Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy w ogole mozna

Jak dorobić siedząc w domu??

Polecane posty

Gość BETTERWARE123
Tylko od Ciebie będzie zależało ile osób zaprosisz, z jaką częstotliwością będziesz pracować, nikt nikogo nie będzie gonił, jeśli chcesz więcej się dowiedzieć napisz na email hania.ro@wp.pl

Gość BETTERWARE123
Napisz do mnie to oddzwonię i przedstawię Ci Plan marketingowy firmy Betterware,

kWitam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela. Tylko teraz masz możliwość zdobycia; -zestawu pędzli -perfum Pare Gold -zestawu biżuterii eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

20 dollars 2 surf jest jednym z popularnych w świecie cashbarrem, jednak wyróżnia się tym, że jest wypłacalny i oferuje większe możliwości zarabiania od pozostałych.Z tego względu zdobywa coraz to więcej zainteresowanych.Obecnie jest zarejestrowanych okolo 180 tys użytkowników, których wciąż stale przybywa. 20 dollars 2 surf jest małym paskiem na monitorze komputera, w którym wyświetlają się reklamy.Można go dowolnie przesuwać lub wyłączyć gdyby w którymś momencie przeszkadzał.Zapewniam jednak, że szybko można przyzwyczaić się do tego niewielkiego paseczka i nie przeszkadza nawet w oglądaniu filmu, tym bardziej, że jego obecność na monitorze pozwala na zarabianie pieniędzy.Zarabiamy tu w najbardziej prosty sposób, ponieważ niczego nie musimy robić poza normalnym jak zawsze korzystaniem z komputera podłączonego do internetu. Płacone mamy za oglądanie reklam, na które wcale nie musimy patrzeć; wystarczy, że pasek jest włączony.Nie musimy w nic klikać, nasza poczta nie zostanie zasypana wiadomościami, które trzeba otwierać by cokolwiek zarobić. Gdy pasek jest włączony i korzystamy z komputera - naliczane są punkty.Pasek "wyczuwa" naszą obecność przy komputerze (klikanie, ruchy kursora).Punkty z początkiem następnego miesiąca zamieniane są na dolary.Jeśli mamy już 20 dolarów, to możemy wypłacić.Niezbędne jest posiadanie konta Pay Pal, którego utworzenie jest bardzo proste i nie musimy robić tego od razu, można dopiero przed pierwszą wypłatą.20 dolarów jest to minimalna kwota do wypłaty(mniej nie można).Nie jest to jednak wszystko co możemy tu zarobić. W 20 dollars 2 surf istnieje bardzo rozbudowany system poleconych, bo posiada aż 10 poziomów. Spróbuje wam to wyjaśnić na przykładzie: Jeżeli wy zaprosicie 5 osób by zarejestrowało sie z waszego reflinku a te 5 osób natepne 5. To ilośc Twoich poleconych bedzie wynosić nie 5 a 25 osób. Dlaczego? PONIEWAŻ POLECENI TWOICH POLECONYCH SĄ TWOIMI POLECONYMI. Korzystne prawda? tak więc posiadając 25 osób to dopiero 2 poziom z 10. Więc sobie policz ile ich możęsz mieć na 10 poziomie... Miesięcznie z samego włączonego surfbara możemy maksymalnie uzbierać 1$ + różne gry w 20 dollars 2 surf np: ( Na karzdą grę codziennie dostajesz kredyt) Bingo Surf - klasyczne bingo. Musisz trafić liczby pionowo żeby coś wygrać. WheelSurf - tzw. ruletka. Tam gdzie się zatrzyma strzałka to wygrywasz. BONUS: Clicks Bonus - wybierasz stronę i klikasz. Po upływie 30s dostajesz 10 pkt. Surfer Bonus - Wejdź w zakładkę, a zobaczysz obrazek. Jeśli coś takiego pokaże Ci sie na banerze kliknij. Możesz dostać 1-1000 pkt. Więc dodatkowo daje to ejsczcze jakies 1500 miesiacznie czyli razem 11500 na miesiąc= ponad 1$ Hmm mało nieprawdaż? ale policzmy teraz tak: Przypuśćmy że masz 10 poleconych i każdy z nich w miesiącu zarobi 10 000 pkt. Więc 10 osób * 10 000= 100 000. 10 procent z tej sumy to 10 000 czyli około 1 dolar z refków + dolar który sam uzbierasz mając 10 000 co daje ponad 2 dolary na miesiac Mając 100 poleconych to jeżeli każdy z refków uzbiera 10 000 * 100 osob to jest 1000000 pkt. 10% z tej sumy to 100 000 czyli jakieś 12 dolarów na miesiąc + 1$ Twoj czyli 13 $ Przy tysiacu poleconych na miesiąc wychodzi: 120$ 1$ to około 3 zł więc 120*3= 360 zł Hmm ładne kieszonkowe;) Oto czysty link do rejestracji: pl.20dollars2surf.com/ a to mój reflink: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=275224 Nie namawiam lecz proszę o rejestracje z mojego reflinku. Nic przy tym nie tracicie, a ja dzięki wam dostane 10% uzbieranych waszych punktów. Poza tym każdy kto się rejestruje, zostaje czyimś poleconym, jest coś takiego jak Sponsor Vip, i wtedy ktoś inny zbiera punkty, ale tym kimś mogę być ja. Pozdrawiam!;)

a ja zapraszam na moją stronkę, można dobrze zarobić, oczywiście przy odpowiednim nakładzie pracy:) www.e-betterware.pc4.pl Pozdrawiam!

Gość BETTERWARE fajna sprawa
W sprawie Betterware zapraszam do mnie- na mail prześle wszystkie materiały, odpowiem na wszelkie pytania, wyślę gratisowe katalogi, bo na początku trzeba jakoś zacząć:)) Mój adres betterware2010@gmail.com

Gość oriflamePOZNAŃ i nie tylko
Witam ! Korzystaj z wielu możliwości jakie oferuje Oriflame, dołącz do nas Zarabiaj -ile zarobisz zależy tylko od Ciebie! Pracujesz według własnego trybu,planu. Możesz w prosty sposób uzyskać 14 dniowy odroczony termin płatnosci. Wiele programów lojalnosciowych, z których mozesz skorzystać i otrzymać super nagrody za symboliczną 1zł. Na początek extra program witamy w którym mozesz wziaźć udział(nie musisz). Kupuj taniej kosmetyki której jakosć jest objęta gwarancja Oriflame. Nie ma żadnych minimalnych progów zamówien -zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Zamówienia mozesz składac w dowolnym dniu trwania katalogu przez internet tel mejl sms. Do rejestracji potrzebujesz TYLKO ksero dowodu osobistego jeśli jestes pełnoletni. Jeśli masz ukończone 16 lat wówczas potrzebne jest ksero legitymacji szkolnej i pisemna zgoda rodziców(opiekunów) Uwaga Uwaga wpisowe od 21 marca to tylko i wyłącznie 1zł doliczane do pierwszego zamówienia!!!!!Tak wiec nic nie tracisz. Możliwosć udziały w szkoleniach organizowanych przez Oriflame lub tez przeze mnie Możliwosć udziału w akcjach prospetingowych organizowanych prze moja grupę-dzięki nim zyskac mozesz nowe kontakty-klientów i rozbudowac swoja grupe. Zainteresowany ??nic prostszego kliknij do mnie odpowiem na Twoje pytania i dokonamy rejestracji. Pomagam w pierwszych krokach i nie tylko bo moi konsultanci maja ze mna stały kontakt. KOD PROMOCYJNY -do rejestracji on line- 1224993 julia.antkowiak@onet.eu SMS 888967734 gg1054762

Gość agab-oriflame
Potrzebujesz dorobić z 300 zł?Może więcej? Innowacyjny system pozyskiwania klientów i pracy przez internet w zaciszu własnego domu tylko u nas.Poznaj fakty i pobierz bezpłatne poradniki na www.aga.oriflame-klub.pl Praca dla każdego od 16 lat.Wspaniałe prezenty dla nowych konsultantów.Wpisowe 1 zł. Sam(a) decydujesz ile chcesz zarabiać i ile czasu poświęcisz. W Oriflame są trzy możliwości rozwoju : -zamawiasz kosmetyki tylko dla siebie,a jako konsultantka kupujesz o 23% taniej niż w katalogu -pokazujesz katalog innym i zarabiasz na sprzedaży,oprócz tego dostajesz kosmetyki i perfumy od firmy w prezencie -chcesz więcej zarabiać (nie wychodząc z domu) wysyłamy bezpłatne szkolenia,poradniki i pomagamy -możliwość awansów na poziom lidera,menadżera,dyrektora,itd. Oprócz większych zarobków dodatkowe bonusy pieniężne od firmy. Zapraszam na moją stronę www.aga.oriflame-klub.pl .

Gość kaktusik25
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić. Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=276919

Konsultant Marki Paese - kosmetyki kolorowe Poszukuje Konsultantów Marki Paese na terenie całego kraju. Oferuje Ci duży rabat na każdy kosmetyk (35%), masz swobodę co do terminu składania zamówień oraz co do jego wielkości. Zastanawiasz się? Zapisz się i kup nasz starter, przetestuj nasze kosmetyki za niewielką kwotę 35 złotych + koszt przesyłki. Starter zawierał będzie: -5 katalogów - Fluid long Cover losowo dobierany odcień - Cień Obsesja losowo dobierany odcień - Błyszczyk Namiętnik lub Milky losowo dobierany - Lakier do paznokci losowo dobierany odcień - Tusz do rzęs losowo dobierany odcień - Pomadka Sexapil losowo dobierany odcień Napisz do mnie i dowiedz się jak zostać konsultantem Marki Paese. paese.kosmetyki@vp.pl tel. 698 161 373

Gość yaromin
Interesująca sprawa dla tych co mają trochę czasu i chęci oraz komputer z dostępem do netu to Program Partnerski https://pp.szybkafaktura.pl . Mają ciekawy system premiowania- wypłacają comiesięczną premię, liczoną jako procent od płatności abonamentowych pozyskanych użytkowników. czyli , że raz wykonana praca w postaci pozyskanego użytkownika procentuje na długi czas bo dostaje się pieniądze co miesiąc. Porównywałem to z kilkoma innymi PP i wychodzą na korzyść, bo nigdzie nie płacą co miesiąc, raczej są jednorazowe premie, mnie przekonują więc polecam wszystkim chętnym i wszystkim szukającym pewnego zarobku na dłużej

Gość balabala77799
a ja polecam portal przeczytam wszystkich zbierasz punkty-wymieniasz na nagrody przesłali mi już kilka ( mintoster,doładowania tel do 5 dni) na start dostaje się 100pkt,logując sie do wybranych portali też 100pkt,za polecanie portali np na nk też sporo sie zyskuje (ok400 w zalezności od wejść znajomych) Nie jest to może sposob na jakiś zarobek ale jeśli kogos interesują nagrody rzeczowe to warto także w ciągu miesiąca spokojnie można uzbierać na np doładowanie za ok25 zł (ja średnio na dzień zbieram 100pkt)dodam że nie trzeba artykulów czytać wystarczy wejść na 2 str w danym portalu i przejść do następnego ... http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=079eda5818674143b4ffb47894b6941f

Gość poszukuję ...
W październiku pokazano mi ofertę współpracy przy afiliacji, dopracowałam temat, przygotowałam wszystko krok po kroku, szukam teraz ludzi, którzy chcą dorobic kasę i mają troche czasu. Piszcie na makemoneyoffice@gmail.com (zlikwidujcie spację w adresie)

Gość ogloszenia
ja jakis czas temu korzystalam z pomocy pewnego Pana, ktory oferowal pisane ogloszen na roznych portalach darmowych. W mojej pracy musze regularnie oglaszac sie i nie zawsze mialam czas i checi zeby lazic po roznych portalach ogloszeniowych i sie logowac i pisac interesujace ogloszenia. placone bylo chyba 1zl za ogloszenie i na maila dostawalam linki zebym mogla sprawdzic. mysle ze to fajny sposob dorobienia w domu, aha i minimalne zamowienie wynosilo 30 ogloszen

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela. Tylko teraz masz możliwość zdobycia; -zestawu pędzli -perfum Rare Gold -zestawu biżuterii eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Witam Jakiś czas temu przystapiłam do programu sprzedaży bezpośredniej markowych perfum Pachnij i Zarabiaj. Produkty faktycznie są oryginalne. Wielkość zarobku zalezy od zaangażowania ale ja jestem naprawde zadowolona. Mam troche znajmomych co używają markowe perfumy. Podaje link www.pachnijizarabiaj.pl

można zarobić 1000 zł miesięcznie - mnie to zajęło rok czasu, by dojść do takiej kwoty, przez pierwsze 3 miesiące miałem zysku kilka groszy. Jeżeli chodzi o pracę przez internet trzeba poświęcić temu trochę czasu. www.zarabiaj.1pps.pl Możesz też w MLM zarobić, jednak tu jest ciężej moim zdaniem, bo gdy ktoś słyszy że to system MLM, to od razu kończy rozmowę. Ja polecam obejrzenie tej prezentacji, http://www.mlm.fm-world.org/index.php?strona=inna&id_page=2500&lang=pl akurat ona dotyczy się firmy FM Group, jednak nic nie szkodzi na przeszkodzie by w innym systemie to wykorzystać, np w zarabianiu przez internet.

Gość nebeska
Witaj, polecam pracę jako konsultantka oriflame, praca bardzo ciekawa i naprawdę niewymagająca dużo poświęconego czasu, rozdajesz katalogi z kosmetykami, zbierasz zamówienia a poza tym są konkretne progi na jakim co możesz osiągnąć a z tego już od początku 23% zysku idzie wprost do twojej kieszeni, jestem konsultantką i jeśli chcesz z chęcią odpowiem na wszystkie pytania i cię zapiszę...mój meil: biesiadka26@wp.pl naprawdę polecam

Gość Abc65456
Ta strona daje możliwość zarobienia: dobryzarobek.pl/index.php?id=b57fedcf66da493cb558c4d71186f51f Wpłacasz tylko 1 raz 5 zł na podany numer konta bankowego, a za jakiś czas inni użytkownicy tej strony wpłacają po 5 zł Tobie. Zyski są bez ograniczeń.

Gość Elissa34
Witam, Jeżeli zastanawiasz się jak dorobić dodatkowo jakieś pieniądze to myślę, że to oferta dla Ciebie. Szukam osób, które nie boją się zaryzykować i tak jak ja uważają, że poza pracą na etacie w państwowej czy prywatnej firmie można dorobić w mniej konwencjonalny sposób. Zarejestruj się i zapoznaj dokładnie z informacjami zawartymi na stronie internetowej (to nic nie kosztuje; jest to sprawdzone, legalne źródło dodatkowego dochodu). Link do strony: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519

Ja polecam to www.zarabiaj.1pps.pl oraz www.federico.nigras.info ----- www.szlugi.pl

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Witam. Mam na imię Kamil i jestem Liderem Sprzedaży AVON. Szukam osób,które chciałby dorobić sobie kilka stówek do wypłaty. AVON PRZYGOTOWAŁ DLA CIEBIE; -Katalog zmieniający się co trzy tygodnie z trzema terminami składania zamówień -Bezpłatną dostawę do domu-nigdzie nie musisz chodzić po kosmetyki -Elastyczne godziny pracy -jesteś dla siebie szefem i pracujesz kiedy tylko chcesz -Kompleksowe wsparcie i szkolenia -Możliwość składania zamówień drogą internetową i telefoniczną -Zarobek 15-50% -Tańsze dla siebie kosmetyki nawet o 80% -Specjalne oferty i konkursy dla każdej konsultantki -Możliwość awansu na Lidera TYLKO TERAZ MOŻESZ ZDOBYĆ W PREZENCIE;ZESTAW PĘDZLI ,ZESTAW BIŻUTERII I WODĘ PERFUMOWANĄ RARE GOLD. Jeżeli masz jakieś pytania lub chcesz dołączyć do mojej grupy to serdecznie zapraszam. Udzielę Ci wsparcia-a dzięki mojemu zaangażowaniu i indywidualnemu podchodzeniu do każdej konsultantki -będziesz mogła się rozwijać..:) Dla każdej konsultantki wysyłam w PREZENCIE -zestaw katalogów,ulotki,ofertę demo i zestaw próbek.... UWAGA:) Startując w najnowszym katalogu masz możliwość zarobku 45i50% przy zakupie wód perfumowanych WITHERSPOON EXPRESSIONS LOVE TO THE FULLEST KONTAKT; Mail;kamilmaliszow@onet.pl Tel;505293722 Pozdrawiam:_)