Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 38

ROMANS z własną SIOSTZRENICĄ - ja 38 ona 16 lat

Polecane posty

Gość Adam 38
Bawię się ukelele mojego dziadka. :)

Gość torba borba
jeśli to prawda ,to jesteś nieodpowiedzialny... baw się lepiej ukulele...

Sądze że nie powinniście tak na niego naskakiwać....bo racja lezy po środku gdyż jak sam wcześniej napisał nie są biologicznie spokrewnieni a przy okazji ile teraz młodych dziewczyn samych szuka dojrzałych męzczyzn??od groma i wina leży też po jej stronie bo gdyby tego nie chciala to by tego nie robiła..a jak sam powiedział gwałcicielem nie jest i zresztą jest przysłowie \"jak suka nie da...to pies nie weżmie\"-więc jeśli sama by go nie zachęciła to pewnie do niczego by nie doszło więc ja nie obwiniała bym tylko jednej strony przemyślcie to pozdrawiam :)

Gość dr Mengele
Gościu naoglądałeś się chyba Klanu. Tam też taka jedna młoda zaszła w ciążę z takim starszym co ma żonę i dzieci. Tylko że ta młoda to jest siostra syna jego żony... Ale porypane.

Gość Do Darii z Poznania
Z punktu widzenia prawnego malolata nie wie co czyni .. Czyli jesli doszlo do stosunku to winnym jest zawsze dorosly ..i to on bedzie karany . ( nawet gdyby dziewczyna mowila ze chce to prawo uwaza ze on ja naklonil lub zasugerowal jej swa wole o ona nie umiala powiedziec nie !- czyli uwodzenie nieletnich , jest praktycznie uwazane jak gwalt);;;

Gość tylko że ona skończyła 15 lat
czyli według prawa jest ok :-O no chyba że jej rodzice sie dowiedzą

Gość zagubiona miedzy szlakami
kurcze... dajcie mu spokoj. Fakt, ze to troche nieodpowiedzialne i nieprzemyslane... No i w dodatku, co najgorsze... To rodzina! Ale czasem rzeczy wymykaja sie spod kontroli, gdy w gre wchodzi pozadanie... Stalo sie. Czas pomyslec jak z tego wybrnac. Adamie... Mysle, ze powinienes pogadac ze swoja siostrzenica... Powiedz jej, ze jej nie kochasz, ale dobrze Ci z nia w "lozku"... Nie wiem, mysle, ze rozmowa bylaby najlepszym krokiem w tej chwili... Nie udawaj, ze ja kochasz i nie mow jej tego. To pograza taka mloda dziewczyne i wkreca w zwiazek radzac nadzieje, ktorej nie powinna miec. A Wy, ktorzy jezdzicie po ludziach! Ochrzanic kazdy potrafi, a kto tutaj cos doradzil? Pozdrawiam

Gość wreszcie
jakas poważna odpowiedź

Gość no zgodazgoda
moze ty wez lepiej kredki i maluj?,bo po co to piszesz?Ze ma 16 lat-OK,ale z rodziny?Jesli to prawda,to patrzysz spokojnie jej rodzicom w oczy?A co myslisz o sobie?tylko nie mow nic o jakims ego,bo facet szukajacy mlodszych kobiet czy dziewczyn wcale sie tym nie kieruje:czuje sie mlodo,zdrowie jak u 20 latka,figura tez,tylko lustro mowi co innego.To jest dlaczego ciut starsi faceci ogladaja sie za mlodszymi a nie jakies tam ego czy inne bzdety!!!

Gość zagubiona miedzy szlakami
powazna odpowiedz... :) dziekuje :) Uwazam ze nalezy do zycia podchodzic pod takim katem, jaka sprawa... Najlatwiej jest kogos ochrzanic, osadzic, skreslic... Ale malo kto potrafi sie jakos racjonalnie ustosunkowac do problemow, ktore byc moze nie sa pieknie latwymi... pozdro

Gość ale masz przeżycia
gościu

Adamie piszesz ze masz dzieci ..pewnie w wieku twojej kochanki...wiec pomysl ze jest taka sytuacja- twoja corcia i twoj szwagier np... jaka byłaby twoja reakcja ??? wiem....juz sie stalo...nic nie cofnie czasu..sama mam 14-letnia corke i az sie boje myslec..

Gość fajny temat
:)

Gość buleczka 27
pedofil! zrob jej dzieciaka koniecznie! a i jeszcze cos; nie mysl ze uda ci sie to lagodnie zakonczyc, dziewczynki w tym wieku sie latwo zakochuja, mala jak jest taka agentka bedzie o ciebie walczyc hehe. ales sie wkapal! jak nie teraz to za pare lat jak zrozumie co jej zrobiles na pewno sie wasza tajemnica podzieli! i dobrze ci!

obojętne czy to jest dobre czy złe, jestem ciekawa jak doszło do tej sytuacji, ona Ci to zaproponowała? Ty jej? Napisz w jakich okolicznościach zrobiliście to 1 raz i jak robicie to nadal

Gość masz talent
zajmij sie zawodowo pisaniem erotykow.

Gość he he he
używa se facet :)

Gość he he he
jak to często powtarzają kafeterianki zdradzajace mężów na lewo i prawo - z życia nalezy czerpac garściami - a facet garściami rnzie tę malą ladacznicę :)