Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez22

małe piersi-już je akceptowałam do dziś...

Polecane posty

Gość duperelki
skoro jedno slowo tak cie zranilo, to znaczy ze ich nie zaakceptowalas moim zdaniem, hmm tak sobie mysle ze gdybys je akceptowala to spokojnym, opanowanym glosem powiedzialabys: nie zycze sobie zebys w ten sposob wyrazal sie o moich slicznych malenstwach, janse?

Gość Delikatna1974
...a swoja droga , czy gdy on piesci SWOJE KROSTKI tez dochodzi do orgazmu? Bo jak tak to ma chlopak cos z psychika :P :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
mówiłaś że mój jest za mały chodziło Ci oczywiscie o iloraz inteligencji :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
chwytam się wszelkich metod a rezultatu brak :classic_cool:

ehh, wy kobiety jak macie na jakims punkcie kompleks to potraficie czekac calymi tygdniami i wylapywac kazda mala insynuacje czy slowko, ktore tego dotyczy. moga to byc piersi, wargi sromowe, syfki, zadkie wlosy, cera, stopy, nos, nogi, brzuch, cholera wszystko ! my tak do tego nie podchodzimy, zartujemy sobie z tego,a wy czesto sie obrazacie, zupelnie niepotrzebnie. jestes przewrazliwiona na punkcie swoich piersci i kazda uwaga na temat ich wielkosci ciebie zaboli. wina lezy po oby stronach - twoj partner powinien to wiedziec i ugryzc sie czasem w jezyk, ale czesto sie zapomni i mu sie wymsknie. nie rob z tego powodu afery bo spowoduje to tylko niepotrzebna klotnie :( tak jak teraz.

Gość cichy wielbiciel...
nagrodą będzie Twoje zdjęcie? :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
chyba że wolisz dać namiary na Twój profil na ilove :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
to dobrze że nie mam konkurencji :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
to już wiem czemu nie jesteś mną zainteresowana :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
trochę mnie znasz, jedynie nago mnie nie widziałaś :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
to kiedy zapraszasz mnie na rosół? :classic_cool:

Gość eeeeehhhhhhhhhhhhhh
na początek proponuję Grzeszniocy i jej wielbicielowi przejście na gg a nie zaśmiecanie topicu - tak jakby ktoś tu ma problem i na nim trzeba się skupić, a nie olewać i jeszcze dokopywać - "pogadamy o bzdetach, w końcu co to za problemy ma ta autorka" :O Autorko - heh, wiem co czujesz..:( tyle że moj facet nawet w żartach nie mówi (bo wie że reaguje wręcz złością) nic negatywnego (w moim odczuciu) na temat mojego biustu (raczej jego braku..) bo wie jaka to dla mnie przykrość... przeczekaj trochę, nie odzwywaj się - zobaczysz ze sam przeprosi.. musi sobie pomyśleć - zrozumieć ze jego głupie żarty mogły cie zaboleć.. najgorsze ze ty teraz będziesz długo miała straszny problem żeby się otworzyć, rozluźnić przy nim, rozebrać itd... jednym głupim słowem można komuś taką glupią krzywdę zobić..

Gość cichy wielbiciel...
a Ty też się rozbierzesz do rosołu? :classic_cool:

Gość cichy wielbiciel...
to ja też zmykam skoro zostałem zmiażdżony :classic_cool: a na gg nie przejdziemy z wiadomych powodów :p