Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaty biznseman

Czy to swinstwo dla faceta?Dziecko nosi jego nazwisko

Polecane posty

Gość bogaty biznseman

Moja daleka znajoma wpadla z bogatym biznesmenem straszym o niej o 25lat.Ona niby go kocha,pomimo,ze kazal usunac jej ciaze itd.Ona urodzila i dala nazwisko jego -dziecku.Pomimo,ze zerwali kontakt itd. Mi powiedziala,ze moze kiedys dostanie jej dziecko spadek itp. Szkoda mi tego faceta !!!

Gość bogaty biznseman
nie

Gość bogaty biznseman
ten tego... co to ja chciałem w ogóle przekazać......... :(

Coś tu nie gra : nie można tak po prostu dać dziecku nazwiska ojca. Jeśli kobieta nie jest mężatką - musi mieć dokument z USC, w którym ojciec dziecka UZNAJE je za swoje, inaczej na porodówce wpiszą dziecku jej nazwisko. Inaczej się nie da.

Gość jeśłi dzieciak udowodni ze to
jego ojciec to moze dostać, choć gość w testamencie moze go wydziedziczyć - jako ze nie utrzymywał z nim kontaktu etc (po śmierci faceta dzieciak nie udowodni ze nie utrzymywał bo ojciec go nie chciał) ja się zgadzam - jestem kobietą - i wiem, widzę w otoczeniu - jak baby potrafią być obłudne i fałszywe, byle tylko faceta z portfelem złapać i zatrzymać.. niby bierze pigułki, i jej się zapomniało... haha też biore i wiem, ile trzebaby zapomniec zeby nagle wpaść.. nie jedną i nie dwie.. współczuje facetowi.. aha - czy on się w papierach dzieciaka podpisywał - dał nazwisko sam itp?

Gość ...LENA
JASNE, MYŚLISZ ŻE WYSTARCZY IŚĆ I POWIEDZIEĆ,ŻE DZIECKO JEST NP.PREZYDENTA???!!! NA TO NIE PÓJDZIE ŻADEN URZĄD, MĘŻCZYZNA MUSI UZNAĆ DZIECKO A DO TEGO KOBIETA MUSI WYRAZIĆ NA TO ZGODĘ!!!

Gość tamma
a czemu ci go szkoda, Zenek?

Gość bogaty biznseman
Ona zaskarzyla go najpierw o ojcowstwo,bo on jej nie wierzyl,bo ona taka latawica byla.Mi powiedziala,ze jego wiek jej nie interesuje,wazne zeby forsa byla...dlatego mi go szkoda...