Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez22

małe piersi-już je akceptowałam do dziś...

Polecane posty

Gość cichy wielbiciel...
bo ja siedzę za kierownicą :classic_cool:

Gość czarna inez22
przeprosił mnie że nie chciał mnie urazić absolutnie i że mówiliśmy o jego krostach i tak mu wskoczyło na język

Gość Nacc
Coz, podoba ci sie czy nie, takie piersi masz. on je zaakceptowal, bo inaczej by na ten temat nie zartowal. gdybys ty tez je zaakceptowala, moglibyscie smiac sie z tego razem. to nic strasznego miec male piersi.

Gość nie moglaś mu coś przysrać
w stylu :pokaż swojego kabanosika" albo coś w tym stylu?

Gość ajtam -
Naprawde przesadzasz mówię Ci autorko, że to pieszczotliwe było. Ja mam akurat duży biust i mój facet często sobie żartuje mówi balony dzyndzle albo krówka gorszych nie będę tu rzucać :D. Ja mu mówię żeby lepiej pilnował swojego chomika itp. A później się śmiejemy. Jak będziesz tak reagować to pomyśli sobie że strasznie zakompleksiona jesteś, a kompleksy przed facetami trzeba ukrywać ;).

moim zdaniem grubo przesadził. sama mam małe piersi - B - i jak tylko ktoś komentuje ich wielkość to podnosi mi się poziom adrenaliny we krwi momentalnie. na Twoim miejscu zamiast wyjść poradziłabym mu żeby sobie poszukał innej dziewczyny z dużymi piersiami jeżeli nie jest pewiem że małe lubi bardziej niż duże. i wyszłabym nawet nie czekając na jego reakcję.