Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

po co zakladać,sama wiesz ile imbecyli się wypowiada,tak jak wczoraj tam gdzie bylaś.Jedna wielka kłótna.Tu sobie gadajmy np.o mojej karkówce :D:D:D

no to jak chcecie najwyżej się przeniesiemy tylko chociaż powiadomcie

Siedzą mężczyzna i kobieta w przedziale. Mężczyźnie rozpiął się rozporek, więc kobieta próbuje mu jakoś elegancko zwrócić uwagę: -Hmm...\"sklep\" się Panu otworzył... Pan od razu zorientował się co chodzi i zapiął rozporek, ale chciał wiedzieć, czy nie widziała przypadkiem czegoś więcej: -A, hmm... \"kierownik\" był? - Nie, tylko jakiś \"fizyczny\" leżał na worach...

bobre ha ha podobało mi się wiesz co ja też zostaję więc będziemy pisać razem wiesz co ja też mam dobry kawał ale troszkę długi więc opisanie mi go chwilkę zejdzie więć nie postuj że nikogo nie ma ja będę pisać ten kawał ok

wybrały się trzy mężatki koleżanki na damski wieczór , a że sobie ostro popiły więc w drodze powrotnej nad ranem zachciało im się siku a że szły koło cmętarza więc tam wstąpiły.Nagle coś zaszeleściło jak się nie zerwały i uciekły tak jak stały. Na drugi dzień spotykają isę na piwku ich mężowie.Jeden z nich nagle nie wytrzymuje i mówi -wiecie co moja stara to mnie chyba zdradza.Siedzę sobie wczoraj oglądam mecz a tu wpada moja stara włosy roztargane spódnica podarta, rajstop niema i bez słowa poszła spać. Etam to nic mówi drugi -moja to już na pewno mnie zdradza.Też siedzę przed telewizorem piwko w ręku, a tu wpada moja stara nogi podrapane bez rajstop spódnica w strzępkach majtek niema jakieś siano we włosach i też bez słowa poszła spać. Na to trzeci mówi moja to chyba nie dość że mnie zdradza to jeszcze w burdelu pracuje. Wiecie co siedzę sobie wczoraj oglądam mecz piwko w ręku a tu jak burza wpada moja stara ja patrzę a ona włosy rozczochrane siano jakieś i gałęzie we włosach nogi podrapane spódnicy nie ma bluzka podarta majtek nie ma w jednym bucie w ręku kwiaty a na głowie wieniec i wstążeczka na więcu z napisem Chłopaki z radomia pamiętają o tobie

niezły,ale jaja...hahahah.Kazałaś mi siedzieć cicho,to czekałam na ten kawał...:D

Zarąbiste te kawały. Na jutro też pare sobie przypomnę to wam napiszę:-D PS. Sorki, że sie nie odzywałam, ale kolega przylazł do mnie na ploty;-)

no to kolega zachowuje się jak baba, no ale ponoć faceci więcej plotkują niż baby

a jeszce jeden spotyka parafianka księdza: -o kiądz proboszc ma nowe buty zamszowe -na to ksiądz nie za swoje

W łaźni leży starsza pani, a nieco poniżej znajduje się młoda dziewczyna. Dziewczyna myje się, czule nacierając swoje piękne ciało mydłem w płynie. Starsza pani mówi: - Ładna jesteś, laleczko. - Tak, ładna jestem. - Z pewnością chłopaki za tobą biegają. - Tak, biegają. - I nikomu nie dajesz?... - Nie daję nikomu, oj nie daję. - A potem tak będziesz żałować, oj będziesz żałować... Ja tylko na chwilkę,bo na dworze z dzieciakami jestem.Miłego popołudnia i lece juz....pa 🌼

a myślałam że będę pierwsza w tu wy ranne ptaszki już na necie,no coż .Witajcie w nowym dniu no to wczoraj betonu mi burzę na wieczur podesłał lało jak scebra grzmiało tylko troszkę.

Prawde mówiąc nie moge się doczekać,jak cholera:D za dużo na mojej glowie bylo spraw,teraz zwalę je na niego.....

no to jak już przyjedzie to pewnie żadko będziesz do nas zaglądać

będe miala czas,bo on będzie chodzil do pracy:D a teraz lece do roboty,bo muszę trochę wysprzątac,w miarę mozliwosci bede zaglądala:)

nie ma sprawy no bo jak już przyjeżdza to musisz wysprzątac dom na glanc.Najważniejsze że jużgo będziesz miała przy sobie i nie będziesz myślała o randkach a jak ci się zamaży randka to wyjdziecie razem i nie będziesz miała dylematu z kim się wybrać