Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczna panienka

Przegrywam walkę z internetem-

Polecane posty

Gość moze masz wirusa

no to dzisiaj jakieś problemy są ty z kompem ja ze światłem no tak od poniedziałku

oj tam nie narzekaj dobrze że możesz siedzieć na kafie, a starym złomem się nie przejmuj

Gość takie ladnie dziewczyny
antywirus nie zawsze daje 100% ochrone i pewnosc.

Widzę, że jakaś pomocna kobieta Beatris30 ma sposób na facetów nalogowców. Muszę chyba napisać do niej, może cos doradzi.... :-( Bo czasami to juz mam dosyć.

znowu siedzi nad kompem,myślałam ze już się sporo poprawiło

myslalem, ze kazdy facet ktory duzo siedzi przed kompem nie ma dziewczyny, tak sobie tlumaczylem. Widac sie mylilem.

Cos musialoby byc ze mna nie tak, zeby majac dziewczyne spedzac czas przed monitorem, zamiast z nia. Ale jestem sam, wiec moge siedziec

ja na szczęście mam tyle zajęć,ze chyba nie wpadnę w szpony nałogu komputerowego ;)

deser to ty bo jakoś podobnie brzmią twoje wypowiedzi

gdybym teraz miala szukac faceta to musiałby byc bez nalogów,łagodny i zaradny.Zrobiłabym casting i sprawdzilabym wszelkie jego koligacje rodzinne :p

"Widzisz kolego, że jednak są takie glupie kobiety jak ja, że siedzą z takim baranem" No wlasnie widze, kolezanko :P

torba jak byś postawiła takie wymagania mógł by być problem z kandydatami jak by był ładny to inne szczoty by go cały czas podrywały

Nie ma ludzi bez wad, ale wady uprzykszające życie innym są okropne:-( Nie mogę żyć normalnie, bo on wiecznie \"to nie, tamto nie...\" Zaczyna mnie to denerwować:-(

i taki nasz los jak już zakochamy się yo nie dostrzegamy wad partnera dopiero to wychodzi na wieszch po jakimś czasie

Nie jestem deser, jest V2 A co do wymagan, lagodny jestem, nalogi to internet, ale nie wiem, czy by to nie minelo, jakbym spotkal dziewczyne, teraz nie mam co robic, wiec siedze przed kompem.

otóż to....dlatego cieszę się tym co mam.Patrzy we mnie jak w obraz,nosi na rękach,dba o nas,to nie mogę narzekać.Wczoraj mi podziekował i wycalowal mnie;)ze tak dobrze wszystko zorganizowalam z komunią(właściwie cała rodzina pomagala)no ale niech mu będzie:)

podobno jak czlowiek jest zakochany to wady zamieniaja sie w zalety. Ale co ja tam moge wiedziec o milosci :D

no to czemu nie podpisujesz się tym niciem już go znamy a tak musimy się domyślać, jak u ciebie minąweekend torba borba i to właśnie jest to oco nam chodzi aby facet chociarz od czasu do czasu jakimś dobrym słowem podziękował za to co robimy

na początku kocha sie bezkrytycznie,ale z czasem zaczynają Cie pewne rzeczy drażnić.Przez jakiś czas wmawiasz sobie,że te jego durne przyzwyczajenia miną,a tu dupa,wrecz sie pogłębiają.I albo zaczynasz walczyć,albo musisz zaakceptować.

mój maż zawsze dziekuje,za wszystko,to w nim lubie.Potrafi sie przyznać do bledu i przeprosic,to też lubię(mnie czasami ciężko przyznac sie do błedu i przeprosić,ale powoli sie od niego ucze)

słoneczna panienka - siedze, bo nie ma nic innego do roboty. Jak jeszcze mialem kumpli, to z nimi spedzialem czas, wiec tym bardziej spedzalbym czas z dziewczyna :D hana82 - bo tak sie podpisalem w innym watku i tak juz zostalo.

słoneczna ja ten naług zwalczyłam jakoś mi się udało potrafi się kontrolować teraz siedzia na kompie tylko wtedy kiedy musi jakieś przelewy i jak czegoś szuka więc takich drani nie trzeba przekreślać

v2 to przejć na ten na tym topiku jakoś za długo mi się go czyta a co dopiero piszę

Broń Boże go nie przekreslam, tylko odechciewa mi sie walczyć. Bo on mi powiedzial ostatnio, że go ograniczam, fuj - okropne slowo. A to jest nieprawda, poprostu kiedy komputer to komputer a kiedy inne rzeczy to inne.... Nigdy nie postawiłabym komputera ponad wszystko:-(