Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelsa

Co sadzicie o dziewczynie ktora nie skonczyla szkoly ale

Polecane posty

Gość Nelsa

Co sadzicie o dziewczynie ktora nie skonczyla liceum, skonczy je i bedzie pisala mature za rok w wieku 24 lat? Mieszka z rodzicami, pracuje (rodzice nic jej nie finansuja), ma swoje zainteresowania i pasje, tylko ta szkola... Nie skonczyla jej terminowo bo byla mloda i glupia, nie wiedziala co tak naprawde chce robic w zyciu, miala troche problemow zyciowych i uwazala ze wszystko ja przerasta. Na szczescie dojrzala :)

Gość pisiiaaaaczka
zależy jakie to problemy.Mam koleżankę która olała szkołę bo "szkoła jest głupia i nie chce mi sie tam chodzić".Jeżeli to tego typu problem to dziewczyna jest idiotką.

Gość jest dzielna
i będą z niej ludzie!

Gość Nic złego nie myślę
wręcz przeciwnie:)

Gość to zalezy od powodu dlaczego
rzucila szkole.

Gość Szpion007
Nelsa nie musialas pisac o sobie w 3 osobie ;) Wporzo jestes.

Gość znam 31 katka który robi
maturę! nie jest głupi tylko dzielny jak Ty . Ludzie idą na studia po 50ce ;)

Gość miało być 31 latka oczywiście

na pewno takiej dziewczyny nie potępiam. pewnie, że trochę głupio postąpiła w przeszłości (chociaż nie wiem, jakie tak naprawdę miała problemy...), ale teraz należy jej się uznanie, bo wzięła się w garść.

Gość Nelsa
Nie pisalam celowo w 3 osobie, tak wyszlo :) Nie do konca tak ze rzucilam szkole, nie skonczylam klasy maturalnej, w drugim semestrze kazdy opowiadal o uczelniach, o swoich planach na zycie... a ja nie wiedzialam co mam robic ze swoim zyciem, stanelam w takim martwym punkcie, byl to tez czas kiedy zawalil mi sie 3letni zwiazek, ogolnie wpadlam w stan totalnego zobojetnienia, bylo mi wszystko jedno czy skoncze szkole czy nie, zaczelam opuszczac ja calymi dniami, czulam ze moje zycie i tak nie ma sensu i ze jestem gorsza od innych. A zawsze bylam taka optymistka. Po pol roku sie z tego otrzasnelam, zaczelam szukac pracy i szczescie mi dopisalo, znalazlam i pracuje, a do szkoly chodze wieczorowo i robie od poczatku cale 3 lata zeby miec wszystko na swiezo.

Gość pizzowata.......
ja omało co też nie zawaliłam szkoły w pierwszej lo a mogę spytać co to za praca?