Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi smutno i samotnie

nie mam chlopaka, nie mam z kim spedzac wolnego czasu...

Polecane posty

Zanidbany---> to, co teraz mi się nie udało, już się nei uda, nei zalezy to ode mnie, choć mogę podejmowac próby, ale marne nadzieje:) A miało to zaważyć na dalszym moim życiu- i towarzyskim zi zawodowym. Ale taki juz widac los:) Nie żadne pary mnie denerwują:) Ja im wszystkim jak najlepiej życzę. Z moim chłopakiem spędzałam może poza uczelnią ze 2-3 godziny w tygodniu, to bardzo mało. Nie musiałam z nim spędzac czasu wolnego. Radzę sobie sama, duża już jestem;) Chodzi o to, że straciła jedyna sobę, która tak kocham. I niewazne, czy byśmy razem sopędzli godzinę czy cały dzień, czy tylko bysmy rozmawiali itd. To nie jest strata typu: nie mam teraz co robic wieczorami. Po prostu teraz nagle wszystko nie ma dla mnie znaczenia. Zawalam wszystko. I nie umiem nic zrobić, bo po prostu nie mogę się zmotywoac, nie zależy mi na niczym. I ja nie chcę nikogo innego. Bo nie da się zastąpić kogoś, kogo się kocha. Nawet jeżeli ta osoba to skończony siurek:o

Gość daj tą fotkę
i już. Zobaczymy co się da zrobić. Pracuj dużo, odkładaj na operację plastyczną, modeluj twarz makijażem i przetrzymaj jakoś ten okres.

Gość agnieszka------agusia---italy
jezeli zaczniesz cwiczyc nad caloksztaltem wygladu na pewno twoja twarz i reszta polepszy sie, naprawde ja tez nigdy za pieknosc nie uchodzilam, mialam tradzik ale praca doszlam do tego ze teraz jestem ladniejsza. i nawet meza mam kochanego - ktory mnie akceptuje taka jaka jestem. na pewno nie jest tak zle z toba tylko popracuj nad soba i choc troche polub siebie

Ale mi nie koniecznie o operacje chodziło... Echh... Ale Ty i tak stwierdzisz, że bez tego nic Ci nie pomoże skoro twierdzisz, że nawety operacja Ci nie pomoże...Rysy twarzy można zatuszować odpowiednią fryzurą, zapadnięte powieki makijażem oczu, ciemną cerę podkładem rozświetlającym i voila... Ale i tak wiem, że Ty będziesz gadać swoje i nawet nie spróbujesz

Gość daj tą fotkę
Głupoty mówisz z tym ciągłym poprawianiem. Poza tym nie wierzę, żebyś była aż tak tragicznie zdeformowana, aby chirurg Ci nie pomógł. To raz. A dwa zarób sobie, a nie na refundację czekaj. Nikt zdrowemu człowiekowi jego widzimi się nie opłaci. Oglądałam od czasu do czasu ten program i sztucznie tam wyglądał jedynie silikonowy biust bohaterek. Ja też chciałabym być idealnie piękna z natury, ale nie jestem. Ty nie masz pięknego ryja i ciała, ja również. I żyję. Do tego dochodzi setka innych problemów z depresją i fobią społeczną na czele. I żyję. Nie jesteś jedynym nieszczęśliwym człowiekiem na świecie. Wiele rzeczy mnie denerwuje, z wieloma muszę walczyć. Świata nie zmienię.

mi nie chodzilo tez o sam tradzik- tylko o to ze ja tez wlozylam wiele pracy w to by poprawic swoj wyglad. dermatolog to byla jedna z faz (ta najgorsza bo nielatwo bylo wyleczyc), potem byly naswietlania, kosmetyczki, dietetyk, lykanie witaminek i ziol, fryzjer bo mialam straszne wlosy. zas kiedy poznalammego meza to okazalo sie ze potwornie sie ubieram. jego matka pomogla mi sie zaopatrzyc w nowa garderobe, zaprowadzila do fryzjerki by pozbyc sie brzydkiego koloru:(( po tych wszystkich zabiegach i meczarniach uwierz mi ze dzisiejsza JA zupelnie nie przypomina tej dziewczyny sprzed paru lat. gdybys spojrzala na moje zdjecie z roznych okresow mego zycia nie poznalabys mnie. niektorzy od razu rodza sie piekni inni musza nad tym popracowac. mysle ze dla ciebie tez jest szansa ale uwierz w to

Gość pods
agnieszka------agusia---italy albo ty trochę tepa jesteś, albo po prostu masz ochotę trochę o sobie popisać

skoro nie jestes zadowolona ze swojej twarzy to skup sie na innych swoich atutach - wszystkim ponizej szyi ! mowisz,ze skoro twarz masz brzydka to reszta nie ma znaczniea? co za bzdura, facet woli wysportowana laske z brzydka twarza od grubej, rowniez z brzydka twarza. pamietaj - kazda twoja zaleta zwieksza szanse na potencjalnego kolesia :) tak wiec wykorzystaj to co masz, a nie placz nad tym co chcialabys miec. ehh masz 26 lat, nic dziwnego ze dostajesz cipca z powodu braku faceta. niestety nikt na tym forum nie jest w stanie tobie pomoc, sama musisz to zrobic i sama musisz zajac sie swoim zyciem, my mozemy tylko zyczyc tobie powodzenia... :( opisz swoja twarz chociaz jak nie chcesz dac fotki (moze jakas inna fotka na necie, podobna, ktora charakteryzuje taka budowe twarzy?\") no i nie napisalas jakie masz pasje, chetnie sie dowiem. a do deski... czyzby nieudany zwiazek na studiach? a ktoz z nas tego nie przerabial, koniec studiow i pytanie co dalej, jedziesz do mnie, ja do ciebie, jestesmy razem czy nie itd :( i koniec najczesciej :/ choc z tego co mowisz to u ciebie skonczylo sie to wczesniej i pewnie z innego powodu, moze zdrada, cholera wie. ale nie patrz na innych facetow pod katem jakiegos palanta, nie wszyscy sa tacy :) czasem w tej kupie gowna znajdziesz cos wartosciowego, trzeba miec tylko odwage aby tam sie zanurzyc i tyle.

lubie o sobie pisac bo tez w zyciu cierpialam ale wyszlam na prosta. ale jak ktos nie chce tego sluchac to nie. ja zawsze staram sie probowac tego co radza inni. a noz pomoze

Tak:) Ale to nie jest palant. To jest dobry i kochany człowiek. Idealny dla mnie, moza poza małymi wadami. Takich ludzi spotyka sie raz w życiu. Ale w sumie jestem sama sobie winna... Nie chcę nurkowac w kupie gówna i niczego wyławiac;) Nie dość, ze dopiero po słynięciu kału dowiedziałabym się, co wyłowiłam:P, to jeszcez proceder dośc nieprzyjemny. Nie brakuje mi chłopa. Brakuje mi Jego.

Gość cicici
fajna malpka:)))

Gość ludzie tak nie wyglądają

jesli naprawde jestes tak brzydka jak mowisz, to przykro mi z tego powodu :( niestety nie od nas zalezy jak wygladamy kiedy sie narodzimy, jedni maja lepiej inni gorzej, trafilo na ciebie i nic na to nie poradzisz. mozesz jedynie zatuszowac, skupic sie na innych partiach ciala, zrobic z tylka zylete, zadbac o cala reszte.. ale nigdy nie bedziesz taka jak kobieta naturalnie piekna. im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej, choc z tego co widze ty juz o tym wiesz. stad twoja zwlosc - pogodzilas sie juz z tym, ale to nie znaczy, ze lepiej sie czujesz. przeciwnie, w obecnym swiecie wiesz doskonale jak wyglad ma znaczenie i to ciebie boli. i rozumiesz takze, mimo iz poznasz kogos w przyszlosci,ze nic juz nie zwroci tobie utraconych lat. kiedy inne panienki hasaja sobie ze swoimi facetami, ty wciaz jestes sama :( mam dla ciebie 1 rade - pier.dol to. zajmij sie soba i swoim cialem (takze w nocy :) ), swoimi zainteresowaniami (poszukaj tez innych), nie rob tego aby zapomniec o tym,ze aktualnie jestes sama, ale po to aby zaczac tak naprawde zyc. przez jakis czas ono nie bedzie krecic sie u ciebie wokol facetow, ale to nie znaczy, ze bedzie zle :)

Poza tym bycie ładnym tylko dla facetów to głupota:) Ja przynajmniej wiem, że jak ktoś mnie polubi, to nie ze względu na wygląd:) Ja bym bardzo chciała być ładna. Ale ze względu na siebie. I tak bym wtedy nie miała chłopa. Ale czułabym się znacznie lepiej i na pewno mniej bym marudziła;)

Gość Natalie115
wyjdź do ludzi bardziej:) rozmawiaj z nimi i nie zmaykaj się w sobie. przede wszytkim sie nie załamuj:)