Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssandraaa

fuck friend - przyjaciel do sexu

Polecane posty

Gość ssandraaa

chciałabym mieć przyjaciela do sexu, ale boje sie to zaproponować komuś

Gość jestemtuincognitonieinaczej
mówi się fuck buddy, coś jak fuck body, to brzmi lepiej po prostu. Fuckin' friend to taki co go należy kopnąć w dupę bo się nami nie intresuje i nie chce nawet skoczyć po fajki.

nie polecam. to nigdy nie konczy sie na seksie i nim sie obejrzysz,a zakochasz sie w nim, lub on w tobie. potem tylko bol i lzy... seks bardzo zbliza ludzi, da tobie czulosc i namietnosc ktorej szukasz i nie bedziesz w stanie zerwac z tym z dnia na dzien. pamietaj, uprzedzalem ciebie. lepiej poczekaj na normalnego faceta...

Gość INVERT
... tez bym chciał.. znależć przyjaciółkę - kobietę tylko do sexu... to jest cholernie trudne - nie ma praktycznie takich

Gość seksta
trzeba bys na prawde b.dojrzalym psychicznie na taka relacje bo uczucia predzej czy pozniej wejda w gre i jest tym bardziej nie fajnie jesli tylko z jednej strony...nie polecam tez zonatych z wiadomych wzgledow heh..moj mi powiedzial: ze chialby tez zasem porozmawiac...hehehhe

Gość doth_s
Mam takiego przyjaciela... i rzeczywiście - daje mi to, czego maż nigdy mi nie dawał: orgazmy, czułosć, niesamowity seks... Ale mam obawy co będzie dalej

Jakiś czas temu trafiłem na taki przypadek, laska bzykała się z kolesiami i narzekała na to że za wyjatkiem jednego żaden nie doprowadzał jej do orgazmu. Natomiast ten jeden akurat miał jakieś życiowe komplikacje i musieli przestać się spotykać.Więc uznała że seks jest bez sensu. Wziąłem na ambit, samo zaciągnięcie jej do wyra zajęło mi dwa miesiące, za to \"odleciałem\" ją już przy pierwszym razie. Na trzecim spotkaniu miała taki orgazm że zemdlała podczas, jakiś \"bezpiecznik\" widać nie wytrzymał nadmiaru przyjemności. Ale cóż, nie każdy lubi trudne przypadki, widać większośc moich kolegów woli skupić się na własnych przyjemnościach.

to ciekawe znezc sobie kogos do sexu,tylko ,ze taka osoba z ktora chcialibysmy sie bzykac powinna nam sie chociaz podobac. Nie wyobrazam sobie pojscia do łoka z pierwszy lepszym facetem tylko dlatego ,ze mam ochote na sex.

jezeli chodzi o przyjaciela mezczyzne to bardzo dobry material na kochanka. Po pierwsze ; dobrze czujemy sie w swoim towarzystwie ,niegdy nie jestesmy skrepowani,Po drugie; przyjaciel dobrze nas zna ,nasze wady i zalety ,nie obchodzi nas co sobie pomysli kiedy sciagniemy ciuszki.Po trzecie i tu jest chyba ten minus calego zdarzenia; ten facet z ktorym wlasnie to zrobilismy a kogo uwazalismy za swojego przyjaciela juz nigdy nim nie bedzie.