Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

no wczoraj pogoda nieszczególna była,dzisiaj za to trochę słonca.Oby tylko ladnie bylo nadal,bo w niedzielę mam zaproszenie na komunię,a w nastepną niedzielę mojego wlasnego dziecka Komunia i pogoda musi być bankowo :):):)

no to szykuje się ważne święto dla ciebie i dziecka ,ja w następnym roku mam komunię u chrześniaka swojego już się martwię co ja mu kupię

Najwyżej kasę dasz.Zresztą możesz zapytac ,co chce.Nasz chce rower,jakąs grę na komputer.Poza tym rodzina zrzucila sie na porządny komputer i z glowy mamy prezenty:)

tak tylko rodzinka mi powie że mnie nic nie interesuje jak dam pieniądze w kopercie

tak jak mi wypali że chce laptopa to się załamię więc wolę niepytać dzieci teraz są za bardzo rozgarnięte

Mój jest rozgarnięty,tylko pyskulec okropny,po tatusiu.Nie daje sobie w kaszę dmuchać :p

Cześć kobietki, widzę że rozmawiacie o Komunii:-( Mam ten sam problem, 2 czerwca moj chrześnik ma Komunię i też nie wiem co mu kupić. Nie mam kasy kurczę, zbieram na wakacje:-( :-(

No niestety,coś będziesz musiala kupić.Ja tam oglosilam rodzince,że kasa ma być,a my coś tam kupimy.Coś przyda sie do komputera,czy ten cholerny rower..........A tak kazdy przyjdzie z jakąś pierdołą,którą maly sie zaraz znudzi.Może i nie mam racji,ale rodzinka to rozumie i są za,przynajmniej problem z glowy.:)

oj te dzieciaki ,ale przynajmniej poradzi sobie w życiu bo teraz jak nie potrafisz się odezwać to ci inni na łeb wejdą.witaj słoneczna no to do czerwca nie dużo ci zostało ja to chociaż jeszcze rok mam na zastanowienie

ja to jeszczę będę miała całe przyjęcie komunijne na głowie z racji mojego zamiłowania do gotowania to już całkiem przewalone

mogła bym ci coś podpowiedzieć jak byś chciała

już lepiej mi nic nie podpowiadaj,bo wpadnę w panike.Z siostrą już myślimy nad menu.Ale dzięki...🌼

a ja tam średnio lubię jak mam być tylko jako gość to nie ma problemu ale jak mam jakieś obowiązki związane z daną imprezą to juz mi chęć przechodzi

oj bo nie wiem,jak to wszystko wypali,czy wystarczy zarcia,goście dopisza i czy ja ślicznie bede wygladala;P

jak wpadniesz w panikę to na pewno może wypadnąć jakaś klapa a jak będziesz trzeżwo myśleć to nie powinno być problemu, a co do twojego wyglądu to wcześniej kosmetyczka i fryzjer obowiązkowo i powinno być bez problemu

no ja też pracuje ale nie ciężko wręcz się nudzę

a u mnie narazie chmurki się zbierają więc pewnie też popada

Chodźcie do mnie,u mnie slonce.Na razie żegnam sie,bo teściowa przyjechala,ide ją zabawiac rozmową:p.Może potem wpadnę do Was pa🌼

no to wesoło się u ciebie zapowiada jak wpadła teściowa no to do zobaczyska

ja na szczescie nie mam tesciowej 🖐️ bialoglowej tez nie mam :(

widzę że wkońcu się ktoś z reszty pojawił jeszcze tylko brakuje cytrynki i deserka i będziemy w komplecie