Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zack22

Czy faceta hetero może podniecic widok innego nagiego faceta??

Polecane posty

natrafilem kiedys na strone z aktami facetow(bez zadnego posuwania w tyłek itp) i na widok niektorych fajnych cial kutas mi stanal. jestem hetero,ale po tym wydarzeniu chyba bardziej bisexem. czy to normalne?wkoncu cialo czy kobiety,czy mezczyzny jest piekne.

Gość valces
Nie ,nienormalne.Zeby byl najprzystojniejszy nie moze podniecic seksualnie.Nie ma takiej mozliwosci.OBRZYDZENIE .

Gość fdse
raczej nie moze.

Gość fu ty zboku

Gość valces
Jak widze przystonjnego faceta ,to zwracam uwage ,ze taki jast i nic ,a jak widze zgrabna kobiete to najchetnie przel;ecialbym ja od razu.Szkoda ,ze tak nie mozna .

e tam od razu biseksem czy gejem. sam kiedys widzialem na filmiku jak jakas panna na wsi zbierala sperme konia - kon podbiega do klaczy i on reka wsadza jego kutasa wa taka duza sztuczna pochwe, kon sie spuszcza tam , ona to bierze do wiadra i leci do badan itd. podniecilo mnie to, jak ona zabrala sie za tego konia :) czy to czyni ze mnie zoofila ? ani troche (tak mysle :P ). choc nadzy faceci mnie nie podniecaja... moze jak jest na takim facecie 10 lasek i robia mu loda itd, ale sami kolesie nie ^^

Gość a ja mam podobnie
no jak ja widz ena ulicy przystojnego faceta to jedynie moge mu zazdroscic urody,ale kutas mi nie stanie. ale jak czasem jestem mocno podjarany to widok nagiego faceta,jakiegos macha,dziala na mnie-nie tak bardzo jak fajne laski,ale dziala.

to niemozliwe u normalnego,zdrowego mezczyzny.zeby podniecac-trzeba miec jakies mysli erotyczne zwiazane z ta osoba,a jakie mozna miec z drugim mezczyzna?

Gość haha777
zaniedbany- to normalne dzialanie przy inseminacji zwierzat :P