Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez22

małe piersi-już je akceptowałam do dziś...

Polecane posty

Gość czarna inez22

słyszy się duże najpiękniejsze. ale ja i tak zaakceptowałam swoje małe.mojemu chłopakowi też niby się podobają(ale jak tylko przed okresem są trochę większe to już więcej uwagi im poświęca).jest chory,wstałam dziś specjalnie rano,poszłam do sklepu,kupiłam soczki,jogurciki.poszłam do niego... zauważyłam jakies krostki na głowie ale mowi że to uczulenie a potem tak" A TERAZ POKAŻ SWOJE KROSTKI'' KIERUJĄC RĘCE W STRONE MOJEGO BIUSTU.niby powiedział prawdę bo są małe,ale nie az tak żeby je nazwać krostami!czuje sie strasznie.nie wyobrażam sobie żeby teraz dotykał"moich krostek":( z łezkami w oczach wyszłam,bo wiedziałam że już nie mam ochoty go dziś widziec,czy zbyt mocno zareagowałam?? czasem tak wychodze od niego jak już wiem że nie dojdziemy do porozumienia,i napisł mi żebym do psychologa poszła,że jestem dziecinna i takie tam, nawet nie przeprosił... z drugiej strony to za co miał przepraszać...

Gość Delikatna1974
Jezeli Twoj chlopak wie,ze masz tym punkcie lekkie podraznienie to powinien uwazac do mowi. Jak on by sie poczul , gdybys mu powiedziala,ze pomimo tego , ze jego may jest naprawde maly i tak jest niezly w lozku?!

Gość MALUTKIE
ja tez mam, no cóz trudno, ale pocieszam się tym że mam wiele innych zalet i napewno ty tez

po tym ostatnim zdaniu stwierdzam z przykroscia, ze bardzo dobrze zrobilas.. Ty masz isc do psychologa?? Dzieciak z niego.. chociaz w sumie dzieci są wbrew pozorom bardzo mądre.. On jest chyba jeszcze na etapie zygoty< WSCIEKLAM SIE!! Co za palant... zlej go.. Ja bym powiedziała, żeby lep[iej uwarzał na swojego kanarka...tez taki malutki, jeszcze czasami sobie go klapą..od sedesu przytrzasnie!!

Jesteś zbyt mocno przewrażliwiona na tym punkcie. Z całą pewnością nie chciał Cię urazić, moim zdaniem-przciwnie, chciał pieszczotliwie Cię podejść :P Nie rozpaczaj, wpędzisz sie w jakis ślepy zaułek z takim nastawieniem, zadzwoń lub napisz mu coś miłego :)

Gość czarna inez22
on akurat małego nie ma bo chętnie bym mu dowaliła też kiedyś mu mówiłam o tym że mam z tym mały problem,ale potem mi przeszło i wyczytałam że nie mówi się facetowi o swoich kompleksach więc przestałam

Gość faceci bardzo lubią
robić niewybredne uwagi co do kobiecego wyglądu, szczególnie biustu, ale gdy tylko kobieta coś powie o ich "atrybutach" męskości, to szkoda gadać...:O:classic_cool:

Gość Delikatna1974
Do Grzesznicy - Krostki to raczej nie jest mile okreslenie.... Inaczej brzmi : uwielbiam twoje piersi , inaczej uwielbiam twoje male piersi a inaczej jak tam twoje krostki?!

Gość czarna inez22
zgadzam się z Tobą Delikatna

Dla niego widocznie nie jest to problemem, założę sie , że nie mial na celu zrobienie Tobie przykrości :) Ty odbierasz to innaczej, bo to Twój \"czuły\" punkt (jak to mówią) a dla niego jesteś cała piękna i on tego problemu nie widzi (bo go zreszta nie ma... ) :)

Gość MALUTKIE
wiesz ja mysle ż eon naprawde nie chciał Cie urazic Faceci czasem tak maja, oni nie odbierają co niektórych rzeczy tak jak kobiety, a szczególnie słow po za tym masz kompleks na tym punkcie , który ja rozumiem, ale i tak mysle ze nie powinnas z tego afer robic

Gość cichy wielbiciel...
witaj Grzesznico, moja internetowa dziewczyno :classic_cool:

grzesznica Magdalena---> pewnie tekstem\" idz do psychologa\" - chciał wyrazic swoją miłość i dojzrałość... Chyba jednak sie mylisz..

Gość cichy wielbiciel...
też masz kompleks małego biustu? :classic_cool:

Gość maluniaaaaaa
nie pozostaje ci nic innego tylko zamiast staników kupować Tormentiol:)

Gość cichy wielbiciel...
nie wiedziałem że masz tyle zalet :classic_cool:

Malutkie i grzesznica Magdalena---> co wy w ogole piszecie... Mozna by zalozyc, że nie chciał jej urazic.. gdyby zachował sie normalnie.. Rozumiem zażartował z tymi krostkami, ale widząc ze dziewczyni zrobiło sie niemiło..powinien przeprosic..(to byłoby najbardziej na miejscu.. A on co zrobił ..?? Wysłał ja do psychologa ...w dodatku smsem:O Zarty zartami, ale moim zdaniem przesadził.. Postawcie sie na jej miejscu.. Czasami coś poprostu wypada, a coś nie:O To, że jego to śmieszyło nie znaczy,że ją inne osoby też bedzie bawić do łez..

Gość czarna inez22
maluniaaa>>>>> jeszcze nie jest tak źle,jeszcze cos mam,na co moge zakładac stanik.

Gość cichy wielbiciel...
nie chciałaś mnie to musiałem pozostać cichym wielbicielem :classic_cool:

Gość Delikatna1974
Ja uwazam , ze kompleksy biora sie m inn z niezgrabnych uwag innych osob. Trzeba miec w sobie na tyle empatii by wyczuc co druga osobe moze zabolec czy chociazby z irytowac. Bycie z druga osoba polega na uszczesliwaniu go /jej a nie na wpedzaniu w kompleksy czy stany depresyjne , prawda? Jak nie , to po co byc z tym kims?!Milosc to dawanie co najlepsze .... Tekst o psychologu byl niesmaczny , tak jak nie znosze tekstow o tym ze ktos powinien sie leczyc czy ze jest opozniony w rozwoju... Lepiej powiedziec cos milego , prawda? Poza tym .... "lepiej milczec i dawac przypuszczenia ze jest sie glupcem niz otworzyc usta i dac tego dowod" ;)

Gość cichy wielbiciel...
byłem na straconej pozycji :classic_cool: