Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruche ciasto

Juz nie wiem co robic , chce miec dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kruche ciasto
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ja mogę podnieść :) dziewczynki, ja starałam się o dziecko 5 miesięcy. przez 4 cykle w miarę spokojnie, brałam wit E, czasami piłam len i robiłam testy owulacyjne. w 5 się zawzięłam i zaczęłam pić zioła na poprawę płodności i wywołanie owulacji- i udało się! niestety ciążę poroniłam tydzien przed świętami, w 6 tyg. ale nadal wierzę w zioła, i jak tylko będę mogła znów sie starać to znów zacznę je pić. moze to własnie one mi pomogły, a moze i tak bym zaszła-nie wiadomo. w każdym razie kamień trochę spadł z serca- jestem płodna :) a poronienie było najprawdopodobnie wynikiem niskiego progesteronu i zbyt małej macicy.

Gość JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja każdej Pani, która planuje ciążę i chce urodzić zdrowe dziecko polecałabym zrobić analizę pierwiastkową włosa, z której można ustalić jakich pierwiastków w organiźmie brakuje, bo np. jeśli nie ma chromu, co w naszym środowisku i klimacie zdaża się bardzo często praktycznie niemożliwe jest urodzenie zdrowego dziecka. Po przejściu suplementacji można spokojnie zajść w ciążę i wszystko będzie w porządku, zdarza się, że brakuje też kwasu foliowego. Analizę włosa także poleca się żeby zrobił równocześnie przyszły Tatuś, dla pewności. To jest takżde dobra metoda dla kobiet, które mają problemy z zajściem w ciążę.

...

Gość kruche ciasto
Witam dzisiaj tez będe krzyczeć Ja chcę mieć dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz krzyczenie tutaj dużo nie pomoże... Trzeba zacząć robić coś w tym celu... Jak sę będziesz stresować to tym bardziej trudno będzie Ci zajść w ciążę...

Gość kruche ciasto
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jak tu sie nie stresować :o Bardzo bym chciała byc na luzie i spontanicznie wszystko robić , ale sie nie da poprostu :o, chyba zaczynam wariować :o źle ze mną 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Stresujesz się dlatego, że masz wypłukany magnes z organizmu. Powiedz, jak długo się starasz o dziecko?

Gość może spróbuj
pogadać z psychologiem, może pomyśl o adopcji...jest dużo opcji, nie blokuj się...

Wiesz bardzo często tak się zdarza, że problemy z zajściem w ciążę są przez brak jednego pierwiastka w organiźmie... Wystarczy ten brak uzupełnić...

Gość kruche ciasto
ja staram sie okolo roku tak niereguralnie :( ale juz wiem ze cos nie tak mam wysoki testosteron ktory blokuje owulacje :(

W takim razie, tak jak pisałam wcześniej dla Ciebie naprawdę dobra byłaby analiza włosa, podam Ci numer gg dziewczyny, która mnie leczyła, jest przecudowna i ma serce na dłoni, jestem pewna, że Ci pomoże, bo pomogła już wielu osobon: 4233094

Gość kruche ciasto
jak to dziewczyna ciebie leczyła ???? nie rozumiem ;o

kruche ciasto ja prawie rok już staram ( z przerwami na konkretną depresję) Śluzu płodnego również nie mam , aczkolwiek hormony już wyregulowane więc o niczym to nie świadczy. Przede wszystkim trzeba nie mysleć o rtobieniu dzidzusia , tylko o tym jak bardzo kocha sie jego przyszłego tatusia i ja tak właśnie po kolejnej depresji myślę i czuję ,że już niedługo zostanę mamusią . Trzeba wierzyć i już !!!! Pozdrawiam i życzę pełnego brzuszka :)))

Gość kruche ciasto
Gapinka wielkie dzieki, co ja bym dała za takie myslenie jak Ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie wierzę juz od razu zakładam dzien po...ze sie nie udało :( taka jestem

zrobiła analize wlosa, wieziała co jest nie tak, dobrała dietę, były wypisane supelemnty sprowadziła je dla mnie i jest SUPER

a ja raz wierze, raz nie wierze. Cos czuje, ze akurat sie przytrafi, jak o tym zapomne na chwile, chociaz i tak sie staram o tym nie myslec, nie doszukiwac objawow. Minimonia wspolczuje poronienia, ale z pewnoscia sie Tobie uda zostac mama :) 3mam kciuki ;) Milej nocy wam wszystkim zycze i bobaskowych snow

Gość kinda
"chce zajsc w ciaze naturalnie bez leków, stymulacji" napisz do mnie albo wejdź na forum gazety "niepłodność" i przeczytaj mój wątek "są inne sposoby"

Kinda zajmujesz się tym zawodowo czy piszesz z własnego doświadczenia?

dziewczynki, brak płodnego śluzu o niczym nie świadczy. ja również nie zawsze go miałam, podczas owu leciała mi zwykła biała wydzielina, a tej rozciagliwej i przejrzystej nie było. rozmawiałam na ten temat ze swoim ginem i on stwierdził ze brak śluzu płodnego za zewnątrz wcale nie oznacza ze go nie ma. śluz płodny siedzi sobie głęboko w macicy( i nie zawsze ma ochotę wyść), a ten kremowy jest w pochwie, wiec często się mieszają i niby płodnego nie ma,ale jest :). a jeśli chcecie podnieść sobie jego ilość, to pijcie mielone siemie lniane-jest obrzydliwe ale bardzo pomaga zarówno na ilość jak i jakość. sprawdziłam na sobie :)

Gość kruche ciasto
:)

Gość kruche ciasto
czesc dziewczynki czy jestescie tu jeszcze ?????????????? Ja dalej nie jestem w ciązy :(

Gość kruche ciasto
:(

A ja wierzę że w końcu bedziesz w ciąży:)życzę Ci tego z całego serducha,tylko że to nie ejst takie hop-siup jakby się mogło wydawać staranka powtarzaj co drugi dzień żeby plemniczków nie osłabiać,albo może poczekaj z kochaniem się do płodnych dni taka wstrzemięzliwość przed starankami tez robi cuda:)

Gość kruche ciasto
Anastazjo dzieki serdeczne, tobie zycze rowniez tego czego pragniesz 🌻 ❤️............. wiem ze to nie takie łatwe.....tym bardziej ze brak u mnie owulacji :( jak sobie czytam rozne topiki i czytam ze dziewczynki maja owulacje a i tak nie zachodza w ciąze to strasznie sie smuce bo co ma począc dopiero takabezwartosciowa kobieta jak ja ktora nawet owulacji nie ma :( 😭 😭 😭 naprawde przeraza mnie to........... :( jest mi z tym coraz gorzej 😭 jak bym wiedziala na 100 % ze będe miała swoje dzidzi to czekalabym do tej chwili chocby nie wiem ile to mialo trwac :( ale jak sie nawet nie wie czy sie bedzie w ciązy to dopiero ból :( dlaczego mnie to spotkało ? :(