłam 74kg.I faktycznie jesli jest się wysokim, to przy takiej wadze wyglada się trochę monstrualnie.Niższe pulchne osoby wyglądają jak kuleczki, a my jak king kongi;).Ale co tam grunt to akceptować siebie. Ja zawsze akceptowałam i uważałam, że wyglądam niczego sobie, aż do momentu gdy kilka osób w niedługim czasie powiedziało mi, że trochę mnie za dużo.Troche mnie to zabolało.... Dziś waże 67kg i dalej uważam, że jestem king kong. Ale juz i sił i chęci do odchudzenia brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 no cos w tym jest . king kongi ,. dobrze powiedziane. i chyba przez to dłuzej sie zrzuca... :( lepiej byc malym gdy jest sie otylym . przynajmniej ludzko to wyglada.. w ogóle mało na ulicach wysokich grubszych dziewczyn- same pieknie szczupłe wykałaczki . ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach