Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZĘSLIWA Z POWODY ŁYDEK

CUDOWNY I SPRAWDZONY SPOSÓB NA SUPER KSZTAŁTNE ŁYDKI I GRUBSZE PRZY TYM!!

Polecane posty

Gość SZCZĘSLIWA Z POWODY ŁYDEK

JA I ME KOLZEANKI WYPRÓBOWALYSMY I DZIALA !!!!DZIALA!!TO CUD!!.Wiec tak dziewczyny.Bedzie troche bolalo i wymaga systematycznosci.Wystarczy stac na palcach i robic tak 100 razy dziennie .Ale trzeba to robic codziennie.Ja to robie tak.Opieram sie np o szafe lub sciane i staje najpier 10 razy na 1 nodze druga opieram o podloge.Po 10 razy na 1 noge pozniej 10 razy to robie na 2 nogi czyli staje na palcach na 2 nogach.I robie 10 razy dziennie takie serie. Czyli wychodzi po 100 na jedna noge.To jest naprawde skuteczne.Zaczelam to robic jakies 3 tyg temu.Tylko ze na poczatku nie robilam tego tak jak nalezy.Z tego co wiem to po tym czasie lydka moze przytyc nawet 1 cm.Mi przytyla 0.5 cm ale teraz robie to prawidlowo wiec mysle ze bedzie lepiej Naprawde polecam te cwiczenie.Z tego co wiem od innym osob jest rewelacyjne.Tylko trzeba na to poswiecic troszke czasu ale efekty mozna szybko uzyskac zapomnialam dodAc ze cwiczenie robi sie bardzo powol dlatego troszke to schodzi no ale coz czego sie nie robi dla urody mi wystarczy jeszcze ok 1.5 cm i bede zachwycona

Gość robie to też od miesiaca
wiem ze dziala bo taka jedna laska tu polecila. dziekuje jej z calego serca bo od miesiaca to robilam i mam łydke 1cm większą ..aż kozakow nie mogłam dopiąc co byly jeszcze luzne ostatnio na mnie.szok.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmhh
a one sie powiekszaja od strony wewnetrznej czy zewnetrznej ? bo ja chcialabym rozbudować wew.

Gość robie to też od miesiaca
POWIEKSZAJĄ SIE OD STRONY WEWNĘTRZNEJ././ ZEWNETRZNEJ RACZEJ NIE:( MI SIE ROZBUDOWALY OD WEWNĄTRZ:) KOLEŻANCE TEŻ :)

hmm a macie jakies sposoby na to aby lydki byly szczplejsze?? bo mi raczej pogrubienie tylko zaszkodzi :D prosze o odpowiedzi :*

Gość alalalalaaa
..ja tez chce by me nogi przytyly w łydce>>bardzo chce moze sie uda.

Gość podobno
rozciaganie na szczuple lydki pomaga

Gość alalalalaaa
jakie rozciąganie?

tak sie zastanawialam ale cwiczenia na szczuplejsze lydki chyba nei pomagaja ... rozrastaja sie miesnie no i lydki przez to sa grunsze ... ja juz nie wiem co robic ... jestem niska mam 160 wzrostu, przez co moje nogi nie sa zbyt dlugie .... lato sie zbliza a ja chcialabym wreszcie zalozyc spodnice :)

Gość dietetyczka z bukowiny
no a ile masz w łydce moja droga?

to bardzo malo..zgrabne masz nozki .a w kostce?

w kostce mam 23 ... ale nie zapominajmy ze mam 160 cm wzrostu ... mam krotkie nogi, przez co lydki nie wydaja sie male ... zreszta chcialabym zeby byly troszke jedrniejsze, bo jak narazie moje lydki wygladaja jak galareta:)

to ja ci powiem ze mam 170 cm wzrostu a mam łydke 35,5 i kostke 22 cm i ci zazdroszcze szczerze.

bo mi wydaje sie z emam za chudą bo mam długie nogi bardzo niestety:(

nawet nie wiesz ile bym dlaa za to zeby byl wyzsza ... wiem ze moze przesadzam, bo jest wiele dziewczyn o woele grubszych ode mnie ale jak patrze na te wszystkie reklamy itp to naprawde jest mi strasznie przykro ze jestem taka jaka jestem ... strasznie wstydze sie zalozyc np spodnicy :( moj chlopak mowi ze jestem chora i ze dla niego mam dobra figure ale ja poporstu zle sie z tym czuje:( chcialabym robic rowerki ale boje sie ze rozrosna mi sie miesnie

moja droga oczywsicie ze masz super figure wg mnie bo szkielety i chude laski juz dawno nie w modzie:) ja ci zazdroszcze bo naprawde zle sie czuje ze swoją figurą więc widzisz ze nikomu nie dogodzi. a rowerki z tego co wiem nie rozrastają nóg na wyszczuplenie polecam ci łydek jedną rzecz.. polos zie na plecach prosti i wymachuj łydkami w górze i naprawde wiele dziewczyn mowilo ze to cwiczenie codzien pomaga wyszczuplic lydki.

no chyba zadna dziewczyna nie jest zadowolona ze swojej figury;P a co do tego cwiczenia to mam sie polozyc prosto i wymachiwac nogami w gorze, czy od podlogi w gore :D i czy najpierw jedna noga czy na przemian :D

jejku sorki za błedy w pisowni ale sie spiesze i porobilam byki:)

poloz sie na pleckach i wymachuj w górze łydkami jakbys jezdzila na rowerze w górze. nogi w górze mają być ponad podłogą .to cwiczenie wplywa super tez na uda i wyszczupla.wiec nie tylko na łydki.

ojj dziekuje bardzo:) czyli to cwiczenie bardzo podobne jest do rowerka ... hmm od dzis porzadnie biore sie za cwiczenia a od weekendu dieta warzywno owocowa, do tego papka kawowa na celulit :) ha! pozdrawiam:)

Gość ty malpiszonie
co to do cholery ma byc? przeciez to kiedys byl moj temat!! panna skopiowala moja wypowiedz w 80% !! pizda

Gość ty malpiszonie
co ja pisze jakie 80 !! to jest moja wypowiedz ty dziwko nie umiesz sama tematu wymyslic tylko kopiujesz wypowiedzi innych

Gość CO TAKIEGOKTO SKOPIOWAL
zwariowalas ?ja o tym pisalam dokladnie 3 miesiące temu jak nie lepiej ..więc chyba wszystkie ode mnie skopiowalyscie..

Gość COCACOLA LIGHT
ty suko sie jebnij na głowe ..haha to jest mój temat .. mialam nicka cocacolałight wczesniej i ja to napisalam

Gość COCACOLA LIGHT
ty suko sie jebnij na głowe ..haha to jest mój temat .. mialam nicka cocacolałight wczesniej i ja to napisalam

Gość a jak mozna
wydluzyc lydki?