Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annah

Szukam noclegów w Łodzi blisko CZMP!!!

Polecane posty

Kochani 23 stycznia tego roku uodziłam synka z powazną wadą serca :(.Termin operacji mamy wyznaczony na 26 kwietnia.Dzwoniłam już do Łodzi do hotelu dla matek,ale jest przepełnienie i małe są szanse,że do tego czasu coś się zmieni...Owszem,w pobliżu są hotele,ale cena za dobę wynosi 110 zł.To dla mnie dużo,a pobyt w szpitalu(jeśli nie będzie powikłań) będzie trwał ok.3 tygodni.I w związku z tym mam olbrzymią prośbę-czy któraś mogłaby wziąć mnie pod swój dach?oczywiście nie za darmo i tylko na noc,gdyż całe dnie będę spędzać w szpitalu.A może znacie jakieś niedrogiemiejsca noclegowe,schroniska w pobliżu szpitala? Będę wdzięczna za pomoc,pozdrawiam :)

Chętnie bym Ci pomogła, ale mieszkam z rodzicami :( I dość daleko od szpitala, bo jakieś 40 min. autobusem... Ale jakby coś, to pisz na maila - mala-gosiaa@o2.pl Postaram się może pomóc jakoś...

Gosiu kochana dziękuję za dobre chęci:).Jeśli możesz daj znać swoim znajomym,popytaj proszę... Szkoda,że jeszcze nocki są zimne,bo spałabym nawet w namiocie przed szpitalem :(

będę odświeżać co jakiś czas mój temat,bo to dla mnie bardzo ważne :)

Postaram sie zaglądać tutaj i śledzić Twoje poszukiwania, ale jakby co to naprawdę pisz na maila. Mam dwa łóżka w pokoju więc :)

pewnie dzwonilas do hotelu ambasador i tam jest drogo, ale w poblizu czmp jest jeszcze taki camping przy stawach Jana, tam na pewno jest niedrogo, mozna wynając domek , moze cos takiego by ci odpowiadało? mieszkam bardzo blisko cdmp ale tez z rodzicami i nie moge ci pomoc , ale mówie spróbuj na tym campingu : Camping MOSiR Stawy Jana ul. Rzgowska 247 tel.:(o-42) 646-15-51

Gosiu--będę pamiętać kochana :) rush---dziękuję za linka,dzwoniłam do hotelu \"Eskulap\"-tam doba w 1-os pokoju kosztuje 110 zl,a w \"Ambasadorze\"-180 zł!!!.Sprawdziłam cennik tego ośrodka,nie pozostaje mi nic innego jak wziąć 1-os pokój bez natrysku za 40 zł za dobę . Gosiu-czy w razie czego będę mogła skorzystać u ciebie z prysznica?

3 tygodnie i każdego dnia 40 zł???? Dziewczyno, szkoda pieniędzy. Naprawdę. Pewnie znajdzie się jeszcze kilka osób, które Cię przygarną. Razem jakoś damy radę. Przecież, jak sama mówisz i tak cały dzień będziesz w szpitalu... Ja obecnie nie pracuję, rozmawiałam z rodzicami - nie ma problemu. Może wyjadę na weekend majowy, ale to jeszcze nic pewnego. Daj znać...

tak Gosiu 40 zł za dobę,nieżle co? bardzo dziękuję ci za pomoc,jeśli nie znajdę nic tańszego,odezwę się na maila :).Jeszcze raz bardzo ci dziękuję 🌻