Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

Jakie są objawy przed pierwszą miesiączką?

Polecane posty

Heloo Lady ! U mnie dziś nudyy ale też jestem okropnie senna i dziś mam mało śluzu Ahh myślę czy nie iść to gin tak dla spokoju

Gość igorek
a jeszcze do tych objawuw jeszcze do posze ból krzyża :(

Gość kama16
słuchajcie ja mam taki brązowy śluz już od 2 dni czy to jest normalne? czy to objawy miesiączki?

Gość karolinka:*
do kama16 tak jest to normalne to plamienie przedmiesiaczkowe w pciagu paru dni powinna wystapic miesiaczka a duzo jest tego brazowego sluzu??

Gość kama16
tak dużo

fortuna22- U mnie okay. Zaczęłam nosić wkładki. Pojawia się tam jasno-żółty śluz. Eh. Kiedy ten okres przyjdzie ? :/ OOOrbitka- nie martw się,Twoje cykle mają prawo do 2 lat być nieregularne ;) Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn/kobitek :D PS.Kobitki to te,które już dostały okres :)

Czuję się beznadziejnie :\ Nie wiem,czy będę chora czy coś. Jestem zmęczona,nic mi się nie chce,czasami bardzo lekko boli mnie brzuch,ale to pewnie dlatego,że muszę iść do ubikacji. Kurde. Mam dość tej durnej szkoły. Cały czas pytają,robią sprawdziany :( A jak u Was ? ;) Tak to piszę,bo mi się nuudzi.

Gość kama16
u mnie tak samo.. same sprawdziany.. ale da się przeżyć :)

Gość kama16
dzięki karolinka :* :))

Gość kama16
hej Martyna 12 ja też mam 12 latek :)

u mnie to samo np jutro mam z matmy a nic nie umiem .. załamka a ja chce mieć 3 na koniec.. siostra miała racje w gimnazjum to 2kl jest najgorsza

Hej dziewczyny! Od 3 miesięcy na majtkach mam biały śluz. Co to oznacza. piszcie plis ;]

Do Goska114 : to jest jeden z objawów przed pierwszą miesiączką . ale muszisz troche poczekac bo masz go krótko :) A u mnie dzisiaj średnio białego śluzu. Do tego ból brzucha i jest mi niedobrze . to tyle . A co u was ?. :)

Gość kama16
no u mnie spk ale właśnie mam ten brązowy śluz .. z krwią

Gość karolinka:*
do kama16 gratuluje do pierwsza miesiaczka brawo :)

KAMA również gratki ;* U mnie dziś też średnio śluzu , nienawidzę jak w szkole mam to uczycie jakbym się zesikała śluzem ;/ okropnooość

Dziś miałyśmy na lekcji wychowania do życia w rodzinie temat o miesiączce pani na powiedziała że musimy do szkoły je nosić na wszelki wypadek. Jak myślicie powinnam nosić? piszcie ;]

Gość maximadzia
Mam już (jak mówi lekarz :\) włoski (od dobrych 2 lat) .. białą wydzielinę od dłuższego czasu.. jakieś 2 tygodnie czy 3 temu zaczął mocno boleć mnie brzuch. Kiedy mogę spodziewać się pierwszej miesiączki? Dziewczyna w mojej klasie już niedawno miała a zaczęły jej sie te same objawy co mi wtedy dokładnie co ja (bo mi mówiła bo to moja przyjaciółka) czy to oznacza że mogę spodziewać się okresu w każdej chwili? Bo ona miała już 1 miesiąc temu więc chyba na to wychodzi .. PS. Mam 12 lat

Gość maximadzia
zapomniałam napisać .. proszę pisać na mój adres e-mile magda_zablotna@poczta.fm lub na GG 32636596 BARDZO PROSZĘ O POMOC !!

Gość kama16
dziękuję Wam dziewczyny :) pozdrawiam i gorąco całuję Was wszystkie :)

xxkasikxx ja mam takie samo uczucie to jest okropne Gośka w plecaku noś podpaski, a wkładki na co dzień i chodź często do toalety bo jak byś dostała okresu to wkładka nie wystarczy ale trochę pomoże . jak będziesz często chodziła do toalety to ci wkładka nie przecieknie Ja mam śluz od roku. Kiedy dostane okres?

Gość kama16
do dorka115 : wiesz chyba powinnaś dostać ok. za rok.. może później może wcześniej? :)