Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruche ciasto

Juz nie wiem co robic , chce miec dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kruche ciasto

bardzo tego pragne, jak mam zajsc w ciaze ???????

Gość dobrze im tak
adoptuj

Gość kruche ciasto
JAK CZYTAM niektore tematy to wyc mi sie chce i jestem złaaaaaaaa mamusie oczekujace kolejne malenstwo, 30 letnie mamusie, 20 letnie mamusie, moje dziecko nie chce spac............ szlag mnie trafia powinnien byc osobny dział dla starajacych sie i dla ciezarnychhhhhhh nie wytrzymam tegooo juzzzzzzzzzz

Gość kruche ciasto
mam dopiero 23 lata staram sie od pół roku

Gość kruche ciasto
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 tak mi źle .........:(

Gość napisz coś więcej
co stoi na przeszkodzie? Czy leczysz się na niepłodnośc? A może przyczyna lezy po stronie męża?

Gość doradzam
nam sie udalo po 3 latach......

Gość doradzam
jaka nieplodnosc?????przeciez oni dopiero pol roku sie staraja

Gość trochę pokory
Pół roku to bardzo bardzo krótko, nie ma po co ryczeć. Jak jesteś tak niecierpliwa to zastanów sie czy napewno jesteś gotowa na dziecko czy też to Twoja zachcianka...

Gość czy mamy ci wytłumaczyć na
pszczółkach?

Gość eccchh
ja zaszłam w ciaze przy pierwszym w zyciu stosunku

Gość kruche ciasto
jeju dziewczyny :)

Gość kruche ciasto
chodzi o to ze nie mam owulacji........ w ogóle

Gość trochę pokory
To trzeba było tak od razu. Pewnie chodzisz do lekarza?

Gość kruche ciasto
zaczełam sie leczyc w grudniu 2006 staram sie okolo roku ale to bylo bardzo niereguralnie a teraaz od paru miesiecy jest regularnie, mam problemy z hormonami..

Gość kruche ciasto
zaczełam sie leczyc w grudniu 2006 staram sie okolo roku ale to bylo bardzo niereguralnie a teraaz od paru miesiecy jest regularnie, mam problemy z hormonami..

Gość kruche ciasto
ostatnio plodny sluz miałam 2,5 roku temu ........ teraz go nie ma

Gość trochę pokory
W takim razie trzymam kciuki! Na pewno sie uda. Jest tu sporo topików dla starjących sie z problemami a tych, które Cię na razie denerwują - nie czytaj. POWODZENIA!!!

Gość ale jaja tutaj
a ja jestem bezplodna i co????

Gość ...LENA
HEYKA, TYLKO NIE RYCZ! MAM DWOJE DZIECI PO TYM JAK LEKARZ W SZPITALU POWIEDZIAŁ,ŻE MU KAKTUS NA DŁONI WYROŚNIE JAK JA ZAJDĘ W CIĄŻĘ(MIAŁAM WTEDY 17 LAT) WYOBRAŹ SOBIE CO JA WTEDY CZUŁAM!!! U MNIE TEŻ BYŁ PROBLEM Z HORMONAMI, NO I CO HODUJE SOBIE IDIOTA KAKTUSA!!!

Gość kruche ciasto
dzieki dzieczynki !!!!!!!! ale ja juz nie moge sobie z tym poradzić jest mi coraz ciężej z tym czuje sie taka niepotrezbna nie chce chodzic do lekarza, nie chce sie badac chce zajsc w ciaze naturalnie bez leków, stymulacji, liczenia dni plodnych, podkladania poduszek pod pupe.............męczy mnie to bardzoooooooo jestem załamana !!!!!!!!!!!!!!!!! ja wiem ze kazda z was mi mowi bedzie dobrze , juz niedlugo, lecz sie ale kurde wolałabym byc w innej sytuacjiiii wiem ze jest tu duzo starających, jak rwniez ciezarnych kobiet ale nie łatwo przejsc obojętnie obok topiku: moje malenstwo nie chce pic mleka .....az sie serce kraje.........albo kktory wózek wybrac ten za 5000 tys czy za 10 000 zł - szokkkkk

Gość autorko bralas wczesniej
tabletki anty?

Gość kruche ciasto
wydaje mi sie ze sie staram juz całe wiekiiiiii, ze juz wszystkiego wyprobowałam, ze najlepsze lata na dziecko juz mineły - nie chce wchodzic na topik doswiadczone mamusie - ........... co tam po mnie ????????????? nie mowcie przy mnie bezpłodność bo straszanie sie boje ...........

Gość ale jaja tutaj
juz ktos wczesniej pisal,nie mozesz,to adoptuj,jak tak bardzo chcesz miec dziecko.

Gość ...LENA
KRUCHE CIASTO troszkę cierpliwości!!! To leczenie potrwa, ale uwierz, warto poczekać!!!

Nie zamartwiaj sie. U nas zaczyna sie czwarty miesiac staran. Okropnie bylo dostac okres w niedziele wielkanocna - tym bardziej ze tak obiecujaco sie spoznial........ ;-(

Gość mam ten sam problem
hej Kruche ciasto, mam ten sam problem co ty, więc rozumiem co czujesz, ja przez 6 lat bralam tabletki i teraz tylko słucham kazań na temat swiadomej antykoncepcji jaka to miała byc idealna...a teraz co 3 kobietka ma problem z zajściem i uregulowaniem hormonów...a rodzice tylko trują że mówili że pigułki są szkosliwe...ale bylo sie młodym i ...głupim a teraz chce dzidzie i nic, nic, nic...szału mozna dostać jak każdy tylko pyta kiedy wkońcu będzie potomek